1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Ersen'e FIFA'dan izin çıktı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Ersen'e FIFA'dan izin çıktı

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Ersen Martin'in transferi için bordo mavili kulüp ile İspanya'nın Huelva Kulübü arasında olan anlaşmazlık, FIFA tarafından karara bağlandı. FIFA, Ersen'in kendilerine yazdığı "Huelva'da oynamak istiyorum" mektubunu da gözönünde bulundurarak, Ersen Martin'in İspanya'da oynamasına izin verdi.
    Yorum:Hadi hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sonunda be hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yolu acık olsun belki milli takıma secilir
    Trabzon cakallık yaptı olmadı..sebebi para tam zamanında yatsaydı mehmet yıldızı alacaklardı yatmayınca olmadı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Ersen resmen Huelva'da

Trabzonspor ile Recreativo de Huelva Kulübü arasında FIFA'lık olan transfer davasında kazanan taraf İspanyol kulübü oldu. FIFA, Ersen Martin'in gelecek sezon Huelva'da forma giyeceğini kesin olarak açıkladı.

İSPANYOL KULÜBÜ HAKLI BULUNDU

Trabzonspor yönetiminin İspanyol kulübüne 1 milyon Euro karşılığında sattığı, ancak daha sonra paranın gününde yatırılmadığı gerekçesi ile Recreativo de Huelva'ya satmaktan vazgeçtiği futbolcusu Ersen Martin'in FIFA'lık olan davası bu akşam sonuçlandı. Bu akşam saatlerinde toplanan FIFA, Ersen Martin'in gelecek sezon Recreativo de Huelva'da forma giyeceğini açıkladı.

Ersen Martin'in İspanya'ya transferini gerçekleştiren menajer Mustafa Söğüt, Trabzonspor'un İspanya'ya verdiği sözleri tutmadığı için olayın bu duruma geldiğini belirterek, "Trabzonspor'un İspanya olayını biz gündeme getirdikten sonra 31 Ağustos günü 19.30'da iki kulüp arasında sözleşme imzalandı. Ancak İspanyol kulübünün o saatten sonra para çıkarmaları zordu. Bu yüzden yarın sabah parayı gönderdiler. Ancak Ziya Doğan adam alamayınca bu futbolcuyu satmaktan vazgeçti. Olayların buraya gelmesi tamamen Ziya Doğan'dan kaynaklanıyor. Trabzonspor yönetimi de Ziya Doğan'ın bu oyununa uyunca olay bu duruma geldi. Biz böyle olmasını istemezdik ancak yaşanan gelişmeler olayı bu noktaya getirdi" diye konuştu.

FIFA ERSEN'İ HUELVA'YA VERDİ

Söğüt, bu akşam toplanan FIFA'nın Ersen Martin'in gelecek sezon Huelva'da forma giymesi yönünde karar belirttiğini ifade ederek, "Trabzonspor kulübünde ikinci başkan Ersen Martin'in transferinde belgeye imza atmıştı. Bu futbolcunun zaten Huelva'ya verildiği anlamına geliyordu. Ancak yöneticiler daha sonra Ziya Doğan'da kararından dönünce bu olaydan vazgeçtiler. Ersen Martin'in önünü kesmeye çalıştılar. Ancak biz bunu başardık. Onurumuzla bu olay için mücadele ettik. Ersen'de bende kariyerlerimizi ortaya koyduk. Şu anda ikimiz içinde mükemmel bir olay. Ersen Martin'in İspanya'da futbol oynayacak olması Türk futbolunun da önünün açılması anlamına geliyor" dedi.

ERSEN TÜRK FUTBOLUNUN ÖNÜNÜ AÇTI

Söğüt, Ersen Martin'in Huelva'dan iki yıllığına 1. 750 bin Euro alacağını belirterek, "Normalde bu fiyat 1 milyon 300 bin avroydu. Ancak bu olaylardan sonra bu fiyat artırıldı. Huelva yönetimi Ersen Martin'in dik duruşundan sonra ekstra ödeme yapma kararı aldı. Ersen şu anda ilk yarıyı kapatmış bir futbolcu. Kendisini ligin ikinci yarısından itibaren İspanya'da izleyebileceğiz. Ersen oraya FIFA'lık olarak gitti. Üç büyük havasını tam anlamıymla almadan, Milli takım havasını tam yaşamadan İspanya'ya transfer olması çok büyük bir olay" dedi.

HAK EDEN KAZANDI

Söğüt, Ersen Martin'in Huelva'ya transferinde yazdığı mektubun etkisinin büyük olduğunu belirterek, "Biz Trabzon'dayken Huelva kulübü bizi aradı, ve bizim FIFA'ya kendileri için bir yazı yazmalarını istediler. Bizde FIFA'ya bir mektup yazarak, "Ben Ersen Martin olarak Huelva'yla anlaştım. Ancak şu anda Trabzonspor benim gitmeme izin vermiyor" diye bir mektup yazdık. Bunu hem Huelva'ya hem FIFA'ya faksladık. Ersen, Trabzonspor'dan gelen bazı baskılardan korktu. Daha doğrusu onu korkuttular. Ben şerefimi, onurumu ve kişiliğimi ortaya koydum ve bu davada mücadele ettim. Sonunda da başarılı olduk. Ben FIFA'ya verdikleri karardan ötürü çok teşekkür ediyorum ve hak eden kazandı diyorum" diye konuştu.

TRABZONSPOR 1 MİLYON EURO'YU ALAMAZ

Ersen Martin'in bonservis bedeli olan 1 milyon euroluk fiyatı Trabzonspor'un almasının zor olduğunu söyleyen Söğüt, "Çünkü Huealva kulübü Trabzonspor aleyhine bir tazminat davası açtı. FIFA bu konuda da Trabzonspor'un haksız olduğuna kanaat getirdi. Ancak bu konuda kesin kararı önümüzdeki günlerde açıklayacaklar. Çünkü zamanında sözleşme yapılmış ve bu futbolcu Huelva'ya verilmişti" diye konuştu. Söğüt, devre arasınad Trabzonspor'dan bir futbolcuyu daha İspanya'ya götüreceğini söyledi.

ERSEN, "DÜNYALAR BENİM OLDU"

Ersen Martin ise çok mutlu olduğunu belirterek, "Şu anda bir hayal alemindeyim. Çünkü La Liga'ya gidiyorum. Hemde İspanya'nın en iyi takımlarından birisine gidiyorum. Şu anda İspanyol kulübü ligde 13. sırada sıradıyız. Şu anda bu sevinci ailemle birlikte yaşıyorum. Allah yüzümü güldürdü" diye konuştu. Ersen kendisine her zaman destek olan Trabzonspor taraftarlarına da teşükkür ederek, "Onları asla unutmayacağım" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayırlı olsun.Kaçınılmaz sondu zaten.Umarım orada çok iyi bir performans sergiler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Gitti bea Orda başarılı olsun bari

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

bi forvet daha gitti biz hala adam alıcaz

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Trabzon sisteminde forvet hattı -1'e düştü.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Trabzon sisteminde forvet hattı -1'e düştü.
    Ömer Rıza'da -1... etti sana -2..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Söğüt, devre arasınad Trabzonspor'dan bir futbolcuyu daha İspanya'ya götüreceğini söyledi.
    Bence Gökdeniz

Ersen'e de hayırlı uğurlu olsun. Yolun Açık Olsun Ersen.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hayırlı olsun.Türk oyuncuları Avrupa'da görmek güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Hayırlı olsun. Ersen umarım iyi bir performans sergiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Gerçekten çok sevindim.İspanya'da bir oyuncumuz daha oldu.Başarılar Ersen...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

böyle orta sınıfta olsa,futbolcularımız artık avrupaya yayılmalı..bunları basamak olarak kullanabilirler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nihayet ....

Mesaj Yetkileri