Norvecli bir gazetecinin "Carewi nasil tutacaksin?" sorusuna sinirlenen Servet su cevabi verdi:
"Maca gel , izle gorursun nasil tutacagimi"
Kaynak:sabah(gazeteden kendi ellerimle yazdim)
Alkislar Servet'e
Norvecli bir gazetecinin "Carewi nasil tutacaksin?" sorusuna sinirlenen Servet su cevabi verdi:
"Maca gel , izle gorursun nasil tutacagimi"
Kaynak:sabah(gazeteden kendi ellerimle yazdim)
Alkislar Servet'e
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Yıllar önce Carew BJK'de Servet FB'de iken çok güzel tutmuştu hakkaten...
Ne diyeyim Servet'e belli olmaz.
İnşallah sağlam tutar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
süper cevap vermiş ama...
İnş. maçta da adım attırmaz Carew'e....
Bu soru onu daha cok hırslandırır.Hadi bakalım..![]()
Bugün izleyecez bakalım nasıl tutacakİnş. Penaltı filan olmaz
Umarım Tutarsın Servetİnşallah maçtan sonra çok iyi tuttu yorumlarını yaparız burada!!
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Çok aşağılık bir soru..Sahada ver cevabını Servet..
İlk maçta Çok iyi tutu ama.....Oh oohh böyle bir sorunun gelmesi iyi oldu..Servet Hırslanmısdır..Bu hırsla ama penaltı yaptırmasında...demedi demeyin..
Servet Ye carew i.........
Bazı takım forumlarında Herkez Norveçi tutuyor.........
Hangi takım??
Ayrıca Carew çok ağır bir futbolcu sayılmaz,boyuna bakıp yanılmayın..Topu ayağına aldığı zaman genelde süratle kaleye yöneliyor..Ama asıl tehlike bu maçta Carew değil Steffen Iversen demiş Norveç'ten bir yazar..Futbol takım oyunu;Carew'i iyi tutarsın ama maçı kaybedersin,ne önemi var?Umarım Servet ve tüm futbolcular elinden geleni yapar..
1. MYHRE
3. HAGEN
5. HANGELAND
6. RIISE
7. STROMSTAD
8. ANDRESEN
10. CAREW
22. HAESTAD
30. BRENNE
32. HELSTAD
34. STORBAEK
2-2 biten Norveç maçı kadrosu. Carew oynamıştı.
Sana göre oynamadı Çünkü Servet iyi tuttu
Bak sen bile oynadıgını bilmiyorsun.......
Ayrıca Servetin bu maçta oyması iyi Hava toplarını kim alıcak..Adamların zaten En büyük kozu Hava hakimiyeti Toraman ve yasin hava topları alamaz.....
Carew kuvvetli birini havadan durduracak servettir yasin degildir...Analizler yapıldı biz evimizden atıp tutuyoruz...........
Onlar belli kisiler Emrah,girmeyelim o konulara (:
Servet`e bugün güveniyorum,insAllah utandirmaz bizi !
Önce Sheva'yı durdursun.
İnşallah hırslanır aslında hiç gerek yok Yasin oynasa öyle bişey olmadıda hadi neyse.
İnşallah tutar da bizde rahat ederiz.Bu maçın telafisi yok çünkü.
insallah tutar bence tutacakda zaten.carewi servetin kesebilecegini dusunuyorum bence ıversen yani diger forvetleri daha fazla zorluycak bizi
Servet Carew'i bal gibide tutar.. Carew'de Servet gibi ağır bir futbolcu.. Sheva'yı tutamaması normaldi Servet'in..
Zor ama Servet'e güveniyoruz![]()
Servet Carew'i tutamaz, tutsa da önemi yok dediğiniz gibi Iversen geri dönünce form tuttu, şut pozisyonu imkanı verilmemeli.
İngiltere'de Iversen yıllarca ceza sahası çevresinde ayağın gelen son vuruşları yapan biri oldu, çok iyi şut çeker ve iyi top saklar.Sürekli çapraz koşu yapar, en ters yerde son vuruşları ustaca yapar.
Öyle oyun içinde olan biri de değildir ama çok tehlikeli biri, aynı Henrik Larsson gibi..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Aman Alpay gibi olmasın![]()
Servet görevini layığıyla yapacaktır,yapmalıdır..
So what?
Saike
yahu maça yarım saat var hala ne tartışıyonuz iddia ediyorum maçta 4gözü Servet hata yapmasını beklicek kişiler var nerdeyse ki maçtan sonra burda GS li arkadaşlara biz demedikmi diye kim çıksa görevini eksiksiz yere getirecektir artık bunları tartışmayın...
Servet şimdi bu gazeticiyi bir yerde bulmalıAdam bütün maç Carew'in yakasını bırakmadı.