Kaybedicez.ErtuğruL sağLam istifa edicek.Aha buraya yazıyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Mac berabere bitecek.
Ertugrul Saglam`in istifa etmesi icin henüz cok erken.Kendisi de bunu biliyor.Ilk basta takimda degisikliklere gidecektir,taktigi degistirecektir,futbolcularina gereken uyarilari yapacaktir.Yok isler yoluna girmedimi,ozaman bavulunu toplar...
Hayrettin abi ilkdefa rahatkazanıcaz demedi..Kesin besıktas rahat kazanıcak
Çok zor bir maç olacak nedeni beşiktasda gol atacak adam kalmadı.Sakatlar fazla..Ama besıktas kazanır..
Stumpf bakalım neler yapacak![]()
Beşiktaş puan kaybı yapacak bencede
bu hafta Beşiktaş puan kaybedecektır
İleride Nobre - Higuain ikilisini oynatırsa belki hücümda bir etkinlik yaratırız yoksa ileride Nobre arkasında Delgado gibi bir diziliş ile etkisiz kalırız bana göre .
Taraftarın tepkiside çok önemli porto maçından sonra futbolcularını ıslıklayan taraftar bakalım bu maçta nasıl bir tavır sergileyecek.
OyuncuLar kendiLeri kaşındıLar.Zaten futboL oLarak yokLar birde taraftarı aLdıLar karşıLarına.Bundan sonra işimiz çok zor.Porto maçından sonra taraftar büyük vefa örneği gösterip maçtan sonra oyuncuLarı tribüne çağırıyor İbrahim üzüLmez önderLiğinde bu çağrı red ediLiyor.Bu futboLcuLar hiçbişeyi haketmiyor.Taraftar tepkiLi oLacaktır bu maçta...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bence Porto'nun acısını Gençler'den cıkarırız.Puan kaybı yasıycagımızı zannetmiyorum.Delik deşik edicez Bu macla beraber cıkışa gecicez...
Marsilya maçından sonra da aynı yorumları görmüştük, dikkat edin delik deşik olmayın..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
BJK alıcaktır bence
Bu maçı alırız artık!
Ben bu maça Higuain'le çıkacağını düşünüyorum.Bence rahat alırız.Banko bir maç her nekadar zor bir maç gibi görünse de...
FM Gazetesi
Bu maçta artık bir patlama bekliyorum.Taraftar desteğide arkasında olacak futbolcuların.İnşallah yine bir şansızlık yaşamayız.(Hakem hatası vb.)
Aynı şey değil ama.Marsilya maçında kötü oyundan dolayı yenilmiştik ama Porto maçında galibiyeti kaçıran taraf bizdik.Bundan dolayı daha hırslı oynarız.Arkadaş onu belirtmek istemiş.
So what?
Saike
Bu maça seyirci bence fazla gelmeyecek geçen hafta olduğu gibi ama tabii ki işallah yanılırım.
FM Gazetesi
Bence bol pozisyonlu zevkli bir mac olacak ....
G.Birligi bence yenecek gibi, son haftalarda iyi oynuyorlar
Rahat Kazanıcaz...Bobo'nun olmaması kötü...HiguAİN!! den patlama Bekliyorum..
Kazanırız ..
Bende bu maç iyi bir çıkış bekliyorum.Özellikle Higuian'in artık alışması lazım.Beşiktaş kazanacaktır.
Bana da bu maçta Porto maçının acısı çıkacak gibi geliyor.İnşallah öyle olur...
oruclu oruclu o kadar insan nasil bagiracak acaba,yazik yahu
taraftarda insan
maca gelince,skor tahmini yapamam ama aliriz bu maci artik ,almamiz lazim
![]()
Besiktas alir bu maci, almak zorunda.
Rüştü Gençler'e yok!
Beşiktaş, Turkell Süper Lig'de 7 Ekim Pazar günü Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan ve neşeli bir ortamda geçen antrenmanda futbolcular, eltopunun ardından çift kale maç yaptı. Antrenmanı, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve kimi yöneticiler de bir süre izledi.
Bu arada antrenman maçında Koray ile girdiği ikili mücadele sırasında yüzüne top çarpan Burak, sakatlık geçirdi ve çalışmayı yarıda bıraktı. Kaleci Rüştü de antrenmanın ilk bölümünde yer aldı.
Kulüp doktoru Ayhan Optur, sağ dizinde ağrıları bulunan Rüştü'nün, Gençlerbirliği maçının kadrosunda yer almayacağını söyledi.
Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına, sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş, Bobo ve Tello katılmazlarken, Ricardihno, takımdan ayrı çalıştı. Serdar Kurtuluş ve Tello'nun, Gençlerbirliği maçında oynayıp oynayamayacağının maç günü belli olacağı bildirildi.
Beşiktaş, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını, yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
Kaynak: AA
Rüştü iyileştiği zaman formayı alacak.
So what?
Saike
bence berabere bitecek bjk bastırır ama kontradan belki gol yiyebilir
Genclerbirligi kazanir..