Yer:İnönü
Tarih:16 Aralık 2007
Saat:19:00
Arkadaaşlar maç hakkındaki görüşlerimizi burada paylaşalım.
Yer:İnönü
Tarih:16 Aralık 2007
Saat:19:00
Arkadaaşlar maç hakkındaki görüşlerimizi burada paylaşalım.
Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Aralık.2007 at 16:45
So what?
Saike
Beşiktaş-Ankaragücü
İstanbul Beşiktaş İnönü Stadyumu
19:00
16.12.2007
Maç hakkındaki görüşlerimizi burada belirtelim
Last edited by Bugra19o3 : 15.Aralık.2007 at 13:56
Bayadır az gollü maç izliyoruz.Bu maç gollü geçer kazanırız..
Artık gollü galibiyet bekliyorum.
Maç berabere bitecek benceGollü beraberlik bekliyorum. 1-1 bitecek.
I'm back...
Beşiktaş zorda olsa kazanır Porto maçı dönüşü bu maçıda kazanamazlarsa istenmedik görüntüler çıkabilir
Genelde yeniyoruz Ankaragücü nü... Yine kazanırız ya 1-0 ya 2-1 biter ..
Yine gol atmak da zorlanırız.Hatta maç uzun süre 0-0 biter atacağımız 1 golle maçı 1-0 alırız...
Kesinlikle yenmemiz lazım puan farkı gittikce azalıyor.Kazanırsak 4 puan fark oluyo..
Alt ve berabere biter bu mac.
Tahmini skor 0-0,1-1
KazanabiLeceğimiz bir maç. En büyük kozumuz oLan taraftar ve İnönüde çok puan kaybı yaptık. Bundan sonra artık buna tahammüL oLmamaLı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Zor maç.Umarım A.gücü lehine biter..
Beşiktaş zorlanmaz, 2 olur 3 olur..
Beşiktaş en az 2 gol bulur diye düşünüyorum, Porto maçının acısını çıkarır buradan..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bjk zorlanmaz..Ankaragücü deplasmanda henüz 3 puanla tanışamadı..İnönü'de de tanışması zor..Bjk kazanır..
Galibiyete yakın taraf biziz.İnşallah güzel futbol+bol gollü bir galibiyet elde ederiz.Buna çok ihtiyacımız var.
So what?
Saike
Farklı bir skor olmasını diliyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hakan Kutlu ile oyuncular arasında müthiş bir bağ var. Öğrencilerini bu tip maçlara daha iyi hazırlayabileceğini düşünüyorum. Beşiktaş galibiyete daha yakın taraf olsa da beraberlik çıkabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Beşiktaş'ın muhtemel 11'i...
Beşiktaş, Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Sakatlıkları nedeniyle bu akşamki çalışmaya katılmayan Mehmet Yozgatlı, Ricardinho ve Gökhan Zan kampta da yer almadılar. Öğlen saatlerinde kampa giren siyah beyazlılar, akşam yaptığı son idmanla hazırlıklarını tamamladı. Isınma hareketleriyle antrenmana başlayan futbolcular, topla değişik çalışmalar yaptı. İdman, dar alanda çok pas ve 5'e 2 pas çalışmasının ardından taktik çift kale maçla sona erdi.
Beşiktaş'ın, yarın Ankaragücü karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor: Hakan - Serdar Kurtuluş - İbrahim Toroman - Diatta - İbrahim Üzülmez - Serdar Özkan - Cisse - Delgado - Tello - Bobo - Higuain15.12.2007
Kaynak : DHA
--------------------------------------------------------------------------
Beşiktaş'ta Rüştü şoku!
Beşiktaş'ta, Turkcell Süper Lig'de yarın Ankaragücü ile yapılacak maç öncesi kaleci Rüştü şoku yaşandı. Bu akşam basına kapalı yapılan antrenmanda sert bir şut sonrası kulağına çarpan topla sağ kulak zarında yırtık meydana gelen tecrübeli kalecinin, Ankaragücü maçı kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.
Tedavisinin 3-4 haftalık süreyi bulacağı bildirilen Rüştü, Beşiktaş'ın ligde ilk yarının son maçı olan Vestel Manisaspor mücadelesinde de forma giyemeyecek.
Antrenman sonrası Özel Acıbadem Hastanesi'nde tedavi edilen tecrübeli kalecinin kulağına slikon bir yama yapıldığı belirtildi.
Beşiktaş Kulübü Doktoru Ayhan Optur, Rüştü'nün durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Yamanın iyileşebilmesi için belirli bir süre gerekiyor. İlk yarının kalan 2 maçında Rüştü forma giyemeyecek'' diye konuştu. 15.12.2007
Kaynak : AA
So what?
Saike
kiminin eline top çarpar sakatlanır kiminin kulağına gelir sakatlanır....nedir bizim bu çektiğimiz...
Beşiktaş alır.
Beşiktaş kazanır..
Konuları birleştirdim.
Maça gelecek olursak, Beşiktaş´ın kazanacağını düşünüyorum, en kötü ihtimal beraberlik..
inşallah kazanırız demiyorum çünkü artık kazanmak zorundayız lucescudan beri gollü galibiyetimizi hatırlamıyorum yav gol atsak bile 3-2 4-3 bu tür galibiyetler o zamanlar inönüde 3-0 a bağlamıştık ne güzel.. velhasıl bol gollü bir galibiyet en büyük temennim (bobo suskunluğunu bozar..)
Artık Higuain'in birşeyler yapması lazım.Koşuyor,pres yapıyor ama bir türlü gol atamıyor.Umarım bu suskunluğunu Ankaragücü maçında bozar.
BEŞİKTAŞ
Hakan Arıkan
Serdar Kurtuluş
İbrahim Kaş
İbrahim Üzülmez
İbrahim Toraman
Cisse
Serdar Özkan
Tello
Delgado
Bobo
Nobre
ANKARAGÜCÜ
Serkan
El Yasa
Krita
Silva
İlkem
Cem Can
İbrahim Ege
Murat Erdoğan
Jaba
Bebbe
Murat Duruer
So what?
Saike
Tam istedigim kadro,farka gidicez inşallah..
Serdar Kurtuluş sakatlandı yerine Ali Tandoğan girdi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tello ve gooooooooooooooooool..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Serdar attı 2 geldi..
Last edited by GeNç KaRTaL : 16.Aralık.2007 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
So what?
Saike
serder ozkan!!!!!!!!! goooooooooooooooollllllll 2-0
Bu sezon ilk defa bir devreyi 2 farklı galibiyetle kapatıyoruz.İNşallah ikinci yarıda farka gideriz..
So what?
Saike