1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Dias bombası

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Dias bombası

Ersun Yanal, Trabzonspor'u uçuracak reçeteyi yönetime verdi: Fluminense'nin oyun kurucusu Alex Dias'ı mutlaka istiyorum...

İlaç Brezilya’da

Ersun Yanal’ın göreve gelmesinin ardından beyaz bir sayfa açmayı planlayan Trabzonspor’da yönetim ara transferde takıma yapılacak olan takviyeler için çalışmalarını hızlandırdı. Teknik direktör Ersun Yanal’ın Manisa ve son oynanan Ankaraspor maçından sonra verdiği transfer raporu doğrultusunda düğmeye basan Albayrak ve kurmayları, listedeki oyuncuları mercek altına aldı. Vakit kaybetmeden arayışlara başlayan Trabzonspor’da menacer Necmi Perekli de Brezilya’nın yolunu tuttu.

Yanal istiyor

Brezilya'da Ersun Yanal’ın daha önceden takip ettiği Fluminense’nin oyun kurucusu Alex Dias’ı izleyecek olan Perekli, bu oyuncunun kulübü ve menaceriyle pazarlık masasına oturacak. Yanal’ın Dias’ı kesinlikle kadrosunda görmek istemesini vurgulamasının ardından Perekli de tam yetkili olarak bu transferi bitirmek için tüm imkanları seferber edecek. Bu arada Kasımpaşa’nın golcü futbolcusu Teuhoe’yle de görüşmelerin en kısa zamanda başlayacağı kaydedildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Trabzonspor ilk önce defanstaki kısırlığı çözse kendileri için daha yaralı olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

İyi olur ceyhun bir iyi bir kötü oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

inanmıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Habere kaynak koymak zorundasiniz. Kaynak nedir acaba ?

Kaynagi eklemezseniz konuyu kapatmak zorunda kalacagim.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Kaynak:fanatik Çok sağLam bir kaynak

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

HaLa mı brezıLya ya ! Şurda yakınında Gürcistan varken örnekLeride maLum Şota ArçiL Nemsadze gbı referansların varken neden haLa brezıLya ! Şota her sene 1-2 oyuncu önerir Trabzon'a ama yoK iLla BreziLya oLacak

Bence gerek yok simdilik.Ilk basta ihtiyac duyulan yerlere transfer gerekiyor,bunun basinda stoper ve kaleci transferleri gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

ÖnceLikLe yönetim gidecek ! KemaL Unakıtan'ı gölgede bıraktılar artık sata sata takımda futboLcu kaLmadı

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

ayrıca bu adam 1971 dogumlu..alıpta ne yapacaz turşusunu mu kuracaz ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ne yazık ki Trabzonspor bir Anadolu klübü olmuştur. Kadrosunda eksikleri mutlaka vardır ancak bence zihniyeti değişmelidir.Kimi getirirseniz getirin başarılı olamazlar.

Galatasaray'ın avrupada başarılı olduğu yıllar olmasa şimdiki avrupa maçlarında takımlarımız galip gelemezdi. Galatasaray zihniyeti değiştirmiştir.

Lige müthiş girişlerle başlayan Manisaspor,Sivasspor gibi klüpler neden sonuna kadar gidemiyorlar. Potansiyelleri olmasına rağmen küçük düşündükleri içindir.

Galatasaray, Fenerbahçe'den çoğu maçta ezici oynar ama yenilir. Zihniyet...

Önce oyuncuları disiplinli,büyük düşünen ve inanan hale getirelim. Başarı gelir. Ondan sonra takviye yaparak başarının daim kalması sağlanabilir diye düşünüyorum. Bilmem yanlış mı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ne yazık ki Trabzonspor bir Anadolu klübü olmuştur. .

biz hep Anadolu klübüydük..illa İstanbul takımımı olmak lazım büyük olmak için..ayrıca anadolu klübü olmayı acınacak halde söylemenide anlamadım..yazık ozaman 14 takıma..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Trabzon mümkünse bilinememiş adamalsın..Yıldız alıyor hemen gönderiyor..Stopere İki tane adam sart...Elleri gibi stepanav gibi adamları gönderenler iki tane stoper bulur her halde..

Mesaj Yetkileri