1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Mor Menekşeler Avrupa'da Bir Başka! [Fiorentina Kariyerim]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Mor Menekşeler Avrupa'da Bir Başka! [Fiorentina Kariyerim]

Evet arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce falan bir kariyere başlamıştım. Bunu forumla paylaşacaktım fakat bir an zor geldi ve vazgeçtim. Şimdi kararım değişti ama.

İki sezon bitirdim, 3. sezon daha yeni başladı. Ligde 1 maç yaptık. Bu iki sezon boyunca oynadığım maçları teker teker koyamam ama sizlere özet geçeyim.

İlk sezon ligi 4. sırada bitirdim. Güzel başlamıştım fakat sonu kötü oldu. Avrupa'da ise UEFA'da mücadele verdim ve güzel bir performans gösterdim. Final maçında Everton'ı 1-0 yenerek UEFA Kupası'nın sahibi oldum. Süper Kupa'da ise Arsenal ile karşılaştım ve Arsenal karşısında aldığım 3-1'lik galibiyet ile Süper Kupayı'da aldım.

İkinci sezonda ise ligi 3. sırada bitirdim. Amacım CL'yi kazanmaktı ve azmim sayesinde CL Kupası'nı aldım. Final maçında Tottenham'ı 4-2 yenerek kupanın sahibi oldum.

Süper Kupa maçım az sonra sizlerle.

ilk mesaj benden basarilar...

başarılar..fiorentinadan uzun bi aradan sonra ligde şampiyonluk bekliyoruz..zor ama imkansız değil..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yahu İtalya çok zor bir lig gerçekten. Şampiyonluğa oynayan birçok takım var, illa birisine takılıyorsun. Eee öyle olunca da şampiyonluk kaçıyor ama bu sene şampiyonluk için elimden geleni yapacağım.

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Yahu İtalya çok zor bir lig gerçekten. Şampiyonluğa oynayan birçok takım var, illa birisine takılıyorsun. Eee öyle olunca da şampiyonluk kaçıyor ama bu sene şampiyonluk için elimden geleni yapacağım.
    evet katılıyorum sana..evinde tüm maçları kazanmak gerek..illa ki puan kaybı olmasın..deplasmandaki maçlarda dikkatli oyna..hızlı kanat adamlar ve forvetler lazım..başaracağına inanıyorum..

Bu sene sampiyonluga oynarsin,önerdigim futbolcular sana cok katki saglayacak Can (:

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet bu sezon gene Süper Kupa'yı kazandık! İki sezondur müzemize götürüyoruz.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bu sene sampiyonluga oynarsin,önerdigim futbolcular sana cok katki saglayacak Can (:
    Da alamadım.

3.sezonda süper kupayı almışsın..tebrikler iyi gidiyorsun..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İyi transferler yaptığım söylenemez...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bugünlük bu kadar, yarına devam ederiz ya da akşama.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

İlk 2 sezonunda güzel başarıların var. Umarım bu sene ligde zirvede yer alırsın.Oyuncu konusunda da sana tek tavsiyem olucak; Jimmy Briand. Başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

3 sene geçmiş Ben bi FB kariyeri açmıştım öyle kendimce, Eduardo diye bir genç vardı yazarsan çıkar, mevkiilerini söyliyeyim ordan tanırsın, DLC, DM, AMLC . Bu çocuğu kaçırma Can
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
    İlk 2 sezonunda güzel başarıların var. Umarım bu sene ligde zirvede yer alırsın.Oyuncu konusunda da sana tek tavsiyem olucak; Jimmy Briand. Başarılar...
    Tamam bakarım sağolasın.

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    3 sene geçmiş Ben bi FB kariyeri açmıştım öyle kendimce, Eduardo diye bir genç vardı yazarsan çıkar, mevkiilerini söyliyeyim ordan tanırsın, DLC, DM, AMLC . Bu çocuğu kaçırma Can
    Umut bu oyuncuyu kariyerimde başka bir takımda görmüştüm. Büyük bir kulüptü, transfer etmişler yani. Artık gelmez bana.

Bütün futbolculari Real Madrid kapmis,seni oraya neden koydular Can,takima iyi bir futbolcu kazandirmadin yav

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bütün futbolculari Real Madrid kapmis,seni oraya neden koydular Can,takima iyi bir futbolcu kazandirmadin yav
    Bence başarı daha önemlidir. Sonuçta çok çok iyi futbolcum olmayabilir ama ligde olmasa bile Avrupa'da fırtına gibi esiyorum. Hıh.

Başarılar Can Abi..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar Can abi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Başarılar Can

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Üst üste gelen galibiyetlerle sevindik.

SERİE A

ŞAMPİYONLAR LİGİ

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Can ilk 2 sezonu harika geçirmişsin.Bu sezona da güzel başlamışsın.Başarılar dilerim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Can ilk 2 sezonu harika geçirmişsin.Bu sezona da güzel başlamışsın.Başarılar dilerim.
    Teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel başlamışsın Can abi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri