1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: U21 ve U19 Turnuvalarına Scout Göndermek

Hybrid View

Default U21 ve U19 Turnuvalarına Scout Göndermek

Arkadaşlar, oyunda seçtiğimiz liglere ve UEFA Kupası'yla Şampiyonlar Ligi'ne scout yollayabiliyoruz. Ancak milli takım turnuvalarına scout yollamayı varsa bile ben bulamadım. Eğer böyle bir şey varsa nasıl olduğunu anlatabilirseniz sevinirim.

Ben mili takıma yollanmıyo diye biliyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Normal scout gorevlendirme sayfasindan "add new assignment" a tiklayip sayfayi actiginda "assign to competition" dediginde istedigin butun turnuvalara yollayabiliyorsun...

O menu cikmiyo dersen eger , scoutlarinin o ara baska bir gorevi oldugundandir. Gorevleri oldugunda sadece "assign to nation" ve" assign to region" cikiyor cunku...

amorti, orayı biliyorum. Ancak benim sorunum turnuvaların orada çıkmaması Sadece klup takımlarının oynadığı turnuvalara gönderebiliyorum scoutlarımı.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by heimdall View Post
    amorti, orayı biliyorum. Ancak benim sorunum turnuvaların orada çıkmaması Sadece klup takımlarının oynadığı turnuvalara gönderebiliyorum scoutlarımı.
    Yönetim gözlemci göndermelere kısıtlama getirmiş olabilir...
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Board Room'da öyle bir şey gözükmüyor. Siz yapabiliyo musunuz sadece bende olan bir sorun mu bu?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar ben premier lig'e veya coca-cola league 1'a scout gönderemiyorum, hiç process olmuyor, hatta lig başlamadan 2-3 hafat once bile verdim scout'a bu gorevi, ancak inatla olmuyor ve hayret ediyorum, belki de benim oyunda hata vardır. patch ile mi düzeltildi bu konu bilen var mı ? U21 'leri geçtik bari lige scout gönderelim

Nesil
    2006

Ben daha önce hiç gözlemci kullanmadım, bunu oyuna girdiğimde deneyip sana bilgi aktarmaya çalışacağım. Ama sanırım böyle bir uyguluma yok ama onun yerine istediğin oyunculara gözlemci yollayabilirsin belki senin için daha iyi sonuç verebilir ama şu gerçek eğer güçlü bir databaste oynamıyorsan milli takımların çoğu oyuncusu saklı olduğundan pek bir sonuçta elde edemeyebilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

çoook işe yarıyo ben dortmund la gönderdim çook verim aldım.Bonservisi elinde olan oyuncular war onları bedavaya alıp alt yapıya werdim 1 sene sonra as oldular özellikle defans oyuncuları teknikleri pek iyi olmuyo ama markaj ve top kapmaları süpper oluyo tavsiye ederim hemde şiddetle
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bu turnuvalara scout gönderiliyor. tabii ki zamanı geldiğinde
    turnuva tarihine daha çok varken göndermeye kalkarsanız seçenekler arasında göremezsiniz doğal olarak. örnek;
    2011 haziran ayındayım. 21 yaş altı turnuvası 12 haziranda başlayacak. Scouta verebildiğim görevler arasında gözüküyor...

--------------------------------------------------------------------------
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Mesaj Yetkileri