1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Yeni Spor Klübü için İsim Aranıyor

Hybrid View

Question Yeni Spor Klübü için İsim Aranıyor

Arkadaşlar bi takım kurmaya karar verdik. Gerekli işlemlerle uğraşmaya başladık.
    Ama şöyle güzel bi isim bulamıyoruz. Aklınıza gelen güzel isimleri paylaşırsanız belki bi yardımınız dokunur.

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

ne gibi mesela ne ile ilgili olsun

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Takımla ilgili fikir yürütmemize yardımcı olabilecek birkaç özellik versen...

Ya işte arkadaşlar arasında kurulcak bi basketbol takımı. ilerde futbol şubesinide açabiliriz.

.... Spor Klübü olacak

işte boşlukları doldurmak lazım

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nuri Alco
    Ya işte arkadaşlar arasında kurulcak bi basketbol takımı. ilerde futbol şubesinide açabiliriz.

.... Spor Klübü olacak

işte boşlukları doldurmak lazım
    İsterseniz ben de oynayabilirim, hem yardımım olur hem de tekrar basketbol oynamaya başlamış olurum

Fundamental olarak çok iyi seviyedeyim, pointguardım.Boyum biraz kısa, kısa olmasa zaten bir 1. lig kulübünde oynar olurdum o zaman

Kuracaksınız ama maddi olarak nasıl devam ettireceksiniz kulübü, antrenman ve maç sahaları ne olacak?
    Hadi kimse maaş almasa, özveride bulunsa da oluşacak (formalar, çeşitli malzemeler, yol paraları) harcamaları kim karşılayacak? Kim hoca olacak, prof. hoca gelirse kim ödeyecek giderlerini?
    Bunu ciddi bir şekilde düşünmelisiniz..
    (Lige katılım giderleri de olmalı yanlış hatırlamıyorsam, Bölgesel Lig'e katılım da olursa ilerde zaten karışır hesaplar)

İsim önerisi: Üstüngücü Spor Kulübü, Güzelpark Spor Kulübü, Gelişim Spor Kulübü, Ses Spor Kulübü, Gençlikgücü Spor Kulübü.

(Telif haklarını kontrol etmedim, isim hakları alınmış olabilir.Kontrol edilmesi gerekiyor)

Daha fazla aklıma gelirse yazarım gene
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by ABOOO
    İsterseniz ben de oynayabilirim, hem yardımım olur hem de tekrar basketbol oynamaya başlamış olurum

Fundamental olarak çok iyi seviyedeyim, pointguardım.Boyum biraz kısa, kısa olmasa zaten bir 1. lig kulübünde oynar olurdum o zaman

Kuracaksınız ama maddi olarak nasıl devam ettireceksiniz kulübü, antrenman ve maç sahaları ne olacak?
    Hadi kimse maaş almasa, özveride bulunsa da oluşacak (formalar, çeşitli malzemeler, yol paraları) harcamaları kim karşılayacak? Kim hoca olacak, prof. hoca gelirse kim ödeyecek giderlerini?
    (Lige katılım giderleri de olmalı yanlış hatırlamıyorsam, Bölgesel Lig'e katılım da olursa ilerde zaten karışır hesaplar)

İsim önerisi: Üstüngücü Spor Kulübü, Güzelpark Spor Kulübü, Gelişim Spor Kulübü, Ses Spor Kulübü, Gençlikgücü Spor Kulübü.

(Telif haklarını kontrol etmedim, isim hakları alınmış olabilir.Kontrol edilmesi gerekiyor)

İstanbul'da otursam bende oynamak isterdim

Teknospor olabilir.

Quote Originally Posted by ABOOO

olabilir tabi takımı kuralım gelirsin bir iki antremana bakarız. Hatta takım kurulmasını beklemeden bile kendi aramızda basket oynarken senide davet edebilirim istersen (İstanbuldayız bu arada sen nerdensin? )

Açıkçası maddi açıdan çok büyük bi sorun olmuycak. Gerekli araştırmaları yaptık. Tabi özveri gerekecek. Maç sahasını lige katıldıktan sonra fedarasyon belirliyor, Lige katılma parası lisans masrafları + bir takım formanın kişi başı ücreti 40-50YTL ye geliyor. Arkadaşlar arasında olduğundan bi sezon için bi seferlik bu parayı toplamakta sorun olmaz. Ayrıca profesyonel bir hocaya gerek yok. Tanıdık bi hocanın lisansını kullanabilirmişiz. Gençlik İl Spor müdürlüğüyle konuştuk bu detayları.
    Ama işin maddi açıdan zorlu kısmı Klüp kurabilmek için gereken Derneği kurmakta. Burda kırtasiye+noter masrafları 500YTL ye yakın olcak. Bunuda 5 arkadaş cebimizden karşılıycaz.

Finans konusunda esas düşündüğümüz yeni Sponsorluk yasasından faydalanıp tanıdık bir şirketle anlaşmak.
    Amatör bir klüple yıllık bir reklam anlaşması yaparsa "gelir vergisi" ödeyen bir şirket bunun tamamını vergi matrahından düşebiliyor. Buda toplamda yaklaşık %33e denk geliyor. Mesela bize 1milyar verecek bir şirket bunun 350sini vergiden düşecek 650sini cebinden ödüycek.

İlk planda antreman sahasının parasını ödemek sıkıntılı olacak ama klübü 2006-2007sezonunda lige dahil ediceğimizden bi müddet daha acelesi yok antreman sahasının.

Mart ayı gelmeden dernek kurulumu ile ilgili başvurumuzu yapıcaz o yüzden bu arada uygun bir isim bulmamız gerekiyor. Önerdiğiniz isimleri diğer arkadaşlarla değerlendiricez.

Katılmak isteyen yardımcı olmak isteyen, şöyle bi tanıdık şirket var belki ilgilenirler sizinle diyen arkadaşların yardımları bizi sevindirir. Belki forumdan bi kaç genç yetenek keşfederiz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

olabilir tabi takımı kuralım gelirsin bir iki antremana bakarız. Hatta takım kurulmasını beklemeden bile kendi aramızda basket oynarken senide davet edebilirim istersen (İstanbuldayız bu arada sen nerdensin? )

Açıkçası maddi açıdan çok büyük bi sorun olmuycak. Gerekli araştırmaları yaptık. Tabi özveri gerekecek. Maç sahasını lige katıldıktan sonra fedarasyon belirliyor, Lige katılma parası lisans masrafları + bir takım formanın kişi başı ücreti 40-50YTL ye geliyor. Arkadaşlar arasında olduğundan bi sezon için bi seferlik bu parayı toplamakta sorun olmaz. Ayrıca profesyonel bir hocaya gerek yok. Tanıdık bi hocanın lisansını kullanabilirmişiz. Gençlik İl Spor müdürlüğüyle konuştuk bu detayları.
    Ama işin maddi açıdan zorlu kısmı Klüp kurabilmek için gereken Derneği kurmakta. Burda kırtasiye+noter masrafları 500YTL ye yakın olcak. Bunuda 5 arkadaş cebimizden karşılıycaz.

Finans konusunda esas düşündüğümüz yeni Sponsorluk yasasından faydalanıp tanıdık bir şirketle anlaşmak.
    Amatör bir klüple yıllık bir reklam anlaşması yaparsa "gelir vergisi" ödeyen bir şirket bunun tamamını vergi matrahından düşebiliyor. Buda toplamda yaklaşık %33e denk geliyor. Mesela bize 1milyar verecek bir şirket bunun 350sini vergiden düşecek 650sini cebinden ödüycek.

İlk planda antreman sahasının parasını ödemek sıkıntılı olacak ama klübü 2006-2007sezonunda lige dahil ediceğimizden bi müddet daha acelesi yok antreman sahasının.

Mart ayı gelmeden dernek kurulumu ile ilgili başvurumuzu yapıcaz o yüzden bu arada uygun bir isim bulmamız gerekiyor. Önerdiğiniz isimleri diğer arkadaşlarla değerlendiricez.

Katılmak isteyen yardımcı olmak isteyen, şöyle bi tanıdık şirket var belki ilgilenirler sizinle diyen arkadaşların yardımları bizi sevindirir. Belki forumdan bi kaç genç yetenek keşfederiz
    İstanbul'dayım ben de.Özelden Msn adresini gönderebilirsen, detaylı bir şekilde konuşuruz..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Doğuspor klübü olsun çünkü eskiden türklerin inanışına göre güneş doğudan doğduğu için doğu kutsal sayılırmış.Yanlız böle bi klüp varmı bilmiorum...

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Alco Spor Klübü

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Duvardibi spor kulübü (yok demeyin bizim kulübün eski adı)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Doğa veya uzay ile alakalı isimler de olablir..Günışığı Spor Klübü , Samanyolu Spor klübü , Doğa Spor Klübü , Nadas Spor klübü vs...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Neron_FB
    Doğa veya uzay ile alakalı isimler de olablir..Günışığı Spor Klübü , Samanyolu Spor klübü , Doğa Spor Klübü , Nadas Spor klübü vs...
    Yavaş biraz ya Yenigünışığı Spor Kulübü var olacak ankarada.Sitemizin adıda Yenigünışığı Sitesi buradan yola çıkıp kuracağımız bir kulüp.almayın ismimizi isim önerim ise Turksportal spor kulübü

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    Yavaş biraz ya Yenigünışığı Spor Kulübü var olacak ankarada.Sitemizin adıda Yenigünışığı Sitesi buradan yola çıkıp kuracağımız bir kulüp.almayın ismimizi isim önerim ise Turksportal spor kulübü
    Hadi ya Abi valla tesadüf ben attım tutmuş işte.. hehe ..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

futbolu bırakıp gelirim öyle ortama...Zaten okul takımındada oynuyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Teknikspor olabilir

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

valla kalbin temiz herhalde hemen bi sayısal oyna yaw bende ismi tescil ettireyim

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

Bence Werder Vermem, Departivo La Kaynana, Real Mardin gibi isimler olsun.

Fenabahçe, Golatasaray, Baziktaş gibi isimlerde olabilir

Şaka bir yana benim de önerim Ardınçspor olsun. Kulüp binası (olacaksa eğer) o mahalle ile alakalı birşey olabilir.

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

benim hattrik te klübüm vardı, ismi GRANDIUM du stadın ismi de GRANDIUM ARENA

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Doğuşspor olabilir mesala.Doğuş otomotivde sponsor olur maddi sıkıntınız olmaz.

Taşkıran Spor Klübü

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

yaa allah spor kulübü
    aklıma bi o geldi valla
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Teşekkürler Arkadaşlar klübün ismini "TURKUAZ SPOR KLÜBÜ" olarak koymaya karar verdik.

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Teşekkürler Arkadaşlar klübün ismini "TURKUAZ SPOR KLÜBÜ" olarak koymaya karar verdik.
    hakikaten hoş bi isim iyi ki koymuşsunuz.umarım başarılı olursunuz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

vaybe isme bak bi düşünsene tv lerde :
    ewet sayın seyirciler turkuaz spor şampiyon oldu oley oley oley turkuaz spor
    süper isim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

saolun amatör bi klüp ama belki ilerde bi gün şampyon turkuaz spor başlıklarını görürüz

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

hımm. . . . selvispor ya da dikenliköyspor . . .

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

idol spor klübü

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

olabilir güzel . . .

Mesaj Yetkileri