Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: 'Tebrikler Bobo!'

Hybrid View

Default 'Tebrikler Bobo!'

Manisa maçı öncesinde Bobo'nun telefonu çaldı, arayan Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga'ydı: 'Seni 5 maçtır izliyoruz, performansın göz kamaştırıcı.'

Büyük moral buldu
    Attığı iki golle Beşiktaş’a ikinci bayramı yaşatan Bobo çok mutlu... Manisaspor maçı öncesinde, Sambacı’yı Brezilya Teknik Direktörü Dunga’nın aradığı öğrenildi. Genç çalıştırıcının Bobo’ya, “Yardımcılarım seni 5 maçta takip ettiler ve bana olumlu yönde rapor verdiler. Manisa karşılaşmasında da gözüm üzerinde olacak” dediği öğrenildi. Bu moralle sahaya çıkan genç yıldız attığı iki golle takımını sırtladı.

‘Bir ilk olacak!’
    Dunga'nın telefonu sonrasında çok mutlu olduğunu dile getiren Bobo, “Ligde 8 gol attım. Sanırım böyle birşeyi hakettim. Türkiye’de forma giyen Alex ve Edu gibi Brezilyalı oyuncularla da görüşüyorum. Onların tecrübelerinden yararlanıyorum. Eğer milli formayı giyersem, sanırım bir ilki başaracağım. Çünkü İspanya, İtalya ve Brezilya’nın dışında milli takım teknik direktörünün ilgisini çekmek çok zordur” dedi.

Orhan YILDIRIM / Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bobo'nun tek şanssızlığı Brezilyalı olması.Başka bir ülkeli olsa milli takımda banko oynardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine Mi Bobo ile Haber

Ne diyelim inşallah Milli Takıma Alınır. Anlamıyorum Alex'i neden izlemiyor bu adam.

İddia ediyorum BoBo bizde değilde AVrupa'da bir takımda oynasaydı çoktan gitmişti Milli Takıma çok büyük bir değer.. Hazırlık maçlarından dahi olsa Milli Takıma çağrılması çok iyi olur aslında...

Bobo icin alt forum istiyoruz

Gercekten cok formda Bobo,böyle devam etsin (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Resmen bobonun macerası gibi olduGına geldi

Bobonun sansızlıgı brezilyada çok forvet var...

güzell inşallah gider milli takıma...

Ligimizden birçok oyuncu Brezilyalı olmasa rahat milli takımında oynardı, Alex, Bobo gibi. Brezilya milli takımında oynayabilmek için çok çok üst düzey olmak gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İnşAllah kendisini Brezilya Milli Takımında görmek de nasip olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fanatik Bobo'nun telefonlarının dinliyor demek ki. Kelimesi kelimesine yazmışlar

Orhan Yıldırım'ı kutlamak lazım. İyi yazmış

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bobo brezilya milli takımında düzenli oynayacak kalitede değil belki hazırlık maçları veya önemsiz maçlarda oynayabilir.Üstelik manisa maçında çok iyi oynamadı bence attığı gol biri penaltı diğeri %100 kalecinin bayram hediyesiydi.Ama bizim medyamız iyi oynayanı değil gol atanı şişiriyor malesef.

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Fanatik Bobo'nun telefonlarının dinliyor demek ki. Kelimesi kelimesine yazmışlar

Orhan Yıldırım'ı kutlamak lazım. İyi yazmış
    Kaynakta tam güvenilişr

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar aranızda Ülker Çikolatalı gofret seven var mı demeyeceğim tabii ki...

Aranızda şu yeni kuralları okuan var mı? Adam gibi yorum yapın. İki satırlık temelsiz dayanaksız dandik yorumlara yer yok artık. Bak yarın olsun maçlar bitsin, neden uyarı aldım demeyin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bobo'nun Brezilya milli takımında oynayabilmesi için şimdikinin 2 katı performans göstermesi lazım.

Ayrıca haberde büyük ihtimal uydurmadır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

1,2,5,10,20..... kaçıncı Bobo haberi yahuu

tmm arkadaş iyi forvetiniz var anladık :P

neyse inşallah milli takıma yükselir...bence love seçilebiliyorsa boboda seçilebilir..

Ne var yahu Edu da Milli Takıma çağrıldında konu açıldı... Linderoth ameliyat oluyo konu açlıyor da.. BoBo yu Koskoca Brezilya Menajeri arıyor övüyor da konu olmuyor... Son zamanlarda fazla açıldı BoBo konuları doğru ama zaten gerksiz olanlara karar verildimi modlar gönderiyor GMA ya rahat olalım...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Ne var yahu Edu da Milli Takıma çağrıldında konu açıldı... Linderoth ameliyat oluyo konu açlıyor da.. BoBo yu Koskoca Brezilya Menajeri arıyor övüyor da konu olmuyor... Son zamanlarda fazla açıldı BoBo konuları doğru ama zaten gerksiz olanlara karar verildimi modlar gönderiyor GMA ya rahat olalım...
    Fırat bu durumdan sadece ben rahatsız degilim Bjk lı arkadaşlardan da rahatsız olanlar var..ama yinede yanlış anlaşılmak istemem Bobo yu tebrik ediyorum eger bu haber doğruysa..ama yani her gün boboyle ilgili bi haber çıkınca ...

neyse inşallah milli takım formasını giyer..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vagner Love,Jo cagırlıyorsa BoBo da cagırılır niye cagırılmasınki..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet View Post
    Vagner Love,Jo cagırlıyorsa BoBo da cagırılır niye cagırılmasınki..
    Bobo'yu Bu ikisiyle bir mi tutuyorsun

Brezilya milli takımına çağrılırsa kendisi içinde iyi reklam olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel performansına devam ederse Bobo Brezilya'da oynayabilir çok iyi oynuyor tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Wink

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bobo'yu Bu ikisiyle bir mi tutuyorsun

Brezilya milli takımına çağrılırsa kendisi içinde iyi reklam olur
    Evet,aynen öyle

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tepki gösteriyorsunuz ama konuyu açan bir Fenerbahçeli..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emir saçmalamışsın biraz.Tamam Bobo çok iyi bir oyuncu ama Love ve Jo düzeyinde bir oyuncu değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih'lemi kıyaslasaydım veya Kezman'la

Tabiki verilcek en iyi örnek bunlar;bu oyuncuları gördük Cska - Fener macında naptılar ?

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Tabiki verilcek en iyi örnek bunlar;bu oyuncuları gördük Cska - Fener macında naptılar ?
    Bir veya iki maça bakarak oyuncu değerlendirmesi yapmamalısın. Love ve Jo'nun kaliteleri ortada. He Bobo kötü mü dersen tabii ki hayır. Ancak henüz Jo ve Love'un düzeyinde değil.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Semih'lemi kıyaslasaydım
    Bence semih in attığı ve attırdığı golleri bir kez daha incele.Bobo daha çok basit goller atıyor ayrıca bitiriciliği semih kadar yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

1 maçla oyuncuyu iyi veya kötü diye nitelendiriyorsun ne denebilir ki?
    Jo ve VagnerLove'in şampiyonlar liginde attığı gollere bak istersen yada bakma ben şu soruyu sorim Bobo Liverpool 2.maçında veya Porto maçlarında veya Marsilya ilk maçında ne yaptı ? ha Bobo kötü futbolcu mu değil ama 1 maçla iyi kötü oyuncu diyoruz ya

Beğenmediğin (!) Semih Bugün Gol kralı hemde oynadığı maç sayısına bakarsak Başarısını çok daha rahat görürsün

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    1 maçla oyuncuyu iyi veya kötü diye nitelendiriyorsun ne denebilir ki?
    Jo ve VagnerLove'in şampiyonlar liginde attığı gollere bak istersen yada bakma ben şu soruyu sorim Bobo Liverpool 2.maçında veya Porto maçlarında veya Marsilya ilk maçında ne yaptı ? ha Bobo kötü futbolcu mu değil ama 1 maçla iyi kötü oyuncu diyoruz ya

Beğenmediğin (!) Semih Bugün Gol kralı hemde oynadığı maç sayısına bakarsak Başarısını çok daha rahat görürsün
    Verebilcegim en kötü örnekler Love ve Jo bunlar cagırılıyorsa BoBo'da gollerine devam ederse elbet cagırılır niye cagrılmasınki ?

Marsilya ve Liverpool maclarında önde basmıyodukki kontra ataklarla cıkmaya calıstık hep Bobo napsın bu maclarda..

Semih bence topcu falan degil,beleşcinin teki Semih Beşiktaş'ta oynasın sezonu 5 golle tamamlasın Fener'li olurum.

Asıl Semih'le Bobo'yu kıyaslıyosunuz ya daha ben ne diyim size ? Milli takımda gördük Semih'i naptı ? Nihat attı o baktı..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Verebilcegim en kötü örnekler Love ve Jo bunlar cagırılıyorsa BoBo'da gollerine devam ederse elbet cagırılır niye cagrılmasınki ?

Marsilya ve Liverpool maclarında önde basmıyodukki kontra ataklarla cıkmaya calıstık hep Bobo napsın bu maclarda..

Semih bence topcu falan degil,beleşcinin teki Semih Beşiktaş'ta oynasın sezonu 5 golle tamamlasın Fener'li olurum.

Asıl Semih'le Bobo'yu kıyaslıyosunuz ya daha ben ne diyim size ? Milli takımda gördük Semih'i naptı ? Nihat attı o baktı..
    Verebileceğin en kötü örneklerin şuanda kaç milyon dolar bonservisleri olduğunu veya kimlerin peşinde olduğu hakkında bilgin var mı ? Vagner-Bobo karşılaştırması çok komik bence

Semih'i tartışmak istemiyorum HerŞey ortada zaten ... ha Milli takım onusuna gelince Nihat aldığı topların hangisinde Semih'e verdi veya Semih pozisyon yakalayabildi mi ? Nihat kahraman olucam diye --ki oldu-- çok bencil oynadı ve Semih etkisin göründü olay bundan ibaret rahat ol

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bobo yakışır Brezilya milli takım'ına

Vagner Love ile Bobo'yu aynı kefeye koyuyorsan diyecek laf bulamıyorum Vagner Love'u gördük, adam 30 metreden bazuka gibi şut çekiyor, Volkan son anda kurtarıyor, gidiyor penaltı yaptırıyor, penaltıyı gole çeviriyor, defansı dağıtıyor. Sırf Fenerbahçe olsa iyi, Inter defansını da altüst eden bir oyuncu. Copa America'da da gayet iyi bir performans sergilemişti.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri