Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 66 sonuç

Konu: Yasin Çakmak : "En ciddi rakibimiz Galatasaray."

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Default Yasin Çakmak : "En ciddi rakibimiz Galatasaray."

Fenerbahçeli futbolcu Yasin Çakmak, Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray ile yapacakları derbi maçtan galip ayrılarak, taraftarlarının yüzünü güldüreceklerini savundu.

Yasin, Samandıra'daki tesislerde gerçekleştirilen basın toplantısında, takımın durumu ve gelecek maçlarla ilgili soruları yanıtladı.

Galatasaray ile Kadıköy'de yapacakları derbiyle ilgili soruyu yanıtlayan Yasin, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na namağlup gelmeleri durumunda ezeli rakiplerine ilk mağlubiyeti tattırmanın kendileri için sevindirici olacağını ifade etti.

Sarı-lacivertli futbolcu, ''Önemli bir maç. Sahamızda taraftarımızın önünde oynamak güzel bir duygu. En son PSV Eindhoven maçında inanamadım, müthiş bir seyirci vardı. O maçta da aynı seyirci olacaktır. Nihayetinde o maçtan da galip ayrılacağımızı ve taraftarımızın yüzünü güldüreceğimizi düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

''Galatasaray'ın Kadıköy'e namağlup gelmesini ister misin?'' şeklindeki soruyu yanıtlayan Yasin, ''Tabii ki, ilk galibiyeti almak bizim için sevindirici olur. Fenerbahçe'nin en ciddi rakibi Galatasaray'dır Türkiye'de. Namağlup olsalar, stadımızda onları yenmek bizim için mutluluk olur'' şeklinde yanıtladı.

''MÜTHİŞ BİR ARKADAŞLIK ORTAMI VAR''

Yasin, Fenerbahçe'deki arkadaşlık ortamının beklediğinden çok daha iyi çıktığını, bunun da takıma başarıyı getirdiğini vurguladı.

''Yabancısıyla, yerlisiyle, hocalarıyla burada herkes ağabey-kardeş gibi. Bunun sonucunda da başarı geliyor'' diyen Yasin, şöyle devam etti:

''Burada ortam çok iyi. Fenerbahçe arkadaşlık anlamında beklediğimden de çok iyi. Bunun sonucunda sahada başarı geliyor. Kayserispor maçında olduğu gibi mağlubiyet alsak da gerçekten iyi yoldayız. Son oynadığımız 4-5 maça bakarsanız iyi işler yaptığımızı görürsünüz. Bu da arkadaşlıktan, birlik ve beraberlikten geçiyor. Bu Fenerbahçe Kulübü'nde var. Bu da var olduğu müddetçe Fenerbahçe Kulübü çok iyi yerlere gelecektir. Bu ekibin içinde olmaktan mutluyum''

''FENERBAHÇELİ YASİN OLMAK VE KALMAK İSTİYORUM''

Yaşı itibarıyla takımın gelecek vaat eden futbolcuları arasında yer aldığı ifade edilerek yöneltilen soruya Yasin, ''Fenerbahçe ile büyük başarılara imza atmak istiyorum. Fenerbahçeli Yasın olmak ve kalmak istiyorum'' dedi.

Hiçbir futbolcunun dört dörtlük olamayacağını ifade eden Fenerbahçeli futbolcu, ''Benim de eksilerim vardır. Maçlardan sonra hocalarıma eksilerimi ve artılarımı sorup, ona göre çalışıyorum. Ben burada, Fenerbahçe'de kalmak istiyorum. Fenerbahçe için sonuna kadar elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum'' diye konuştu.

Her futbolcu gibi kendisinin de milli takım konusunda beklentisi olduğunu bildiren Yasin, ''Benim buna yorum yapmam doğru olmaz. Fatih Hoca'nın kararıdır. Buna saygı duymamız lazım. Çok iyi futbolcular var, hangi birini çağırsın'' dedi.

''GRUP LİDERLİĞİ MUTLULUK VERİR''

Yasin, Şampiyonlar Ligi'nde (G) Grubu'ndaki son iki maçı kazanarak gruptan lider olarak çıkmak istediklerini söyledi.

Büyük bir avantaja sahip olduklarını kaydeden Yasin, şunları söyledi:

''Son iki maçı da en iyi şekilde değerlendirip, kazanıp, grup lideri olarak çıkabilmek mutluluk verici olur. Şampiyonlar Ligi'nde en üst noktaya kadar gideceğimize inanıyorum. İnşallah Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl çok iyi işler başaracaktır.''

Kaynak:maraton.com.tr

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Erken konuşmuş ama doğru da demiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şuan ciddi rakipleri Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

sezon basından beri söylüyorum bjk 3. olur.bizde sampiyon oluruz hemde gecen senekinden de rahat bakmayın lige kötü basladıgımıza rahat bi sezon bekliyorum ben bu yıl

Quote Originally Posted by sananes View Post
    sezon basından beri söylüyorum bjk 3. olur.bizde sampiyon oluruz hemde gecen senekinden de rahat bakmayın lige kötü basladıgımıza rahat bi sezon bekliyorum ben bu yıl
    Hele bi 2.sirayi görün de,sonra rahat mi degilmi karar verirsiniz

Böyle fanatikce mesajlar hic hos olmuyor.Yazsak biz de yazariz,sonra bos yere ortam gerilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Hele bi 2.sirayi görün de,sonra rahat mi degilmi karar verirsiniz

Böyle fanatikce mesajlar hic hos olmuyor.Yazsak biz de yazariz,sonra bos yere ortam gerilir

mesajımda kimseye satasmadım fanatik falanda degilim.benim görusum bu gsnin sampiyon olacagını düsünsem gs sampiyon olurda derim.mesela aksam norvec macını kazanamayız diye dusunuyorum.ee ben simdi norvec fanatigimiyim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizi rakip olarak görmüyor oda güzel

Cevap vericektim ama neyse tartışma çıkar.Bende kalsın.Hoş şeyler degil bunları söylemek Sayın Çakmak !

Daha dün neydin şimdi neleri konuşuyosun.İnsan nerden geldigini hiçbir zaman unutmasın..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Ne gariptir ki Ümit Karan'da sene başında verdiği demeçte asıl rakiplerinin Beşiktaş olduğunu söylüyorlardı.Neyse bende daha fazla uzatmıyım.Tartışma olabilir.Böyle konular insanı tahrik ediyor ayrıca.

Senin asıl rakibin Edu & Lugano Mr.Çakmak Kayseri maçında yaptığın hataya devam edersen zor 11'de oynaman daha dün küme düşen bir takımdan geldin boşver uğraşma bu tarz işlerle futboluna bak...

Nesil
    2006

G.Saray'ı Kadıköy'de yeneceğimizden adım gibi eminim. Çünkü uzun zamandır kazanıyoruz. Gene kazanırız. Bilindik bir açıklama olmuş.

Yasin için erken, Rize'de oynarken İstanbul'a şaç kestirmeye gelen bir Yasin'den ben iyi bir performans beklemiyorum. Ama umarım yanılırım.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    G.Saray'ı Kadıköy'de yeneceğimizden adım gibi eminim. Çünkü uzun zamandır kazanıyoruz. Gene kazanırız. Bilindik bir açıklama olmuş.

Yasin için erken, Rize'de oynarken İstanbul'a şaç kestirmeye gelen bir Yasin'den ben iyi bir performans beklemiyorum. Ama umarım yanılırım.
    Beşiktaş'da Fenere Uzun Zamandır Kaybetmiyordu ama Bak Kaybetti Ermedigine Göre Bellide Olmaz..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Beşiktaş'da Fenere Uzun Zamandır Kaybetmiyordu ama Bak Kaybetti Ermedigine Göre Bellide Olmaz..
    Beşiktaş deplasmanda kazanıyordu. Sonuçta deplasmanda kaybetti. Ama Fenerbahçe kendi evinde böyle bir serisi var. O yüzden kazanma ihtimali daha yüksek. Ben takımıma güveniyorum. Tabii ki bu futbol.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

2 maç ilk 11 oynayınca konuşmaya başlamış beyefendi.Size en büyük rakibizinle çekişirken bir bakmışsın Beşiktaş ligde almış başını gitmiş.Belli mi olur?

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Öncelikli hedefiniz Beşiktaş'ı geçebilmek olmalı Bay Çakmak.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

1.Galatasaray 12 8 4 0 24 8 16 28
    2.Sivasspor 12 9 1 2 23 9 14 28
    3.Fenerbahçe 12 6 4 2 18 12 6 22
    4.Beşiktaş 12 6 3 3 14 11 3 21

İyi bak bu tabloya, Bjk geride..
    İlk yarı bitmeden Fenerbahçe lider olacak, bak yazıyorum buraya..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Bu kadar emin olma

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Bu kadar emin olma
    Aynısını 3 yıl önce de söyledim, yine haklı çıkacağım..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

BENCE olmayacak, olursa özrümü de dilerim..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    BENCE olmayacak, olursa özrümü de dilerim..
    Ne için özür?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Ne için özür?
    Haksız çıktığım için, çünkü bende en az sizin kadar eminim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bariz hakem hataları olmasaydı yine rakipleri Galatasaray olurdu..(Bakalım ne demek istediğimi anlayacak birisi çıkacak mı?)
    He anlayan biri çıktı, ne oldu şimdi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ne anladın onuda söylede ona göre hediyeni postalayayım..
    So what?
    Saike

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Haksız çıktığım için, çünkü bende en az sizin kadar eminim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Eminsen özür dilemekten bahsetmezdin..
    Ayrıca özür dilemek için bir suç işlemek gerekir, kimse bir yorum için özür dilemez, bana hakaret etmedin ki özür dileyesin doğru değil mi?

Evet gene Galatasaray rakip olurdu, çünkü ligde Sivas ve Galatasaray dışında az çok maç kazanabilecek başka takım kalmazdı..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bariz hakem hataları olmasaydı yine rakipleri Galatasaray olurdu..(Bakalım ne demek istediğimi anlayacak birisi çıkacak mı?)
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    34

Hakemler Hataları Kasıtlı 0larak mı yapıyor Sence? Hayır Kasıtlı Yapmıyolar!
    Sen Aç Telebizyonunu Pozisyonu 50 defa izle Sonra Dogru Olanı Soyle Bunu Herkez Yapar..
    Hakem Ne Yapsın ? Pozisyonu 1 Kere Görüyor ve Gördü Pozisyon 3 Sn. Içinde Sona Eriyor
    Bir Karar Vermek Zorunda Degilmi? Hakemde Kararını Veriyor Akşam Evine Gittiginde Verdigi Kararları Izlemiyormu Sence? Evet Izliyor. Oda Yanlış Karar Verdigini Farkediyordur.
    Ayrıca Belirtmek Istedigim Birşey Varki.
    Bu Senin Tabirinle Bariz Hakem Hataları.. Hep Fenerbahçe'nin işine Yarıyordu , 2-3 Kerede Bizim Işimize Yaramış Biz ne Yapalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Neyse dur ben daha açık konuşayım.Eğer hakem hataları olmasaydı Galatasaray ile Fenerbahçe 2.lik için yarışıyor olacaklardı.Ama maalesef hakem hatalarıda bu oyunun bir parçası..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hakem hataları var.Bunu inkar eden yok.Bu bu sezon bizim aleyhimize çok fazla yapıldı.Ve daha sezon başında takım dağılma aşamasına geldik.Eğer bu olaylar yaşanmasaydı bugün her şey farklı olurdu.Ama benim demek istediğim bu değil.Daha dünkü çocuğun gelip böyle diğer takımı aşağılayıcı laflar etmesine ne gerek var? Heleki o takımın hakkı yenildiği için zor durumlara düşüyorsa..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Şemsi, tek Beşiktaş'ın mı hataları yendi? Diğer bütün kulüplerin hataları yendi. Tekil düşünme maçlar tamamen doğru olsa belki bu gün lider olan kulüp bir Anadolu Kulübüde olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Batuhan abi benim dediğim o değil.Geçtik zaten onları.Yasin'in Beşiktaş'ın durumu ortadayken böyle bir açıklama yapması ne kadar doğru?Madem sitede yasak fanatiklik.Bu konu kaldırılsın.Çünkü bu konu gayet fanatikçe.Fanatik çünkü Beşiktaş'ın puanları bariz hatalarla gittmiş.Bundan dolayı takım dağılma aşamasına gelmiş.Ve beyimiz gelmiş Beşiktaş adam değil diyor resmen.Bu bana göre fanatikliktir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Batuhan abi benim dediğim o değil.Geçtik zaten onları.Yasin'in Beşiktaş'ın durumu ortadayken böyle bir açıklama yapması ne kadar doğru?Madem sitede yasak fanatiklik.Bu konu kaldırılsın.Çünkü bu konu gayet fanatikçe.Fanatik çünkü Beşiktaş'ın puanları bariz hatalarla gittmiş.Bundan dolayı takım dağılma aşamasına gelmiş.Ve beyimiz gelmiş Beşiktaş adam değil diyor resmen.Bu bana göre fanatikliktir..
    Yasin Bjk kötü oynuyor,ligi bu şekilde devam ettirmesi zor demeye getirmiş.
    Sence de çok gereksiz puan kayıpları yaşamadı mı Bjk? Her takım puan kaybedebilir beklediğinden fazla o ayrı ama ben Bjk'de şampiyonluk için iyi bir kadro, iyi bir oyun mantalitesi,taktiği göremiyorum.

Bazı gün tek önlibero 2 oyun kurucu, bazı gün çift önlibero çift forvet, bazı günler tek santrafor, bazı günler kanatlar bile olmadan oynuyorlar.
    Ne yaptığını bile bilmiyor Bjk oyuncuları..

Bjk yap-boz gibi hergün değişiyor, istikrar olmadığı için de şampiyonluk yarışında değil..

Fanatiklikle alakası yok, neredeyse herkes aynı şeyleri söylüyor, maalesef ligden yine erken koptu Bjk, öyle yada böyle..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Bu ligde hiç kimsenin Beşiktaş'a karşı garezi veya kini yok. O nedenle engellemek için kasıtlı birşey yapılacağını sanmıyorumki, buna kimsenin cesareti yetmez..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Eminsen özür dilemekten bahsetmezdin..
    Ayrıca özür dilemek için bir suç işlemek gerekir, kimse bir yorum için özür dilemez, bana hakaret etmedin ki özür dileyesin doğru değil mi?

Evet gene Galatasaray rakip olurdu, çünkü ligde Sivas ve Galatasaray dışında az çok maç kazanabilecek başka takım kalmazdı..
    Dediğin gibi olsun o zaman. Bende emin olduğumu tekrar belirteyim.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri