Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Engin: "PAF takımı ile sahaya çıkacağız"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Thumbs up Engin: "PAF takımı ile sahaya çıkacağız"

Engin: "Ligden çekiliyoruz"

(FLAŞ) Derbi bitti, tartışmalar başladı. Gol mu değil mi? Faul mu değil mi? Takımımızın Fenerbahçe'ye 2-1 kaybettiği maçtan sonra Genel Menajerimiz Sinan Engin, Yıldırım Demirören ile telefonda konuştuğu ve gelecek hafta oynanacak Sivasspor maçına PAF Takım'ı ile çıkacaklarını söyledi.

Bu gidişatın Turkcell Süper Ligi'nden çekilmeye kadar gideceğini açıklayan Sinan Engin; "Sahaya bakıyoruz inanılmaz bir hakem. Konuşuyoruz ceza veriyorlar. Hakkımızı nasıl arayacağız. Bir hakem var. Maçı katlediyor. 1. haftadan beri devamlı hakem hataları var. Bizim sorumlu olduğumuz taraftarımız, futbolcular var. Bunların hakkını nasıl arayacağız? Burada öyle bir hakem vardı ki, son pozisyonda gol vardı, faul çarptı. Benim ön liberoma sarı kart gösteriyor maçı profesyonelce bitiriyor. Biz takımımız ligden çekiyoruz. Piyon olmayacağız. Bundan sonra PAF takımı ile sahaya çıkacağız." dedi.

"Başkanla birlikte öyle karar verdik. Bu maçta hakem kesiyor, biçiyor. Nasıl hakkımızı savunacağız. Çok pozisyon var. Ben ağır konuşmuyorum. Tamamıyla takımım ve hakem ile ilgili konuşuyorum. Olmuyor böyle. Ne yapalım yani. Federasyona karşı yürüyüş mü yaptıralım taraftarımıza. Bu nasıl hakemlik? Yazık, günah değil mi? Her maçta aynı şey. Bu hakemler aklını başına alacaklar. Yönetim kurulumuz bundan sonra kararını verecek. Çok fena şekilde başkanımız sinirlenmiş durumda. PAF takımı ile bundan sonra maçlara çıkalım dedik..."

Kaynak: Sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu konu, deminkinin aynısı olur yahu
    (/s)

Ani bir sinirle alinmis bir karar olarak görüyorum ben.Besiktas`siz,Galatasaraysiz,Fenerbahcesiz lig olmaz,her ne kadar hakemler akilalmaz hatalar yapsa bile ...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

boş işlere bunlar çekilen çekilir her derbide yenilen çekiliyor

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

ÇekiLemez ancak atar tutar Sponsoru anlaşması var yayın anLaşması var cartı var curtu var çekilemezz koLay değiL..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başkan Paf takımla çıkıcaz demiş

ztn o şekilde değil gebzeli konunun başılığına göre yorum yapma oku öyle yorum yap..

yonetimin yaptığı en doğru karar olur
    arkalarındayız
    yeter ki sozlerinde dursunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çekilen yok ligden.

Sadece PAF'larla sahaya çıkacaz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Artık bu Federasyon hatalarına bir dur demenin vakti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sinan Engin blöfünü gördüm ve arttırıyorum.

Gebzeli'nin dediklerine katılıyorum çekiliyoruz demekle olmuyor bu işler.

Yahu bu olaylardan sonra şunuda söyleyebiliriz artık. maçın bilmem kaçıncı dakikasında bizim oyuncumuzu faul olmayan faul ile durdurmasalardı, bizim oyuncu orda ortayı açıcak forvet vurucak ve gol olacaktı, bizde golümüz sayılmadı diyoruz.

Quote Originally Posted by mista7fb View Post
    Sinan Engin blöfünü gördüm ve arttırıyorum.

Gebzeli'nin dediklerine katılıyorum çekiliyoruz demekle olmuyor bu işler.

Yahu bu olaylardan sonra şunuda söyleyebiliriz artık. maçın bilmem kaçıncı dakikasında bizim oyuncumuzu faul olmayan faul ile durdurmasalardı, bizim oyuncu orda ortayı açıcak forvet vurucak ve gol olacaktı, bizde golümüz sayılmadı diyoruz.
    boyle smilecikleri koydugun vakit çok iyi bir şey demiş gibi oluyorsun dimi ama
    siz devam edin gülmeye

bende yanlıs anlamısım ligden çekilme yok sadece paflarla mucadele edilecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    boyle smilecikleri koydugun vakit çok iyi bir şey demiş gibi oluyorsun dimi ama
    siz devam edin gülmeye

bende yanlıs anlamısım ligden çekilme yok sadece paflarla mucadele edilecek

iyi birşey söylediğim için değil, dalga geçtiğim için koyuyorum o smileyleri.

Quote Originally Posted by mista7fb View Post
    iyi bişi sölediğim için değil dalga geçtiğim için koyuyorum o smileyleri.
    hay sen çok yaşa emi
    iyi iyi geç dalganı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    hay sen çok yaşa emi
    iyi iyi geç dalganı

çok yaşa dileklerin için teşekkürler.

Beşiktaşın güzel futboluna çok yazık oldu neler dönüyor bu camiada acaba....

Nesil
    2006
    Yer
    -

Ne çekilmesi kimse çekilemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çekilen yok.

Paf'lar oynayacak.Onlarda beşiktaşlı dert etmeyin

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

@ Murat Özdemir

başlıgı degiştirebilirmisin,başlıga gore yorum yapılıyorda

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ya ben anlamıyorum neresi güzel futbol beşiktaş oynamdı bile topla oynayan baskı yapan fener batuhanın pozisyonunu appiah yarattı gol dediğiniz açık seçik faul gökhanı sol kolu ile iittiryo hem çekilemz lgiden falan beşiktaş bırak pafları yedeklerle bile oynayamaz

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    ya ben anlamıyorum neresi güzel futbol beşiktaş oynamdı bile topla oynayan baskı yapan fener batuhanın pozisyonunu appiah yarattı gol dediğiniz açık seçik faul gökhanı sol kolu ile iittiryo hem çekilemz lgiden falan beşiktaş bırak pafları yedeklerle bile oynayamaz

Orda faul yok G.Gönül faul yapıyor be BoBo faul yapmadı orda faul ile alakası yok...

3net pozisyonumuz var nereye ayağa tıop deymedi izledinmi sen maçı BoBo karşı karşıya kaçırdı Batuhan boş kale v son dk. Sizin attınız gol nasl peki organizemi sanki H.Arıkan her zamanki gibi sağolsun Appiah ile kıyaslıyosak...

Biz paflada yedeklede oynarız rahat ol yeterki oyun oynanmasın üzerimizde... 4puanımız çalındı bu ligde hatırladım boşuna...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

böyle daha iyi gençlerin önü açılmış olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    kardeş saçmalama ALLAH aşkına pozisyon faul diyorsun bu 1. zırvalığın bari oyunumuza laf etme en az 4-5 olacak maç sen neden bahsediyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konu başlığından dolayı bazı arkadaşlar okumadan yorum yapıyorlar. Bu nedenle değiştirilmiştir...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hangı 4 puan fıratcan bosver kardeşim yorma kendini fenerli işte Rabbena hep bana mantığı...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sakin düşündüklerinde, bunun ne kadar mantıksız olduğunu anlayacaklardır. Beşiktaş, öyle birkaç hatayla lige paf takımla filan çıkacak kadar küçük bir takım değildir.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Sakin düşündüklerinde, bunun ne kadar mantıksız olduğunu anlayacaklardır. Beşiktaş, öyle birkaç hatayla lige paf takımla filan çıkacak kadar küçük bir takım değildir.
    Birkaç hata?Yorum yapmadan önce kendinizi bizim yerimize koyun lütfen!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Birkaç hata?Yorum yapmadan önce kendinizi bizim yerimize koyun lütfen!
    Ben Beşiktaş'ı savunmaya çalışıyorum, ama sizin gözünüz o kadar kararmış ki, kimin ne dediğini görmüyorsunuz. Yorumumu bir kere daha oku. Ondan sonra (eğer istersen) bu mesaja cevap ver.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Ben Beşiktaş'ı savunmaya çalışıyorum, ama sizin gözünüz o kadar kararmış ki, kimin ne dediğini görmüyorsunuz. Yorumumu bir kere daha oku. Ondan sonra (eğer istersen) bu mesaja cevap ver.
    Evet okudum.Bence paf takımla oynarsa küçülmez Beşiktaş,benim gözümde daha da büyür

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İnşAllah bu sözlerini tutarlar.Yetti artık

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Biz futbolumuzu oynadık.

Birazda gençler oynasın.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri