1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Nonda değil Honda!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Nonda değil Honda!

Galatasaray’ın yıldızı, Kongolu golcünün idmanını izleyip hızını görünce bombayı patlattı Hasan Şaş ‘Cim-Bom’a hayırlı olsun. Çok hızlı. Nonda değil, Honda gibi’ benzetmesi yaptı
    02 Eylül 2007 09:44
    Yazı boyutunu büyütmek için
    Hasan Şaş: Nonda değil bu Honda!

Nonda ilk günden Hasan Şaş’ın hem beğenisini kazandı hem de espirilerine konu olmaya başladı.. Galatasaray’ın yıldız futbolcusu, Kamerunlu golcünün ilk idmanını küçük sahadan izledi ve özellikle hızına hayran kaldı. Shabani Nonda’nın Galatasaray’a transferini ve hakkındaki fikrini soranlara ise espriyi patlattı: ‘Baksanıza adam çok hızlı.. Nonda değil, Honda araba gibi...’

BAĞRIMIZA BASARIZ

Hasan Şaş, Nonda’nın Avrupa’nın kaliteli golcülerinden biri olduğunu vurgularken ‘Galatasaray’a hayırlı olsun. Kalitesini gösterip takıma katkı yapmasını bekliyoruz. Biz Galatasaray’a gelen her futbolcuyu olduğu gibi Nonda’yı da bağrımıza basarız. Hepimizin ortak amacı Cim-Bom’un başarısı’ dedi.

NONDA KADRODA

Öte yandan yeni transfer Nonda, Galatasaray’ın bugün Vestel Manisaspor ile yapacağı maçın kadrosuna alındı. Perşembe günü İstanbul’a gizlice getirilen, cuma günü de imza atan ve takımla idmana çıkan Kongolu golcü, Sarı-Kırmızılılar’ın kafilesinde yer aldı. Teknik Direktör Feldkamp’ın Nonda’yı 18’e alarak skora göre son dakikalarda oynatması bekleniyor.

Hasan Şaş makas yedi

Galatasaray’da Feldkamp, yıldız oyuncuyu Vestel Manisa maçına götürmedi. Sakatlığı geçen Volkan ve Linderoth ikilisi kadroya dahil edildi
    Süper Lig’de ilk 3 haftayı yenilgisiz lider geçen Galatasaray, 4. sınavında Vestel Manisa ile deplasmanda karşılaşacak. Yoluna kayıpsız devam etmek isteyen Aslan’ın maç kadrosunda son iki maçta 11’de oynayan Hasan Şaş yer almadı. Hasan’ın dün sabah sakatlık geçirdiği için kadroya alınmadığı belirtildi. Kalli ayrıca Okan’ı da İstanbul’da bıraktı. Slaven maçında sakatlanan Volkan, kendisini iyi hissedince maça götürüldü. Sakalığı düzelen Linderoth da kadroya alındı. Dün İzmir’e giden G.Saray, bugün otobüsle Manisa’ya geçecek. Servet, yolculuk öncesi ‘Sion’u tanımıyoruz. Konsantre olmazsak her takım zor’ dedi. Bu arada G.Saray Kulübü, 36 yaşına basan Hakan Şükür’ü internet sitesinden kutladı.

(Star)

İyi bakalım.. İzleyelim Nonda'yı.. Son 6-7 dk oynatsa bari

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben nonda pivot santrofor diye düşünüyodum ama hız da varmış bakalım görecez inşallah beklentilerimizi karşılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İdmanı bende izledim bir saatlik cekimdi..

Valla nonda cift kale macta hasanın takımından oldu

Arda da karsı takımda idi..

Nonda baya güzel tek paslar yaptı aslında güzel verkaçlarda yaptı alan dar oldugu için zor oldu..

Cok güzel yakın mesafeden caprazdan güzel asırtmalık gol attı

Kamere özellikle nondayı cekiyordu ilk antremanı olmasına ragmen güzel oynadı..

Nondada ben hız görmedim belki alan dar oldugu içindir ama topu iyi saklıyor..

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Ya bu Hasan da olmasa Galatasarayı güldürecek kimse yok(Espri yaptım arkadaşlar kavga çıkmasın diye belirtiyorum)
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

vallagüldürme konusunu bilmiyoum da gökhan hasan olmasa ben deşarj olamam herhalde...benle gs maçına gelenler biliyor durumu...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by comandante View Post
    vallagüldürme konusunu bilmiyoum da gökhan hasan olmasa ben deşarj olamam herhalde...benle gs maçına gelenler biliyor durumu...
    güzelde besteler yapıyordun

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by comandante View Post
    Anladım ben onu benim İsmail Güldüren durumu....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

hasan espri yaptıgı gibi top oynasa acık ara sampiyonuz

Mesaj Yetkileri