Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: TSL 4.Hafta | Bursaspor-Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Default TSL 4.Hafta | Bursaspor-Trabzonspor

31 Ağustos Cuma günü oynanacak maçta Bursaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.Bursa Atatürk Stadyumu'nda ki mücadele saat 21.00'de başlayacak
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Çok çekişmeli geçecek maç.Bursa da Trabzonda kendine geldi.Skoru kestirmek güç.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

haftanın en güzel maçı olacak..Umarım galip gelen taraf biz oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bizim ayarımızda bir rakip değil bizim kadromuz cok daha iyi ama iyi bir hocamız yok ama herşeyeragmen mac bizimdir

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    bizim ayarımızda bir rakip değil bizim kadromuz cok daha iyi ama iyi bir hocamız yok ama herşeyeragmen mac bizimdir
    Bursa, Trabzon ayarında kulüp değil yani?

Bursaspor alır..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bursa son hafta deplasmanda 3-1 yeni.Trabzonspor ise Rize'yi 5-1 yendi.Ben Bülent hocanın takımlarının oyununu beğeniyorum bence Bursa daha yakın galibiyete.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Senin bu söylediklerine cevap yazacak kadar seviyemi düşüremem kusura bakma.Allah akıl fikir versin..
    Kaçamak cevaplara gerek yok hakaret et filan demiyorum ee bende küfür etmemişim demi sorun yok o zaman.Cevap bekliyorum.Hem biz sizin seviyenize çok iniyoruz bişey olmuyor korkma...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Güzel maç olacak ama kazanan biz olacağız.2-1 veya 1-0 alırız..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bursaspor kendi saha ve seyircisi onunde kazanir diye dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Trabzonspor'un alacağını düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aslında Trabzon spor kazanır diye düşünüyordum ilk başta ama Bursa'nın deplasmanda Gençlerbirliği'ne 3 atması kafamı karıştırdı.Berabere biter diye düşünüyorum.Ve umuyorum.(Tahmin oyununda "0" verdim.)
    So what?
    Saike

trabzon alır...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok güzel maç oalcağı kesin ben beraberlik diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İlk sonuç beraberlik, bir takım kazanacaksa da o Trabzon olur.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Trabzon fazLa biLe kazandı bu haftaya kadar.Bursa bu maçı aLıcaktır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bursa alır

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence Trabzon bu maçı iyi oynayıp kazanırsa.Bana şampiyon adayı olduğunu kanıtlar.3 ihtimalli bir maç.Beraberlik ağır basıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence trabzonspor maçı kazanıcak.Bursa kendi seyircisi önünde çok büyük bi baskı yaratsada trabzon'dan galibiyet bekliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

BeraberLik
    GaLıbıyet Olursa Ikı Takım Icınde OlabıLır

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Turkcell Süper Lig'de 4. hafta karşılaşmasında Bursaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Bursa Atatürk Stadı'nda saat 21.00'de oynanacak karşılaşmayı İsmet Arzuman yönetecek ve karşılaşma Lig Tv'den naklen olarak yayınlanacak.Arzuman'ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Serkan Akarca, dördüncü hakemliği ise Uğur Söylemez yapacak

Süper ligde yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Trabzonspor, Bursaspor'u mağlup ederek üçte üç yapmak istiyor. Olaylı Sivasspor maçının 1 - 0 olarak tescil edilmemesi ile morali bozulan bordo - mavili ekipte, futbolcular ve yöneticiler galibiyete inanıyor.

Bursa ile Trabzon 62. randevuda

Turkcell Süper Ligi'nin 4. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibi ile 62. kez karşı karşıya geliyor. 1974-75 sezonunda Bursa'da oynanan ve golsüz berabere biten karşılaşmada ilk kez karşı karşı gelen iki takımın bugüne kadar oynadığı 61 maçın 33'ünü Trabzonspor kazanırken, 7 maçı ise Bursaspor kazandı. 21 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Bursaspor karşısında ezici bir üstünlük kuran Bordo-mavili takımın attığı 92 gole, yeşil-beyazlı takım 40 golle cevap verdi.

İki takım arasında oynanan maçlarda en farklı galibiyetleri Trabzonspor elde etti. 1976-77 sezonunda 4-0, 1988-89 sezonunda 6-0 ve 2001-02 sezonunda ise 5-0'lık skorlarla sahadan ayrıldı. 2006-2007 sezonun ilk yarısında oynanan maçı Trabzonspor deplasmanda 2-1 kaybetmişti. Aynı sezon kendi sahasında oynadığı maçı ise 3-1 kazanmıştı.

BURSASPOR

Vega
    Yenal
    Egemen
    İsmail
    Ömer
    İbrahim Dağaşan
    Mustafa Sarp
    Veli
    Sumulikoski
    Herve Tum
    Sinan Kaloğlu

TRABZONSPOR

Tolga
    Tayfun
    Erdinç
    Tolga Seyhan
    Celaleddin
    Gökdeniz
    Hüseyin
    Serkan
    Mustafa
    Ceyhun
    Umut

Stat: Bursa Atatürk
    Saat: 21.00
    Hakem: İsmet Arzuman
    Yayın: Lig Tv

Trabzonspor galibiyete kilitlendi

Teknik Direktör Ziya Doğan, Bursaspor'u mağlup edecek güçte olduklarını ifade ederek, "Takım olarak her geçen hafta daha iyiye giden bir performans sergiliyoruz. Bazı eksiklerimiz var ama onları da Bursaspor maçından sonra Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yapacağımız kampta tamamlayacağımıza inanıyoruz. Şu anda Trabzonspor camiasının birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Saha sonuçlarının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ancak biz izleyenlere seyir zevki yüksek maçlarda seyrettirmek istiyoruz.

Bursaspor'da hedef Trabzonspor

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik, ''Trabzonspor maçını mutlak kazanmak zorundayız'' dedi.Osman Çelik, yönetimdeki gerginliğin teknik heyet ve futbolcuları olduğu kadar tüm camiayı olumsuz etkilediğini, ancak sıkıntıların artık geride kaldığını belirtti.

Trabzonspor maçında taraftarlardan sağduyulu ve sakin davranmalarını isteyen Çelik, şunları söyledi: ''Türkiye'nin en iyi taraftarına sahibiz. Bizim yönetim olarak yaptığımız yanlışlar onları olumsuz etkiledi. Biz yanlış şeyler yaptık, ama onlar yapmasın. Yarın ki Trabzonspor maçında sadece takımlarını desteklesinler. Taraftarlarımız, dedikodulara prim vermesin. Eğer Bursaspor'un etrafında kenetlenirsek başarı kendiliğinden gelecektir.''
    31.08.2007

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Herşey olabilir Bursa TSL'nin en zor deplasmanlarından birisi.

Trabzon alıcaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bursaspor - TrabzonsporSüper Lig'de 4. haftanın açılış maçında bu akşam Bursaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.

Bursa Atatürk Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçı, İsmet Arzuman yönetecek. Bursaspor'da Cihan cezalı, Pancu ve Volkan Bekiroğlu da sakat oldukları için forma giyemeyecek. Trabzonspor'da ise Ersen ve Musa sakat. Bursaspor yönetimi bilet fiyatlarını, açık kale arkası 10, kapalı kale arkası 20, maraton 30 kapalı 100, VIP 150 YTL olarak belirledi.

BURSA
    Vega
    Ö.Aysan
    Ö.Erdoğan
    Egemen
    Bekir
    Veli
    Mustafa
    Sumulikoski
    Yenal
    Sinan
    Tum

TRABZON
    Tolga
    Tayfun
    Erdinç
    T.Seyhan
    Celaleddin
    Gökdeniz
    Hüseyin
    Serkan
    Mustafa
    Ceyhun
    Umut

omer-faruk-14 Misafir

Beraberlik kokusu alıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bu mac kupalarla mi kazaniliyor bu is yurek isi futbolcular cikip sahada ellerinden geleni yapacaklar , Bilinmeyen takimlar neleri yeniyor , herkes haddini biliyor , herkes tuttugu takimi yuksek gorur bu normaldir ama isin ayarini fanatiklige dokmeyelim lutfen.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mehmet'e katılıyorum, yalandan yere tartışmayın.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beraberlik bekliyorum, bol gol olur maçta.. Skor tahminim de 2-2..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Konudan saparak kisisel tartismaya giremezsiniz aksi taktirde ceza puani alabilirsiniz.

Daha sakin ve dikkatli olalim Lutfen.

5 uyarı gelmiş ve devam etmişsiniz. Bir daha tekrarlarsanız okur grubuna alınırsınız. Sonra vay ben duymadım vay ben bilmiyorum demeyin. Kıraathane değil burası resmi bir forum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bursaspor:1 - Trabzonspor:0

Gol: Dk. 18 Yenal..

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri