Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Gazman

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Gazman

İstanbul'a gaz maskesi götüreceğiz' diyen Sion Başkanı Constantin; 5-1'lik yenilgiyle kendine geldi: 'Galatasaray, UEFA'da ya yarı final ya da final oynar.'
    İnce hesaplar yaptı, ama tutturamadı
    Galatasaray-Sion rövanşı öncesinde, Kadıköy’deki olaylı Türkiye-İsviçre maçını kullanarak avantaj sağlamaya çalışan Sion Başkanı Constantin, 5-1’lik hezimet sonrasında çark etti. Karşılaşmadan önce, “İstanbul’a gaz maskesi götüreceğiz, çünkü bizi zehirleyecekler. Orada neler yaşanacağını bilmiyoruz” diyerek ortamı germeye çalışan Constantin, Galatasaray Yönetimi’nin misafirperverliği ve Ali Sami Yen Stadı’ndaki tarihi yenilgi sonrasında kendine geldi: “Rakibimizin önü açık. UEFA’da final ya da yarı final onları bekliyor...”

UEFA.com: Galatasaray finale yürüyor
    UEFA.com da Sarı-Kırmızılı temsilcimize övgüler yağdırdı. Türk basınının yorumlarına da yer veren sitede, Cim Bom’un 2000 yılında Arsenal’i yenerek UEFA Kupası’na ulaştığı hatırlatılarak şu ifadeler kullanıldı: “Bu galibiyet, akıllara 1989 senesindeki Neuchatel Xamax maçlarını getirdi. Önce 3-0 kaybeden Galatasaray, sonra 5-0 kazanıp yoluna devam etmişti. Kimbilir; belki de Galatasaray, 2008 yılı Mayıs ayında oynanacak finalde, City of Manchester Stadı’nda olacak. Çünkü Galatasaray, UEFA Kupası Finali’ne doğru yürüyor.”

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende inanıyorum bu sene Galatasaray Yarı Final oynar..

Bizler inandik siz de inanin,bizim icin kupayi alin

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başlık süper olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bencede Gs çeyrek final kesin oynar. Yarı Final ya da Final'de uzak değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Oynar oynar her takım Sion'du ya.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Oynar oynar her takım Sion'du ya.
    Katılmamak elde değil Sion yaw Sion hatırlayın geçen senenin Randers'i işte ne fark var ??

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

nie oynamsın ki.. inaç olduğu müddetçe her takım oynar.. küçük takımları küçük büyük takımlarıda devasa görmedikten sonra sistem olduktan sora neden olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

O zaman fenerbahçe'de şampiyonlar ligini kazanır . Nede olsa grup lideri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Marmalet abi yaklaşım tarzı yanlış.
    Objektif bakmak gerek

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Marmalet abi yaklaşım tarzı yanlış.
    Objektif bakamak gerek
    Ben kendi fikrimi söyledim bir Sion'u yenmekle şampiyon olunuyosa o zaman fenerbahçe'de İnter'i yendi , sion'dan kat kat büyük bir takım , o zaman fenerbahçe'de şampiyonlar ligini alır bir sakınca yok sanırım.

Yeterince objektif oldu mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anlatamadım ama neyse.
    O senin fikrindir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tek Sion macını degerlendirerek konusmayın Adamlar gercekten iyi top oynuyor kabullenmek gerek..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet View Post
    Tek Sion macını degerlendirerek konusmayın Adamlar gercekten iyi top oynuyor kabullenmek gerek..
    Aksini söylemedim zaten ama Servet-VolkanYaman defanstayken insanı düşündürmüyor deği ofansif anlamda harika ama defansı zayıf

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Aksini söylemedim zaten ama Servet-VolkanYaman defanstayken insanı düşündürmüyor deği ofansif anlamda harika ama defansı zayıf
    Ligin en az gol yiyen takımı ama Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet View Post
    Ligin en az gol yiyen ekibi ama Galatasaray
    TSL ile UEFA kupasını aynı kefeye koyuyorsan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Wink

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    TSL ile UEFA kupasını aynı kefeye koyuyorsan
    Hayır koymuyorum.O kadar kötü degil bence Gs'nin defansı..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Constantin View Post
    UEFA'da ya yarı final ya da final oynar.
    bu söylediği söz;

Quote Originally Posted by Constantin View Post
    İstanbul'a gaz maskesi götüreceğiz'

maçtan önce beyan ettiklerinin devamıdır..

Çogu Gsli arkadaş finali garanti görüyor fakat daha önünde gruplar var iken..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Çogu Gsli arkadaş finali garanti görüyor fakat daha önünde gruplar var iken..
    Kimse finali garanti gormuyor avrupa da hangi takıma garanti final oynar diyebilirsin ki süprizlere hep acıktır.Küçük takım buyuk takım yoktur iyi oynayan kupayı alır

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

ya iyi güzel elediği takım sion küçük takım da kimse bu maça bakıpta GS UEFA Kupasını tekrar alır demiyo.. hem Türkiyede hem de avrupada oynanan futbola bakıyolar.. tabi kolay değil hele hele bi Türk takımı için neredeyse imkansız ama işte 3-4 takımla beraber favori olarak görülüyo... demekki oynuyolar ki böyle favori görülebiliyo

neyse abi guruplardan çıksın biraz daha netleşir zaten ne olacağı.. inş şamp. olurda gururlanırız yine.. fener de gelebildiği en iyi yere gelir bütün temennimiz de bu

Harbi başlık çok süper olmuş. xD

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

volkanın yerine oynayacak adam var bence en sakatı servet bouzid i iyi gibi dikiş tutarsa servetten dahada güzel olur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Olur.Neden olmasınki.Ama Galatasaray'ı önce güçlü bir takım karşısında izlemek lazım.Sonra göstereceği performans sonrası bir görüş belirtmemiz daha akıllıca olur.Çünkü kupada çok güçlü takım var.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Olur.Neden olmasınki.Ama Galatasaray'ı önce güçlü bir takım karşısında izlemek lazım.Sonra göstereceği performans sonrası bir görüş belirtmemiz daha akıllıca olur.Çünkü kupada çok güçlü takım var.
    Siz kabullenmemeye devam edin bizim iyi oynadigimizi.Halen güclü takim karsisinda görelim diyorsunuz,vallahi insan cileden cikiyor ! Sizle mac yapmadik mi ? Önemli eksikliklere ragmen sizden iyi oynayip,maci kazanmadik mi ? Yok siz kendinizi güclü takim olarak görmüyorsaniz bilemem orasini.Bursaspor deplasmani ligin en zor deplasmanlarindan biri degilmidir ?Puan kaybettik mi ?

Simdi deme bana ben Avrupayi kastettim diye,Galatasaray hem ligde hem Avrupada iyi oynuyor.Bunu kabullenin !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Siz kabullenmemeye devam edin bizim iyi oynadigimizi.Halen güclü takim karsisinda görelim diyorsunuz,vallahi insan cileden cikiyor ! Sizle mac yapmadik mi ? Önemli eksikliklere ragmen sizden iyi oynayip,maci kazanmadik mi ? Yok siz kendinizi güclü takim olarak görmüyorsaniz bilemem orasini.Bursaspor deplasmani ligin en zor deplasmanlarindan biri degilmidir ?Puan kaybettik mi ?

Simdi deme bana ben Avrupayi kastettim diye,Galatasaray hem ligde hem Avrupada iyi oynuyor.Bunu kabullenin !
    Bak Baran.Size karşı top oynamadığımızı sende biliyorsun.Zaten Bursa size karşı en etkili oynayan takımdı.O maçta zar zor kazandınız.Herve Tum 2 metreden goller kaçırdı.Kısacası güçlü bir Avrupa takımı ile maç yapmadan şuraya kadar gelir demek yanlış.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bak Baran.Size karşı top oynamadığımızı sende biliyorsun.Zaten Bursa size karşı en etkili oynayan takımdı.O maçta zar zor kazandınız.Herve Tum 2 metreden goller kaçırdı.Kısacası güçlü bir Avrupa takımı ile maç yapmadan şuraya kadar gelir demek yanlış.

Top oynamadiniz degil,biz size top oynattirmadik.Maci bir daha izle,anlarsin.

Yahu bende kupayi alacagimizi iddia etmiyorum ama diyorumki,bu takim iyi oynuyor.Yani kabullenmeyenler var,bu bizi cileden cikariyor.Takimimiz bence cok iyi,tek zayif noktamiz Servet ! Öbür mevkilerde sIkinti cekecegimizi zannetmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Top oynamadiniz degil,biz size top oynattirmadik.Maci bir daha izle,anlarsin.
    Porto maçındaki gibi oynasaydıkda o zaman durdursaydınız dediğine katılırdım.Ama forvetlerin geriye dönüp top taşımaya çalıştığı bir takımı durdurmak çok zor olmasa gerek.

Ayrıca kötü oynuyorsunuz demiyorum.Büyük takımlara karşı nasıl oynayacağınızı görmek lazım diyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Fazla uçmayalım.Servet gibi bir el bombası var.Kolay bir grup gelmezse gruplardan bile çıkamayabiliriz.Ne de olsa her takımda biraz bile olsa hızlı bi forvet var.Bu forvetler Servet'le her türlü artistik patinajı yaparlar.Servet olduğu sürece yarı final-çeyrek final hayal

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Fazla uçmayalım.Servet gibi bir el bombası var.Kolay bir grup gelmezse gruplardan bile çıkamayabiliriz.Ne de olsa her takımda biraz bile olsa hızlı bi forvet var.Bu forvetler Servet'le her türlü artistik patinajı yaparlar.Servet olduğu sürece yarı final-çeyrek final hayal
    Gruplardan cikarsak isimiz kolaylasir bence.Devre arasinda mutlaka bir stoper gelecek.Cünkü bu Servet`le gitmiyor,yola devam edilemez bununla.Eger saglam kaliteli bir stoper gelirse ozaman takim tam oturur yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Kaliteli stoper nerde bulacaksın devre arasında.Hadi buldun diyelim bu adam Avrupa maçlarında oynamamış olacak ki ismini listeye yazdırabilesin.

Ayrıca belli ki Kalli o deha Kalli Servet'ten vazgeçmiyor.

FM'de Pace'i 10 olan adam bile Servet'i suya götürür,susuz getirir

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri