-
TSL 10. Hafta | Denizlispor - Galatasaray

Tarih;28 Ekim Pazar
saat:19:00
Bu maç hakkındaki görüşlerimizi burda belirtelim..
-
Aceleye gerek yok:9 Önce bordeaux macı bir bitsin....
-
Bordeaux bizi yener, ardından Denizli'ye 5 atarız..
-
Denizli önünde G.Saray'ın puan kaybedeceğini düşünüyorum. İki takım içinde zor bir maç olacak.
-
Denizli'yi beğenmiyorum.Herşeyleri Yusuf'a bağlı.Gs kazanır.İnşAllah yanılırım.
-
Daha Bordeaux maci var...
Ben bu maci kazanacagimizi düsünüyorum,eger Bordeaux`u yenersek o moralle fark bile atabiliriz.
-
EmperoroR'e katılıyorum.Bordeaux maçındaki moralle fark bile atabiliriz.
Kazanırız.
-
-
Yusuf iyi oynarsa Denizli puan koparabilir.Aksi takdirde Galatasaray maçı rahat kazanır..
-
Yusuf yaparsa birşeylar yapar.O da ancak beraberlik.Yoksa Galatasaray rahat alır.
-
bu futbolla bu maçıda kazanamayız
-
Galatsaray zorlanır,fakat kazanacaktır maçı bence.
-
Denizlispor süpriz yapabilir belki ama bana Galatasaray 3 puanı alacak gibi geliyor.
-
bi dur demek lazım artık kayıplara.
-
Belki Yusuf çok iyi oynarsa bir şeyler yapabilir Denizli ama Galatasaray Uefa maçını unutturmak adına elinden geleni yapıp kazanır.
-
G.Saray'da 2 Yeni Sakat Daha!

Galatasaray iki gün sonra deplasmanda karşılaşacağı Denizlispor maçı öncesinde birçok sıkıntı ile başbaşa kaldı...
Bordeaux yenilgisi ile UEFA Kupasına yenilgi ile başlayan, Süper Ligde son iki maçında kazanamayan Galatasaray, Denizli karşısında yine yorgun ve eksik bir kadro ile mücadele etmek zorunda... Sarı kırmızılı ekipte sakat oyuncuların tedavileri sürerken, Bordeaux maçında sakatlara Arda ve Linderoth da eklendi. İki futbolcunun da aldıkları darbeler sonucunda önemli ölçüde ağrıları olduğu ve sağlık kontrolleri sonrasında Denizlispor maçında boynayıp, oynamayacaklarının belli olacağı öğrenildi.
Bordeaux maçında birçok kez sakatlık nedeni ile yerde kalan Arda, gece uçak yolculuğunda ağrıları nedeniyle uyuyamazken, genç futbolcu "Çok sert oynadılar ve hakem buna müsade etti. İkinci yarıda çöktük ama hakem dayak yememize engel olmadı" diyerek yenilginin etkenlerinden birinin rakibin sert futboluna karşılık verememeleri olduğunu söyledi. Kulüp doktoru Murat Çevik, Arda ve Linderoth'un durumlarının kontrolleri sonucunda bellli olacağını ve bu kontrol sonrasında Denizli'ye götürülüp, götürülmeyeceğine karar vereceklerini söyledi.
Bu arada sarı kırmızılı kulübün iki önemli ismi Hakan Şükür ve Lincoln'ün sakatlıklarının sürdüğü bu iki oyuncunun da Denizli maçı kadrosunda yeralmalarının mümkün olmadığı öğrenildi. Aynı şekilde sakatlığı süren Ayhan'ın tedavisinin sürdüğü ve Denizli'de forma giyemeceği açıklandı. Bu arada sakatlığı düzelen Sabri'ye kondisyon eksikliğini gidermek için özel program uygulandığı ve teknik direktör Feldkamp'ın istemesi halinde Sabri'nin en azından 18 kişilik maç kadrosunda yerini alabileceği belirtildi.
Kaynak : DHA
-
Bu ikisi de oynayamazsa harika olur.O zaman Denizli çok büyük ihtimal puan veya puanlar alır
-
Galatasaray için çok kötü bir haber.Denizli'nin şansı biraz daha artar bu önemli oyuncular oynamazsa.
-
Cok kötü haber.Zaten moralimiz bozuk,son haftalarda puanlar kaybediyoruz bir de bu sakatliklar eklenince ...
-
oooooooooffffffffffff yaaaaaa...
-
İşte ilk 11'ler...
DENİZLİSPOR
Hamidou
Tomas
Kratachvil
Santos
Çağlar
Fatih Egedik
Sezar
Fatih Yiğen
Serhat
Yusuf
Gökhan Güleç
GALATASARAY
Orkun
Bouzid
Servet
Song
Volkan
Mehmet Topal
Hasan Şaş
Hakan Balta
Arda
Ümit Karan
Nonda
28.10.2007
Kaynak : Sporx.com
-
Lincoln-Ayhan-Sabri-Arda-Linderoth Denizlispor inş. bu avantajı kullanabilir..
-
Bu iyi oldu. Denizli'nin bişeyler yapması lazım.
-
Arda Neysede Linderoth Buyuk Kayıp
Bu Hafta Puan Kaybına TahammuLumuz Yok N Yapıp Edip KazanmaLıyız
-
Ardada sakatlıklardan kurtulamıyor.Zor bir deplasman öncesi iyi olmuş gerçekten
-
Yavaş yavaş fireler veriliyor. Bakalım ne olacak.
-
arda yoksa ayhan ayhan yoksa carrusca hiç farketmez ne yapıp edip yeneceğiz hiç şansı yok denizlinin
-
zaten son dönemlerdeki formsuzluk ve yorgunluk nedeniyle yedeklerle çıkacaktı.
-
-
Sakatlar çoğaldı, 11 as oyuncudan 5 oyuncu sakat. Beraberlik bekliyorum.
Mesaj Yetkileri