-
Yıl 2012 - Amasyalı nın Avrupa Serüveni
2007/2008
Aziz Yıldırım Çıldırdı !!!
Fenerbahçe SK başkanı Aziz Yıldırım , Zico yu görevden alarak yerine genç ve tecrübesiz teknik adam Turgay Gülap ' ı getirdi . Yeni hoca Fenerbahçe ile Avrupa ' da başarı sözü verirken taraftarlar başkan Aziz Yıldırım ' a isyanda !!!
Takımdaki Transferler

Uefa Cup

Lig

2008/2009
Gülap kendini kanıtladı !!!
Başa geçmesiyle yankı uyandıran Gülap kendini kanıtladı . Avrupa'daki ve ligdeki bu başarı diğer rakiplerinin gözünü korkuttu !
Transferler

Uefa Cup

Ligde 1. lik puan durumuna gerek yok 
2009/2010
Transferler

Şampiyonlar Ligi

Golden Boot Ödülü

Yılın Oyuncusu

2010/2011
Transferler

Şampiyonlar Ligi

Türkiye , Turgay Gülap 'a Emanet !!!
Türkiye , Avrupa Elemeleri grubunda 4. sıraya gerileyince Fatih Terim istifa etti . Gülap ' ın başvurusunu kabul eden TFF , Milli takımı Turgay Gülap'a emanet etti .
- - - - - - -
2011/2012
Gülap İstifa Etti !!!
Yaptığı basın açıklamasında , Fenerbahçe ' yi hakkettiği yere getirdiğini düşünen Gülap , artık Fenerbahçe ' ye olan borcunu ödediğini söyleyip istifa etti . Başta başkan Aziz aziz Yıldırım , Baş antranör Sant'Anna ve diğer teknik heyete teşekürlerini sunan Gülap , kulüpteki hayatını asla unutmayacağını belirtti .
* * *
Sevilla Gülap İsmiyle Anlaştı
Ligi 12. olarak bitirmenin faturasını menajer Wenger ' e kesen Sevilla yönetimi , Gülap' ın iş başvurusunu kabul etti . 2 yıllık kontrat imzalayan Gülap , Sevilla ile iyi işler çıkarmak için söz verdi .
Geçmişi bırakıp şimdiye gelelim 
* * * * * *

Transferler

Fikstürler

Takım

Chipciu ve Kone ' ye çok güveniyorum . Yanlarına Jesus Navas ve Kanoute gibi oyuncularda koydum , artık gol yollarında bir sorunum olmamalı diye düşünüyorum
Kalecim genç yakında formuna girer . Palop 37 yaşında bu sene emekli olur sanırım
Damien Le Tallec ' i Everton'a kiraya gönderdim . Seneye 33 yaşındaki Kanoute ' nin yerini doldurur İnşallah
Kulübün 24 MN borcu var diye az oyuncu alıp biraz oyuncu satıyım kar edelim dedim . yaklaşıp 40 MN kar ettik ama kulüp borcunu hiç ödemiyor anca bana ek transfer bütçesi veriyor
Olsun hele bi ligde ilk 3 e girelim herşey oturacak takımda 
1. Hafta

Defansif ve hızlı hücum eden bir taktik uyguladım ve başarılı oldu . Levante resmen dağıldı . Palop harika kurtarışlarıyla maçın kahramanı oldu . Adamlar bir türlü bizim ceza alanına giremedi orta saha ve defans sanki 40 yıldır beraber oynuyormuş gibi iyi yardımlaştı . Adamların orta sahadan çektiği şutlar işe yaramadı
İyi bir başlangıç yaptık 
2. Hafta

Takıma biraz şut çalıştıracağım . 15 şuttan 3 ü gol oldu
2. yarıda genç Romanyalı oyuncu Marica güzel paslar yaptı Kanoute ye ama değerlendiremedik . Adamların tek şutu frikikten o da gol oldu
Orta saha süper pas yapıyor kısa sürede topluca rakip sahaya girip tehlike yaratabiliyoruz
Maçın yıldızı Kone idi .
Yorumlarınızı bekliyorum ...
-
Eee güzel kutlarım
-
tebrikler çok iyi bir kariyer yapmışın
-
Naptın kardeş 4-5 yıl gitmişin başım döndü valla
Başarılar diliyorum her ne kadar ŞLde rakip olsak da
-
birader keşke montolivoyu satmasaydın bu oyunda gördüğüm en iyi amc bende bir yılda 25 asist 11 de gol attı valla neyse 25 milyon ii para
-
gökhan gönülün ss'ini atsana bi yau? merak ettim
-
Güzel ama keşke hepsini birden vermeseydin kariyerinin yavaş yavaş verseydin ..
.......................10ur........................
-
yaw şu espanyol maçı ne öle 4 şut çekmiş adamlar sadece adamları parçamışsın
-
3. Hafta

Rakip Real Madrid yapacak bişi yok
Kalecim Tschaurer yine iyi dayandı . Son dakikalarda yenilmek de adamı bozuyo yaw 
Dünyadan Oyuncular

Fener'in alt yapısında benim tarafımdan yetiştirildi . 18 yaşında FB de as ounama fırsatını bulma başarısını buldu . Elimde büyüdü kerata

R. Madrid ' e sattıydım . Castilla takımına koymuşlar sonra da İstanbul Spor aldı işte böyle ( Not : Fenerbahçe update paketi kullanmıom )

İlhan kendini aştı . Dünya çapında oyuncu 
Ayrıca ;
Mehmet Topuz Deportivo da
Gökdeniz Totenham da bi ana takımda bi de pafa atıolar yanar döner 
Gökhan Zan Everton da
Türkiye ' nin Avrupa Şampiyonası Grubu
Durum Kritik !!!

-
22.Aralık.2006, 06:24
Slovenia'nın son 2 maçıda çok zor.Çıkarsın o gruptan.
-
22.Aralık.2006, 07:22
Cok hızlı gidiosun kafam karıstı (:
Genel olarak başarılısın..
-
22.Aralık.2006, 08:14
gusel bir kariyer olmuş.. başarılar
-
22.Aralık.2006, 15:34
Yorumlarınız için teşekkürler
Yavaş gitmeye çalışırım 
4. Hafta

Kanoute ' nin Kona ile birlikte oynarken pasif durumda olması beni sinirlendirdi . Romanyalı golcü Marica ' ya şans verdim ve beni mahcup etmedi
Kalecim Tschaurer çok iyi böyle gider İnşallah
Maçın yıldızı Marica !!!
5. Hafta

Saç baş yoldum bu maçta . Bir türlü sonuca gidemedik . Maçın yıldızı Tschaurer ...
6. Hafta

Maçta üstün taraf hep biz olduk . Rakip kanatlardaki oyuncuları geçip içeri sızdı ama kanat oyuncularını geri çekince artık atak bile yapamadılar
Marica ve Navas ' ın orta sahadan şutları ile sonucu elde ettik . Maçın yıldızı Daniel ...
Puan Cetveli

Art Kanalında Röportaj
( art = amasya radyo televizyon
Uyduda yok boşa aramayın
)
Spiker : Erman Toroğlu 
veee
Turgay Gülap
Erman Toroğlu : Evet Turgay Bey takımınız şu an Barcelona ile liderliği paylaşıyor . Ne diyeceksiniz ?
Ben
: Erman Hocam , takımda istikrar ve inanç var . Verdiğim taktikleri iyi uyguluyorlar . Takımda son vuruşlarda sorun var ama fazla pozisyon bulup şut çekere açığımızı kapatmaya çalışıyoruz . Bildiğiniz gibi takımda köklü değişiklikler yaptık . Forvet ve AMC oyuncuları pas çıkarırken anlaşmazlık olabilir . Bunları ilerleyen zamanlarda aşacağız . Zaman gerekli ...
Erman Toroğlu : Turgay Bey , ligdeki hedefiniz nedir ?
Turgay Gülap : Hocam dediğim gibi takım yeni yeni birbirine alışıyor . Ancak anlaşmazlıkları çözmek uzun sürer . İlk yarı bitiminde yapacağımız kamplarla bu sorunu yeni yeni çözeriz . Bu nedenle oyuncuların üstüne gitmemeye çalışıyorum . Ama oyuncularımda beni anlıyor ve çok çalışıyor . Bu nedenle hedefimiz ligde ilk 5 e girip seneye Avrupa Devleriyle mücadele etmektir . Bizde o potansiyel var .
Erman Toroğlu : Hocam oyuncularınız hakkındaki düşünceleriniz ?...
Turgay Gülap : Bi kere kalecim Tschaurer den umudum çok . Şu ana kadar hiç gol yemedi . Palop un yaşlılığı ve uzaktan gelen şutlardan gol yemesi ona as takımda oynama şansı verdi . Tosic iyi oyuncu ancak biraz yavaş ve rakip oyuncuların önünü kapatamıyor . Zamanla çalışarak bu açığını kapatacağını düşünüyorum . Daniel harika bir WBRL oyuncusu . Top sürmeden top kapmaya kadar hiçbir kusuru yok . Defans oyuncularıma ise laf yok . Navas , gelişimini genç yaşına rağmen tamamlamış ve dünya klasında bir oyuncu olmuştur . Takımın dinamosu ... Chipciu 22 yaşında olmasına rağmen performansı göz dolduruyor . Ligdeki en iyi AMC lerden biri . Sevilla onu elinde tuttukça gol yollarında problem yaşamaz . Kone 27 yaşında ama 40 yıllık Sevilla oyuncusu gibi . Takımın golcü oyuncusu . Bana göre 2 forvetten biri pasçı biride son vuruşu yapan adamdır . Kone son vuruşu yapıyor ve Marica pas çıkarıyor . Marica ' ya laf yok ! Hazırlık döneminde lige hazırdı ama gol yollarında sıkıntısı vardı . Artık onu da aştı . Damien La Tellac şu an Everton da kirada . Geri döndüğünde uzun yıllar Sevilla forvetinin kahramanı olacaktır .
Erman Toroğlu : Hocam transfer ...
Turgay Gülap : Fenerbahçe'deki oyuncum Arda Baştan çok değerli ve ne pahasına olursa olsun onu alacağım . Şu an FB ile görüşmedeyiz . Gözlemcilerim ise dünyadaki tüm genç oyuncuları arıyor zaten .
Erman Toroğlu : Hocam son sorum Avrupa Kupası elemelerinde Türkiye nolacak ?
Turgay Gülap : İsviçre ' nin 1. olacağını düşünüyorum ama Slovenya İsveç ve İsviçre ile zorlu iki maçı var . Bu maçlardan Slovenya ' nın bir şekilde puan kaybedeceğine inanıyorum . Macaristan'ı farklı yeneceğimize eminim .
Erman Toroğlu : Hocam röportaj için teşekkürler ve başarılar ...
Turgay Gülap : Bende teşekkür ederim ...
-
22.Aralık.2006, 17:03
röportaj güzeldi başarılısın böle hızlı git
-
22.Aralık.2006, 21:45
bisi anladiysam arap olayim 
yinede gusel kariyer
-
22.Aralık.2006, 21:59
Süper bir kariyer yapmışsın tebrikler...
-
22.Aralık.2006, 23:47
Arkadaşlar 2008 yılından itibaren ilk FB kariyerimi ve başarılarımı gösterdim . Şu an 2011/2012 kariyerindeyim ve FB yi bırakıp Sevilla'ya geçtim . Şu an Sevilla ile devam ediyorum yani kariyer 2011/2012 yılında Sevilla takımı ve Türkiye milli takımı ile başlıyor 
7. Hafta

Navas maçta coştu
Oyunun başında defans çok hata yaptı ama kalecim saolsun iyi kurtarışlar yaptı . Navas orta sahadan topu alıp ceza sahasına kadar girdi ve açılış golüyle kapanış golünü attı . Zaten ilk golden sonra Osasuna dağıldı . Maçın yıldızı Jesus Navas ' tı .
Avrupa Futbol Şampiyonası
Macaristan ile yaptığım maçta tatile çıktım ve 1-0 yenildim . SS sini koymaya gerek duymadım . Slovenya hem İsveç hemde İsviçre maçlarına yenilince gruptan çıktım . Elemeye katılan takımlar aşağıda ...

8. Hafta

Adamlar kanatlardan yaptıkları ataklarla sonuca gittiler . Tosic ile Daniel kötü bir performans gösterdi ve sonucunu ağır ödedik . Sonra hafif hafif maçtan kopmaya başladık ve ağır bir mağlubiyet aldık 
Fikstür

Üstüste derbi maçları ve İspanya Kupası maçları oynayacağım . Eğer bu maçlardan puan koparabilirsem ligin ilk yarısını üst sıralarda tamamlarım büyük ihtimal !!!
9. Hafta

Maçta üstün taraf bizdik ama 3-0 lık yenilginin mutsuzluğu takım üzerindeydi . Daniel ve Tosic in performansı yine kötüydü ve kanatlardan rakip takım oyuncuları ataklar yaptı . Ama Tschaurer in iyi performansı ve maç başındaki şans eseri olan gollerimiz galibiyeti getirdi
Maçın yıldızı Tschaurer idi ...
10. Hafta

Büyük derbi maçını biz kazandık
Bu sefer WBR ve WBL oyuncularımın iyi performansları sayesinde kazandık
Sahamızı Navas ın yokluğunu hissetmedik . İyi pas yaptık ve Kone ile Marica ile sonucu ilan ettik . Maçın yıldızı Kone ...
11. Hafta

Maç başında Chipciu nın attığı golü hakem saymadı
Ondan sonra Zigic ten yediğimiz gol ile tamam buraya kadar dedim . Ama Valencia ya hiçbir boşluk göstermedik ve hakkettiğimiz bir galibiyet aldık . Kalecileri çok kazmaydı
Orta saha çizgisinden Chipciu nun köşeye gönderdiği kolay topu yedi
Smilijanic ile Ceza sahasının biraz ilerisinden yine topu köşeye gönderdik ve 2-1 yaptık tabloyu . Kalecinin köşelere karşı bir zahafı var
Maçın yıldızı Daniel di .
Gülap Avrupa daki genç yıldızların peşine düştü !!!
Avrupa daki genç oyuncuların izini süren Gülap , kendi ülkelerinin 18A takımlarının yıldızı olan oyuncuların oluştuğu bir liste yaptığı öğrenildi . Bu oyuncuların en az 10 tanesinin peşine düştüklerini öğrendik .
NTV Muhabiri xXx
Haber doğru hatta birkaç yıldız ile el bile sıkıştım . Transferler yarı dönemde gelecek . Hepside yıldız adayı 

750.000 £ + sonraki satıştan % 40 pay

150.000 £ + sonraki satıştan % 15 pay

Sadece 100.000 £
500.000 £

500.000 £ + sonraki satıştan % 40 pay

100.000 £ + sonraki satıştan % 20 pay
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ve yorum yapanlara teşekkür ediyorum . Planım bu genç oyuncuları 2-3 sene yetiştirdikten sonra oynatmak . Hepsinden çok umutluyum 
-
23.Aralık.2006, 02:25
Gayet güzel bir kariyer
Sanki biraz hızlı girmişsin gibi geldi bana da
Bu arada kullandığın skin'i bizlerle paylaşır mısın?
-
23.Aralık.2006, 03:32
Hızlı falan ama çok iyi kariyer..
-
23.Aralık.2006, 06:34
bayağı hızlı ve başarılısın kocaman bir kariyeri 2 sayfaya sığdırmışsın devam için başarılar
-
23.Aralık.2006, 21:10
Yorumlarınız için teşekkürler
Kullandığım skin burda http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=53295
İspanya Kupası 1. Maç

Zaragoza ' yı bir türlü yenemiyorum
Onca atak yapıyorum pozisyon buluyorum ama son vuruşu bir türlü yapamadık . Kupadaki şansımızı zora soktuk . Deplasman maçına kaldı herşey .
Türkiye Milli Maç

Tek golüm devşirme oyuncum Marcinho dan geldi . Sevilla ' da kullandığım taktik bir türlü işe yaramadı
Serkan Kırıntılı harika kurtarışlar yaptı ve maçın kahramanıydı ...
Avrupa Şampiyonası Grubu

Sizce gruptan çıkabilir miyiz ???
12. Hafta

Atletico Madrid in manyak bir kadrosu var . Agüero dan Seviola ya , Maxi Rodrigez den daha birçok yıldızı vardı . Takım yine iyi dayandı . Kontra oyunu oynadık ama beraberliği yakalıyamadık . Maçın yıldızı Marek Hamsik idi . Birçok topu kesti ve farktan takımı kurtardı .
13. Hafta

Maçta üstün taraftık ve rakibe nefes aldırmadık . Tüm oyuncularım göz doldurdu
Ayrıca Milan dan aldığım 18 yaşındaki AMC oyuncusu Coppola ' yı da 70 dk oynattım . Pas yaparken çok zorlandı ama gelişimini görecesiniz 
14. Hafta

Mücadele eden taraf bizdik , üstün oyun gösteren orta sahanın hakimi olan bizdik , maçı hakeden tarafta bizdik ama Son dakikalarda defansın büyük hatasıyla 90. dakikada yıkıldık . Ayrıca ilk yediğimiz golde % 100 ofsayttı . Saç baş yoldum maçta !!! Coppola takımı adeta coşturdu . Harika bir vuruş ve harika bir gol attı ve maçın yıldızıydı 
15. Hafta

Coppola golcü değil resmen artist
Attığı golleri Ronaldinho gibi maşallah
Oyuna da alıştı ve Navas ile iyi anlaşıyor . İyiki Milan dan almışım onu 
16. Hafta

Coppola varken gol sorunu yaşayacağımı sanmıyorum
Kone ' nin yokluğunu sanırım hissetmeyeceğim 
Alessandro Coppola

Roberto Soldado , Arsenal ile el sıkıştı

Genç oyuncuyu Arsenal ' a 18 MN a sattık 
Gülap ' tan Bir Transfer Daha !!!

Arkadaşlar transferler hakkında hiç kimse düşüncesini yazmamış . Sizce başka hangi mevkiye transfer yapmalıyım ?
Umarım kariyerimi severek okuyorsunuzdur 
Mesaj Yetkileri