Malatyaspor karıştı
13.9.2007
Malatyaspor'un teknik direktörü Metin Yıldız, kendisine verilen sözlerin yerine getirilmediğini, bu sebeple takımdan ayrılabileceğini açıkladı. Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Metin Yıldız, sorunlarını anlatmak için muhatap bulamadıklarını, verilen sözlerin yerine getirilmediğini, bu sebeple de oyuncularına karşı çok mahcup olduğunu söyledi. Yıldız, şöyle konuştu:
''Bizler takımın kasasından tek bir lira bile almadan takımı kurduk. Bize birtakım sözler verildi. Ama bu sözler yerine getirilmedi. Oyuncularımız ne bir pirim aldılar ne de harçlık aldılar. Oyuncular ailelerinden, dostlarından harçlık alıyorlar. Bunlara rağmen bizler iki deplasmana gittik. İdareci başımızda yoktu. Bunlara rağmen oyuncular canla başla mücadele ettiler. Ben daha buna bir anlam vermiş değilim. Oyuncuları çok takdir ediyorum. Bundan sonrası oyunculara kalmış, önümüzdeki günlerde ne olacağını ben de bilmiyorum. Ben oyuncularıma karşı çok mahcup oldum. Bırakıp gitmeyi düşündüm. Eğer verilen sözler yerine getirilmezse bunu yapabilirim. Çünkü o oyuncular bana güvenip geldiler. Ben onların güvenini boşa çıkarmak istemiyorum'' diye konuştu.
Eskişehirspor maçının çok zor geçeceğini belirten Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Rakibimizin bir amacı var. Bu amaçlarını yerine getirmek için iyi transferler yaptılar. Ama biz de sahaya kazanmak için çıkacağız. Kazanamazsak bile kaybetmeyeceğiz. Bizim için tüm maçlar çok önemli. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız.''
Kaynak : Sakarya Gazetesi