Saat 21:30'da başlayacak olan maça şüphesiz en büyük kozumuz yine Memo-Hedo ikilisi.Ölüm kalım maçı artık.Ya tamam ya devam....
Saat 21:30'da başlayacak olan maça şüphesiz en büyük kozumuz yine Memo-Hedo ikilisi.Ölüm kalım maçı artık.Ya tamam ya devam....
Bunu kazanalım bari.
Dünkü hezimetten sonra artık bu gün ben bir başarı beklemiyorum. Takım iyice dağıldı. Artık o moralleri üst seviyeye çıkarmak için tek yapmamız gereken bu maçı kazanmak. Ama ne yazık ki taraftar desteğide yok. Umarım Çekleri yener ve yolumuza devam ederiz.
cekler bizi yener
İnşallah yeneriz çekleri..
Kerem Tunçeri'siz olmuyormuş demek..
Tanjevic takımın ahenkini bozdu.......
Gereksiz adamlar aldı..Fenerbahce ile sözlesme imzalayınce bence görevine son verilmesi lazımdı..
Tutku acık,Fatih solak,Kerem tunceri daha bir cok adam.. bu adamlar nerde..
Tanjevic bu saatten sonra milli takıma birsey veremez...
Tanjevic rezil etti bize takımda moral denebirsey kalmadı...
Tanjevic'in iyi olmadığına bende katılıyorum fakat kadro seçimi çok doğru tek yanlışı Kerem Tunçeri, Hakan Demirel yerine o alınabilinirdi.Fatih Solak giremezdi yerinde Ermal,Semih ve Memo var.Tutku girmiş olsaydı hata olurdu çünkü Kerem Tunçeri vardı.
kerem ömer ve mirsad üçlüsü burda olmalıydı.takım hücumda paslasamıyo kerem olsa 7-8 asist 15de sayı atardı savunma yapamıyoruz geri kosamıyoru bunun ilacı ömerdir.sonra takımda tam anlamıyla 4 numara yok mirsad ın neyi eksik bizim takımdaki uzunlardan anlamak mumkun deil bakalım bence kazanamayız ama kazansak bile ne farkederki bi dahaki tur ilk mac gideriz zaten
Mirsad kendi istedi sanırım gelmemeyi Ömer'de tek başına savunma için birşey yapamaz takım halinde iyi olmamız yardımlarşmamamız gerekir.
Bu macıda kaybederiz döneriz Tr ye.OLacak en iyi sonuç.Daha fazLa reziL oLmanın gereği yok.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
inşallahhhhh yenip tur atliycezzaten mirsadın yaptığı iş yoktu iyi olmuş ayak altında bulunmaması good
![]()
fenerbahcede hücum yonü daha iyi olan oyunculardan kurulu aralarında bi tane ömer var savunma yapan ve takım bu haliyle basarılı oluyo engin atsur neden bu takımda ilk 5 oynuyo hayret ediyorum kerem tunceriyi kadroya bile cagırmıyo sadece yanındakine pas veren engini ilk 5 oynatıyo tanjevic
Bi kere de eleştiri yapacağınıza takıma destek verseniz.Zaten bir hayli morale ihtiyacımız var...
Beyler unuttuğunuz bişey var.. Tanjeviç bu takımı 2010 için hazırladı ve seçimini de ona göre yaptı.. 2010 da bizim Kerem Tunçeri mi kurtaracak yoksa Hakan Demirel mi?
lig takımı deil bu topu topu en fazla 7-8 mac yapacaklar hakan demirel diyelimki 2010da takımda oynayacak daha 3 sene var liglerde bi ton mac yapılıyo milli takımda oynayacagı 7-8 mac onu hazırlamaz heralde 2010a ayrıca 2010da basarılı olmak için 2007yi çöpe atmak sacmalık tabi 2010a bu kadroyla katılabilirmiyiz oda ayrı mesele
bence dünkü gibi oynarsak fark yeriz...ayrıca en ii kozu hido ve memo demişsin bence takımı batıran onlar nba da oynadıkları için kendilerini bişi sanıolar çok benciller...geçen sene onlar yoktu ne güzeldik!
Son şansımız Çekler
Eurobasket 2007'de ilk tur grup maçları bugün oynananacak maçlarla sona eriyor. Mallorca grubunda yer alan Türkiye grubundaki son maçta bu akşam Çek Cumhuriyeti ile karşılaşıyor. Karşılaşmanın başlama saati 21:30.
Gruptaki ilk iki maçı galibiyetsiz kapatan Türkiye ile Çek Cumhuriyeti'nin mücadelesinden galip ayrılan taraf grubu üçüncü sırada bitirerek Litvanya, Almanya ve D grubundan gelecek üç takımla birlikte ikinci tur gruplarında F Grubunda yer alacak.
05.09.2007
Kaynak: Sporx.com
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu akşam annemle büyük bir arbede yaşayacağım zira Yaprak dökümü saçmalığı başlıyor.![]()
Yaprak dökümü bile daha heyecanlı gelir![]()
Taraftar desteği bu gün çok lazım olacak. Umarım 12 Dev Adam geri döner.
İnşallah kazanırız son şansımız gruptan çıkmak için.
İnşallah bu maçı kazanıp yükselişe geçeriz.![]()
So what?
Saike
Yeniliriz gibi duruyor ama artık bir sürpriz yapalım![]()
Bu maçıda alamazsak artık bıraksınlar bu işleri.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ya artik kazaanmlari degil parcalamalkari lazim ve bundan snrada rakipleri ezmeleri lazim bu halk bu alman hezimetini unutsun oksa cekleri yenmek cokda zor deil um,it milli takim da gelse yenebilir cekleri vurun 30 sayi farki milli takim hirs yapmis diyelim ama 5 sayi 10 sayilik galibiyetlere sevinirsek kendimizi kandirmis oluruz yinede basarilar takkima insallah bizi utandirirlar
11-2 iyi başladık inşallah böyle gider...
I'm back...
12 dev adam nerdeydiniz dedirten bir maç...
12 ruhsuz adam olmuş 12 Dev adam hadi bakalım... ilk çeyrekte 20'sayının üstüne çıkmak çok iyi...
I'm back...