1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: G.Saray Camargo için düğmeye bastı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default G.Saray Camargo için düğmeye bastı

Bu sezon kadrosunu büyük ölçüde yenileyen G.Saray, transfere doymuyor... Adnan Sezgin bu futbolcuyu izleyecek... Sambacı da Sarı-Kırmızılı ekip için şunları söyledi:

Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Belçika’ya giderek Standard Liege-Lokeren maçında sambacıyı izleyecek. "Lincoln’le aynı takımda oynamak bana gurur verir" diyen Camargo’nun kulübüyle 2010 yılına kadar sözleşmesi var.

Bu sezon kadrosunu büyük ölçüde yenileyen G.Saray, transfere doymuyor... Hakan Şükür’ün sezon sonunda futbolu bırakma ihtimalinin yüksek oluşu, Ümit Karan’ın formsuzluğu sarı kırmızılıları yeni bir golcü arayışına iterken, yönetim Belçika’nın Standard Liege takımında forma giyen Brezilyalı santrfor Igor De Camargo için düğmeye bastı.

G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in önümüzdeki hafta Belçika’ya gidip 23 yaşındaki Camargo’yu bir kez daha izleyeceği öğrenildi. 28 Ekim’de oynanan Standard Liege-Mechelen maçını izleyen menajer Doğan Ercan, sarı kırmızılı yöneticilere De Camargo’dan övgüyle söz etti.
    Ercan’ın, "Hava toplarında çok etkili. Süratli ve kuvvetli" diyerek olumlu rapor vermesinin ardından Adnan Sezgin’in önümüzdeki hafta oynanacak Standart Liege-Lokeren maçını izleyeceği kaydedildi.
    Standard Liege’de 10 numaralı formayı giyen Igor De Camargo’nun menajerler aracılığıyla G.Saray’da oynamak istediği yolunda haber yolladığı belirtildi. Sambacının, "G.Saray büyük bir takım. Belçika’da herkes G.Saray’ı biliyor. Cassio Lincoln’ün G.Saray formasını giydiğini biliyorum. Kendisi ile Brezilya’da bir dostluk maçında forma giymiştik. Onunla aynı takımda olmak bana gurur verir. Koşullar uyarsa G.Saray’a gelirim" dediği öğrenildi.

Adnan Sezgin’in de olumlu görüş belirtmesi halinde Igor De Camargo konusunda Kalli’nin de onayı alındıktan sonra transfer görüşmelerinin başlatılacağı ifade edildi.

Camargo’nun Standard Liege Kulübü ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunduğu ancak Brezilyalının G.Saray’a gelmeye sıcak baktığı için transfer maliyetinin yüksek olmayacağı sızan haberler arasında.

Ali Naci Küçük-Hürriyet

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

İstemiyoruz, ne Petre'ler ne Bratu'lar, ne Mpenza'lar gördük..

Kalsın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hayırlısı neyse o olsun ama bizim hücüma değil defans ve kaleciye daha çok ihtiyacımız var ümitle nonda iyi anlaşacaktır önümüzdeki haftalarda

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kaleci lazım,Stoper lazım,Forvet lazım..Her maç saçımı basımı yolmaktan bıktım...Bu kadar gol kacırırsan elbet biryerde yersin...İsimsiz bir gelsin razıyım yeterki yakaladıgını affetmesin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gereksiz bir transfer olur bence.Öncelikle kaleci ve defans alması lazım Gs'nin ondan sonra forvet düşünülebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kaleci içinde suan için aceleye gerek yok bu gece aykut kalede zaten kupa macında show yaptı...İnsallah formu yükselir..Aykut hepsinden yetenekli..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökay bu senin sevdiğin adam değilmiydi. oyun oynarken takıma transfer ediyodun bunu hep.

Maksic'in dedipi gibi Gs'nin öncelikli takviyeye ihtiyaç duyduğu mevki kaledir. Gerçi Aykut oynayacak galiba artık. Bakalım birde ona şans tanınsın o neler yapacak.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kaliteli birisi alınmayacaksa,forvet almış olmak için transfer yapmaya gerek yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Beklere çok fazla güvenmesemde şimdilik idare edebileceğimizi düşünüyorum..

Stoper transferi yapmamız şart bence, daha sonra kaleci ve hatta forvet düşünülebilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Beklere çok fazla güvenmesemde şimdilik idare edebileceğimizi düşünüyorum..

Stoper transferi yapmamız şart bence, daha sonra kaleci ve hatta forvet düşünülebilir..
    Stoper kesin alınacak sana garanti veriyorum almaktan zorundalar..Song Afrika kupasına gidiyor...

Nesil
    2006

Camargo'yu hiç izlemedim. Ama yukarıda bir arkadaş yazmış ona hak veriyorum. Bratular, Mpenze'zeler geldi. Onlara benzeyeceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç izlemedim..Hayırlısı neyse olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Böyle bir transferin gerçekleşme ihtimalini düşük görüyorum.Forvet transferi ilk planda olmamalı zaten.

Bu adama hiç mi hiç gerek yok önce stoper lazım sonra kale sonra da Santrafor...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

basmadık düğme kalmadı zaten şu transfer piyasasında.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bir bu eksikti.Camargo ismini ilk kez duydum.Önce bir stoper alınsında Ümit'le Nonda'ya razıyız.

Ilk önce bir stoper ile kaleci alsinlar da sonra extra transfer olarak forvet alirlar

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Valla kaleci için İssakson adı geçiyor. Eğer gelirse çok katkı sağlayacağına inanıyorum. Camargo ismini ise hiç duymadım.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bence Kaleci için acele etmeyelim aykutu 5 hafta kalede görelim bir.......

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Camargo!

Kalli'nin onayını alan Adnan Sezgin, Igor de Camargo'yu izlemek için son kez Belçika'ya gidecek. Brezilyalı yıldızda kader günü 30 Kasım...

Anderlecht maçı...
    Galatasaray'ın, Belçika’da Standard Liege forması giyen Igor de Camargo ile ilgilendiğini 10 Kasım’da okuyucularımıza duyurmuştuk. 24 yaşındaki golcüyü yakın takibe alan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, izlenimlerini teknik direktör Feldkamp’a iletti. Alman hocanın onayıyla girişimler ivme kazanırken, Sezgin’in 30 Kasım’daki Anderlecht-Standard Liege maçını izleyerek Camargo hakkındaki son kararı vereceği ve gelişmeye göre düğmeye basılacağı öğrenildi.

17 yaşından beri...
    Kariyerine Genk’te başlayan Igor, burada 57 maçta 10 gol attı. Kiralık gittiği Heusden-Zolder’de 27 karşılaşmada 16 gol kaydeden genç oyuncu, Genk’e döndüğünde 11 mücadeleye çıkıp 1 kez ağları sarsabildi. FC Brüssels’e transfer olan Sambacı, 26 maçta 11 gol atınca Standard Liege yolunu tuttu. 2005’ten beri Liege’de oynayan Camargo’nun bu sezon 5 golü var. 1.87’lik Igor’un en önemli özelliği, 17 yaşından beri Belçika 1. Ligi’nde forma giyiyor olması.

M. Ali SABUNCU
    (fanatik)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Özgürcan'ı denesinler forvette. Defansada alsınlar bir oyuncu. Yahu dünya Song gibi adamlarla kaynıyor. Neden transfer yapmayı bilmiyor bu yöneticiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Defans,Forvet,Kaleci alınacak büyük ihtimal..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aykuta orkun kadar sans verilseydı kaleciye gerek olmadıgı görülürdü... bu camargo da kım boosuna para vermeyelim... elimizdekiler daha iyi.. bi stoper en buyuk ihtiyac sag bekte ugura da güveniyorum... İnşallah en hayırlısı olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by nuxXx123 View Post
    Aykuta orkun kadar sans verilseydı kaleciye gerek olmadıgı görülürdü... bu camargo da kım boosuna para vermeyelim... elimizdekiler daha iyi.. bi stoper en buyuk ihtiyac sag bekte ugura da güveniyorum... İnşallah en hayırlısı olur...
    Valla ben elimizdeki forvetlere güvenmiyorum Her zaman atamayana atarlar oluyor
    Her maç saçım basımımı yolucam....Yeterki yakaladıgını atsın yeter..Jardel gibi adam yok bizde..Zaten kaleci,Stoper,Forvet transferi olacak..Stoper oyubcusu Topu oyuna iyi sokabilen birisi oalcakmıs...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Valla ben elimizdeki forvetlere güvenmiyorum Her zaman atamayana atarlar oluyor
    Her maç saçım basımımı yolucam....Yeterki yakaladıgını atsın yeter..Jardel gibi adam yok bizde..Zaten kaleci,Stoper,Forvet transferi olacak..Stoper oyubcusu Topu oyuna iyi sokabilen birisi oalcakmıs...

Evet haklısın forvet gerekli sana katılıyorum ama bu adam elimizdekilerden ne kadar iyi kocaman bi soru işareti??? O yuzden alınacaksa bile Daha fazla arastrılsn biraz daha iyisi alınsn derim ben

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Belçika’da Flamanca yayımlanan Het Belang Van Limburg gazetesi, Galatasaray’ın, Standard Liege’in Brezilyalı golcüsü Igor De Camargo’nun transferini büyük ölçüde bitirdiğini yazdı. Gazete, sarı kırmızılıların hem Standard Liege Yönetimi’yle hem de De Camargo ile prensipte anlaştığını ileri sürdü. 24 yaşındaki De Camargo’nun, Avrupa’nın büyük kulüplerine transfer olmak amacıyla Galatasaray’ın teklifini kabul ettiği belirtildi. Rusya’nın Spartak Moskova ve Dinamo Moskova takımlarından da teklifler alan 1.87 metre boyundaki Igor De Camargo’nun birkaç gün içinde sarı kırmızılı kulüple sözleşme yapması bekleniyor.

Adnan Sezgin izleyecek

G.Saray Yönetimi diğer yandan Hollanda 2. Ligi’nde yer alan Fortuna Sittard’da forma giyen Emrullah ve Serdar Güvenç kardeşleri takibe aldı. Bu sezonun başında Almanya’dan getirilen Barış Özbek ve Serkan Çalık’ın başarılı olması üzerine yerli futbolcu transferini gurbetçiler üzerinde yoğunlaştıran sarı kırmızılılar, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Emrullah ve 23 yaşındaki sağ bek Serdar’ın maçlarını izleyerek transfer edilip edilmeyeceklerine karar verecek. Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, iki oyuncunun maçlarını seyretmek üzere önümüzdeki günlerde Hollanda’ya gidecek.

Kaynak: Hürriyet

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Neredeymiş o düğme, dur ben de basayım..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri