Süper Lig
5. Hafta
Ankaraspor-Beşiktaş
16.09.07
saat: 18.00
Süper Lig
5. Hafta
Ankaraspor-Beşiktaş
16.09.07
saat: 18.00
So what?
Saike
Beşiktaş 1-0 kazanır..
Ankara'ya tüm kalbimle inanıyorum, Beşiktaş'tan puan kapacaktır..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Beşiktaş alır.
Lige verilen aranın takıma faydalı olduğunu düşünüyorum.Maçın başlarında gol bulursak rahat kazanırız.Aksi takdirde işimiz zor diye düşünüyorum.Çünkü Ankaraspor tipik beraberlik takımı.
So what?
Saike
Beşiktaş çok zorlanacak 1-0 alır beşiktaş
Rahat kazanırız diye düşünüyorum.Ankaraspor eski Ankara değiL.Gs den aLdıkLarı oyuncuLara rağmen henüz tam uyum sorunu sağLayamamışLardır.Kazanacağız..Devam.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
besiktas alir bence bu maci. delgadodan show bekliyorum ve insallah higuain gol atar.
önce beraberlik sonra Bjk diye düşünüyorum..kolay maç degil..Özer Hurmacı yı dikkatle izleyecegim bu maçtaşimdiden Gs ye fayda yapmaya başlaması için Bjk karşısında iyi oynaması gerekiyor
![]()
Ankaraspor zaten lige çok kötü başladı.Beşiktaş geçen haftayı telafi etmek ve Marsilya maçına moralli gitmek isteyecektir.Beşiktaş kazanır diyorum.
Berabere biticek diye düşünüyorum
Alacağız.Almak zorundayız.Forvet hattı Bobo-Higuain ikilisinden oluşmalı![]()
Beşiktaş 2-0 kazanır..
Beraberlik bekliyorum....
Beşiktaş alıcaktır.
Ankarasporda kiralık oynayan Galatasaray futbolcuları iyi oynar ve Ankaraspor'un puan/puanlar kazanmasına yardımcı olur umarım..
ya 0-0biter ya da 0-1 Kazanırız...
Geçen seneki Ankaraspor ile bu seneki Ankaraspor arasında dağlar kadar fark var o yüzden Beşiktaş alır diyorum ama umarım yanılırım =)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ankarasporda oynayan Galatasaraylılar Beşiktaşı vurur
Necati cok hırslı banko 1 golü var....
Ankaraspor yenilmez
Bence ankaraspora bir havageldi....Özer daha hırslı olacak:9
Mac bitincede alıntı yapıcam bunu sonra laf atmayıntutmassada siz yapın
![]()
Doğru ya Necati Orhan Ankaraspor'a gitmişti...
O zaman şanslar eşit diyorum ve Ankara Beraberlik alır en kötü ihtimalle =)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Turgut:orhan ak,Necati,Emre,özer(kiralık)
Tahmin oyununda 0 verdim..
Her iki takımadabasarılar![]()
Umarım yine gol sendromu yaşamayız.
So what?
Saike
Bu banko goLLeri de anLamıyorum.Neymiş GaLatasaraydan geLmiş çok hırsLıymış banko bir goLü varmış.Bak bak sen..
Banko 15 atarız..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Besiktas büyük takim oldugu icin tabiki favori gösterilir,ama Ankaraspor`da öyle yamana atilacak bir takim degil.Besiktas cook zorlanacaktir.Ben mactan beraberlik bekliyorum.Eski Galatasaraylilari izlemeyi istiyorum (: Ve Özer`i tabiki de.
Valla doğru dedin Hayrettin Abim...
Ankaraspor deplasmanları zor olur yinede bende tahmin oyununda 2 verdim Beşiktaşımız büyük ihtimalle kazanır...
Ankaraspor'dan Puan BekLıorum
İnşaLLah Necati GoLLerine Bu Maçta BaşLar