1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: G.Saray yönetimi Song’u bırakmıyor....

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default G.Saray yönetimi Song’u bırakmıyor....

G.Saray, milli arada gelecek sezonların planlamasını yapıyor. İlk etapta ise sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Song’a yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

Sezon sonunda sözleşmesi biten Kamerunlu’ya yeni teklif yapılacak

Yıllığı 1 milyon 390 bin Euro olan tecrübeli oyuncuya yıllık 1 milyon Euro önerilecek. Bu teklife sıcak bakan Song ile 2 yıllık daha anlaşma yapılacak.

Galatasaray yönetimi, milli arada gelecek sezonların planlamasını yapıyor. İlk etapta ise sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Rigobert Song’a yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

Şu anda Kamerun Milli Takımı’nda olan Song ile dönüşünde masaya oturulması planlanıyor. Kulübede fazla alternatifi bulunmayan ve defansın sigortası olan 31 yaşındaki Kamerunlu için yönetimin planı ise şöyle: Song, yıllık 1 milyon 390 bin Euro alıyor. Sezon sonunda mukavelesi bitiyor. Yönetim, yıllığını 1 milyon Euro’ya çekip 2 yıllık daha sözleşme teklif edecek. Sarı-kırmızılı takımda mutlu olan ve ayrılmaya pek sıcak bakmayan Song’un ise indirime rağmen teklife “Evet” demesi ve yeniden nikah yapması bekleniyor.

‘ÇOK MUTLUYUM’

Geçen sezon teknik direktör Eric Gerets’le G.Antepspor maçında tartışmasının ardından kadro dışı kalan ve bu durumun yanlış anlaşıldığını ifade eden Song, daha önce kalıp kalmayacağıyla ilgili sorular için “Ben şu anda sadece takımın başarısını düşünüyorum. Zamanı geldiğinde değerlendiririz. Ben burada mutluyum. Yönetimden görüşme talebi olursa oturur konuşuruz” şeklinde yönetime yeşil ışık yakmıştı.

KALLİ’NİN GÖZDESİ

Song’un bu sezonki performansı ise teknik direktör Kalli’nin vazgeçilmezlerinden olduğunu gösteriyor. Alman teknik adam geride kalan 12 maçtaki tüm karşılaşmalarda sürekli 11 değişimine giderken değiştirmediği bir isim vardı o da; Song’tu.

Kamerunlu oyuncu, 12 lig maçının 12’sinde de ilk 11’de sahaya çıktı. Tam bir istikrar abidesi olan Kamerunlu’nun Servet’le uyumu da yönetimi yeni teklif sunmaya yöneltti. Song’un ocak ayındaki Afrika Kupası nedeniyle takımdan bir süre ayrı kalacak olması ise teknik heyeti şimdiden düşündürmeye başladı.

Song’un yanı sıra Servet de Feldkamp’ın vazgeçemediği oyuncular arasındaydı. Servet de 12 lig maçının 11’inde görev yaptı, birinde ise sakat olduğu için forma giyemedi. G.Saray’da Kalli’nin diğer gözdeleri ise 10 maçta forma giyen kaleci Orkun ve Ümit Karan’dı.

Vatan

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bırakılmamalı zaten.Song'suz bir Galatasaray düşünemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Song bu takımı Yeni kaptanı zaten....Artık songher maçta kaptan olmalı..Ona Çok yakısıyor ve begeniyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Song bu takımı Yeni kaptanı zaten....Artık songher maçta kaptan olmalı..Ona Çok yakısıyor ve begeniyorum..
    Bencede bouzidde genç ama ne hız var ne çeviklik al serveti vur bouzuide

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Song gibi bir oyuncu daha senelerce oynar türkiyede Marsilya belki alır ama

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Biz istemedikçe kimse bizden oyuncu alamaz, hele ki bu oyuncu Song ise.

Aslanım benim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Song gibi bir oyuncu daha senelerce oynar türkiyede Marsilya belki alır ama
    Çok duyarlısın maşallah .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Çok iyi bir oyuncu,o olmazsa savunmanın halini düşünemiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Servet'in açıgını dahi kapatan bir oyuncu.Song'suz bir Gs savunması darmaduman olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Song Galatasaray için sembol..Gol attıgı zaman aslan taklidi Çok güzel...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bırakmayarak en iyisini yaparlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçlarda, hem Servet için, hem de kendi için oynayacan mucizevi bir defans oyuncusudur Song. Kesinlikle bırakmamalıyız. Yanında adam gibi bir kişi oynasa, defanstan top falan geçemez. İnşallah Galatasaray o transferi arada ya da gelecek sezon yapar. Çünkü bizim asıl problemimiz DEFANS. Hep defansif hatalardan gol yiyoruz. Bu takıma bir defans bir kaleci şart...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Bırakmamasıda lazım zaten Song çok kaliteli bir oyuncu. Bir daha bulmak çok zor..

Türkiye'nin en iyi defans elemanı aynı zamanda aslan yürekli.....

Galatasaray için çok faydalı işler yapıyor.Kesinlikle takımda tutulması gerekir.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Servet'in Ustune GıttıkLerı Zmn Ahaa Yandıkk Dıoz

Ama

Sonq Olursa Top Bızde Die Hıc Tereddut Yasamıoz

Sonq Artık FutboLu Bırakana Kdr Bızde KaLmaLı Bı Daa Onun Gıbısı Zor BuLunur

KaptanLıkta Çok Yakısıo Baya Karızmaa Duruo

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Çok yerinde bir karar..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bırakılacak gibi bir adamda değil hani

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Song Metz'e mi dönüyor?

Galatasaray'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Rigobert Song'un eski takımı Metz'e döneceği iddia edildi. Fransız basınında yeralan haberlere göre Fransa'ya dönmeye sıcak bakan Kamerunlu yıldız, kesin kararını önümüzdeki ay verecek.
    1994-98 yılları arasında Metz'te forma giyen Song, Fransız basınına yaptığı açıklamada, Galatasaray'da oynamaktan dolayı mutlu olduğunu ve taraftarını çok sevdiğini söylerken, yeni bir heyecan aradığını da söyledi. Artık bir değişimin zamanının geldiğini belirten Song, "Sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Kulüp uzatmak istiyor ama ben ayrılmayı düşünüyorum. Herşey gelecek ay belli olacak" şeklinde konuştu.

Metz Başkanı Carlo Molinari ile devamlı görüştüğünü belirten Song, "Size çok özel birşey söyleyeyim, başkan Molinari ile devamlı irtibat halindeyiz ve eski isimlerin geri dönmesini çok istiyor. Yani kapılar her zaman açık" dedi.

Song'un sezon başında Galatasaray'dan ayrılacağı iddia edilmiş, ancak Kamerun milli takımı kaptanı Sarı kırmızılı ekipte kalmıştı. Song, son Gençlerbirliği maçına da takım kaptanı olarak çıkmıştı.

Kaynak:Ligtv.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yalan bir haber..Song Takımda kalmak istedigini sürekli dile getiriyor..Daha gecengün Gs tvde Konusdu adam..Artık buraya cok alısdım diyordu..

Song bu takımda sembol oldu..Eger daha iyisi alınacak ise gidebilir..Ama ben gitmesini istemiyorum..Büyük ihtimalde gitmez..

Yalan bir haber..Song Takımda kalmak istedigini sürekli dile getiriyor..Daha gecengün Gs tvde Konusdu adam..Artık buraya cok alısdım diyordu..

Song bu takımda sembol oldu..Eger daha iyisi alınacak ise gidebilir..Ama ben gitmesini istemiyorum..Büyük ihtimalde gitmez..
    Daha iyisi alinacaksa neden gidebilir yahu,Songun partneri olur iste

Song gitmez,gidemez.Taraftarlarin en sevdigi futbolculardan birisi,kendisi de Galatasarayi cok seviyor.Futbolu burada birakacak insAllah (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bence Yalan haberler yaparak Bazı oyuncuların moralini bozmak istiyorlar..En basta takım içinde huzursuzluk..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bence Yalan haberler yaparak Bazı oyuncuların moralini bozmak istiyorlar..En basta takım içinde huzursuzluk..
    Ligtv'ye göre Fransız basını yapmış bu haberi...

Mesaj Yetkileri