1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Ofsayt ve faul sorunu...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Ofsayt ve faul sorunu...

Fm2008 çıktığından beri bir çok takımla oynadım,hemen hemen bütün üst düzey ligleri oynadım,küçük takımlarıda bütük takımlarıda yönettim ama ortak sorunum forvetlerimin hatta ortasaha oyuncularımın çok fazla ofsayt a düşmeleri,bi keresinden bir maçta 14 kere ofsayta düştüm,bu sorunu nasıl en az a indirebilirim?
    mesela luca toni nin en önemli özelliği ofsayt kırıcı olması,ama o bile defalarca kez ofsayta düşüyor,attığım gollerin çoğu ofsayt gerekçesiyle sayılmıyor,ayrıca kornerlerde ve duran toplarda attığım goller de genelde faul gerekçesiyle sayılmıyor.

evt arkadaşlar çözümlerinizi bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

801 yamasını yükle yada taktiğindeki oyuncu komutlarını bir elden geçir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oyuncu komutlarında ofsaytı engellemek için bir durum göremiyorum ben yada ben bilmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Açık söylemek gerekirse onu neden yazdım bende bilmiyorum. Komutlarda böyle birşey yok sanırsam.

Ama 801'i yüklediğinde sorunların hallolacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Açık söylemek gerekirse onu neden yazdım bende bilmiyorum. Komutlarda böyle birşey yok sanırsam.

Ama 801'i yüklediğinde sorunların hallolacaktır.

hahahah süpersin...ama şöyle bir sorun varki 801 yükleyemem,lisanlı değil oyun

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Oyunun 800 sürümünde bu sorunları hep yaşarsın o zaman. Lisanssız oyun hakkında da bilgi alışverişi yapmak forumlarımızın kurallarına aykırı.

O yüzden konuyu kilitliyorum. 801'i yüklemen gerekiyor ancak bu sorunları çözebilmek için.

Saygılar.

Mesaj Yetkileri