31 Ağustos Cuma günü oynanacak maçta Bursaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.Bursa Atatürk Stadyumu'nda ki mücadele saat 21.00'de başlayacak
31 Ağustos Cuma günü oynanacak maçta Bursaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.Bursa Atatürk Stadyumu'nda ki mücadele saat 21.00'de başlayacak
[SIGPIC][/SIGPIC]
Çok çekişmeli geçecek maç.Bursa da Trabzonda kendine geldi.Skoru kestirmek güç.
haftanın en güzel maçı olacak..Umarım galip gelen taraf biz oluruz.
bizim ayarımızda bir rakip değil bizim kadromuz cok daha iyi ama iyi bir hocamız yok ama herşeyeragmen mac bizimdir![]()
Bursa son hafta deplasmanda 3-1 yeni.Trabzonspor ise Rize'yi 5-1 yendi.Ben Bülent hocanın takımlarının oyununu beğeniyorum bence Bursa daha yakın galibiyete.
Güzel maç olacak ama kazanan biz olacağız.2-1 veya 1-0 alırız..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bursaspor kendi saha ve seyircisi onunde kazanir diye dusunuyorum.
Aslında Trabzon spor kazanır diye düşünüyordum ilk başta ama Bursa'nın deplasmanda Gençlerbirliği'ne 3 atması kafamı karıştırdı.Berabere biter diye düşünüyorum.Ve umuyorum.(Tahmin oyununda "0" verdim.)
So what?
Saike
trabzon alır...
Çok güzel maç oalcağı kesin ben beraberlik diyorum
İlk sonuç beraberlik, bir takım kazanacaksa da o Trabzon olur.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Trabzon fazLa biLe kazandı bu haftaya kadar.Bursa bu maçı aLıcaktır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bursa alır![]()
Bence Trabzon bu maçı iyi oynayıp kazanırsa.Bana şampiyon adayı olduğunu kanıtlar.3 ihtimalli bir maç.Beraberlik ağır basıyor![]()
Bence trabzonspor maçı kazanıcak.Bursa kendi seyircisi önünde çok büyük bi baskı yaratsada trabzon'dan galibiyet bekliyorum.
BeraberLik
GaLıbıyet Olursa Ikı Takım Icınde OlabıLır
Turkcell Süper Lig'de 4. hafta karşılaşmasında Bursaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Bursa Atatürk Stadı'nda saat 21.00'de oynanacak karşılaşmayı İsmet Arzuman yönetecek ve karşılaşma Lig Tv'den naklen olarak yayınlanacak.Arzuman'ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Serkan Akarca, dördüncü hakemliği ise Uğur Söylemez yapacak
Süper ligde yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Trabzonspor, Bursaspor'u mağlup ederek üçte üç yapmak istiyor. Olaylı Sivasspor maçının 1 - 0 olarak tescil edilmemesi ile morali bozulan bordo - mavili ekipte, futbolcular ve yöneticiler galibiyete inanıyor.
Bursa ile Trabzon 62. randevuda
Turkcell Süper Ligi'nin 4. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibi ile 62. kez karşı karşıya geliyor. 1974-75 sezonunda Bursa'da oynanan ve golsüz berabere biten karşılaşmada ilk kez karşı karşı gelen iki takımın bugüne kadar oynadığı 61 maçın 33'ünü Trabzonspor kazanırken, 7 maçı ise Bursaspor kazandı. 21 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Bursaspor karşısında ezici bir üstünlük kuran Bordo-mavili takımın attığı 92 gole, yeşil-beyazlı takım 40 golle cevap verdi.
İki takım arasında oynanan maçlarda en farklı galibiyetleri Trabzonspor elde etti. 1976-77 sezonunda 4-0, 1988-89 sezonunda 6-0 ve 2001-02 sezonunda ise 5-0'lık skorlarla sahadan ayrıldı. 2006-2007 sezonun ilk yarısında oynanan maçı Trabzonspor deplasmanda 2-1 kaybetmişti. Aynı sezon kendi sahasında oynadığı maçı ise 3-1 kazanmıştı.
BURSASPOR
Vega
Yenal
Egemen
İsmail
Ömer
İbrahim Dağaşan
Mustafa Sarp
Veli
Sumulikoski
Herve Tum
Sinan Kaloğlu
TRABZONSPOR
Tolga
Tayfun
Erdinç
Tolga Seyhan
Celaleddin
Gökdeniz
Hüseyin
Serkan
Mustafa
Ceyhun
Umut
Stat: Bursa Atatürk
Saat: 21.00
Hakem: İsmet Arzuman
Yayın: Lig Tv
Trabzonspor galibiyete kilitlendi
Teknik Direktör Ziya Doğan, Bursaspor'u mağlup edecek güçte olduklarını ifade ederek, "Takım olarak her geçen hafta daha iyiye giden bir performans sergiliyoruz. Bazı eksiklerimiz var ama onları da Bursaspor maçından sonra Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yapacağımız kampta tamamlayacağımıza inanıyoruz. Şu anda Trabzonspor camiasının birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Saha sonuçlarının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ancak biz izleyenlere seyir zevki yüksek maçlarda seyrettirmek istiyoruz.
Bursaspor'da hedef Trabzonspor
Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik, ''Trabzonspor maçını mutlak kazanmak zorundayız'' dedi.Osman Çelik, yönetimdeki gerginliğin teknik heyet ve futbolcuları olduğu kadar tüm camiayı olumsuz etkilediğini, ancak sıkıntıların artık geride kaldığını belirtti.
Trabzonspor maçında taraftarlardan sağduyulu ve sakin davranmalarını isteyen Çelik, şunları söyledi: ''Türkiye'nin en iyi taraftarına sahibiz. Bizim yönetim olarak yaptığımız yanlışlar onları olumsuz etkiledi. Biz yanlış şeyler yaptık, ama onlar yapmasın. Yarın ki Trabzonspor maçında sadece takımlarını desteklesinler. Taraftarlarımız, dedikodulara prim vermesin. Eğer Bursaspor'un etrafında kenetlenirsek başarı kendiliğinden gelecektir.''
31.08.2007
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
[SIGPIC][/SIGPIC]
Herşey olabilir Bursa TSL'nin en zor deplasmanlarından birisi.
Trabzon alıcaktır.
Bursaspor - TrabzonsporSüper Lig'de 4. haftanın açılış maçında bu akşam Bursaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.
Bursa Atatürk Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçı, İsmet Arzuman yönetecek. Bursaspor'da Cihan cezalı, Pancu ve Volkan Bekiroğlu da sakat oldukları için forma giyemeyecek. Trabzonspor'da ise Ersen ve Musa sakat. Bursaspor yönetimi bilet fiyatlarını, açık kale arkası 10, kapalı kale arkası 20, maraton 30 kapalı 100, VIP 150 YTL olarak belirledi.
BURSA
Vega
Ö.Aysan
Ö.Erdoğan
Egemen
Bekir
Veli
Mustafa
Sumulikoski
Yenal
Sinan
Tum
TRABZON
Tolga
Tayfun
Erdinç
T.Seyhan
Celaleddin
Gökdeniz
Hüseyin
Serkan
Mustafa
Ceyhun
Umut
Beraberlik kokusu alıyorum.
Bu mac kupalarla mi kazaniliyor bu is yurek isi futbolcular cikip sahada ellerinden geleni yapacaklar , Bilinmeyen takimlar neleri yeniyor , herkes haddini biliyor , herkes tuttugu takimi yuksek gorur bu normaldir ama isin ayarini fanatiklige dokmeyelim lutfen.
Mehmet'e katılıyorum, yalandan yere tartışmayın.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beraberlik bekliyorum, bol gol olur maçta.. Skor tahminim de 2-2..
Konudan saparak kisisel tartismaya giremezsiniz aksi taktirde ceza puani alabilirsiniz.
Daha sakin ve dikkatli olalim Lutfen.
5 uyarı gelmiş ve devam etmişsiniz. Bir daha tekrarlarsanız okur grubuna alınırsınız. Sonra vay ben duymadım vay ben bilmiyorum demeyin. Kıraathane değil burası resmi bir forum.
Bursaspor:1 - Trabzonspor:0
Gol: Dk. 18 Yenal..