Ç.Rizespor Kazanır
Berabere Biter
Galatasaray Kazanır
Çok zor maç..Çünkü ortahasamız dökülüyor(fiziksel olarak)
..Sezon basındaki ortasahamız olsa kazanırdık derdim..Şimdi işimiz zor rize saha avantajını iyi kullanan takım zatn tarlada olacak maç..İnsallah sansda yanımızda olur..Bu arada stoper bouzi yerine emre oynarsa sevinirim emre agresif ve hırslı bouzidde hiçbir sey kalmamış..Korkak olmuş toplara cıkmıyor egiliyor,orasını burasını dönünüyor..Birde ortasahayı kalabalık tutmamız lazım..Sagda barış,sol arda,önliberoda mehmettopal,mehmet güven falan..
Ayrıca Arkadaslar takımımızın kötü oynamasını bu kadar abartmayın..Mesela fenerbahcede aurellio,alex sakatlansa..ne olacak onlarda zorlanacak..O yüzden bizim takımda işler o kadarda kötü degil..Sakatlıklar takımı çok etkiliyor sadece..
Last edited by Emurafu : 09.Ocak.2008 at 14:11
Galatasaray'ın ne kadar eksik olduğunu biliyoruz.Sonuçta yine de Galatasaray.
Çaykur Rize bana göre G.Saray'a ters gelen bir takım.Sürpriz bir sonuçla Rize kazanacak diyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Lincoln,Linderoth ve en önemlisi Song yok...
Çok zor bir maç olacak.Ama G.Saray adıyla bir adım öne çıkıyor...
Bu maçta Galatasaray'ın puan kaybedebileceğini düşünüyorum.Eksikler takımı bayağı etkiliyor.Rize'de sezon başına göre toparlanma var.02 diyorum.
So what?
Saike
Rizenin sahasının zemini çok kötü.Bizde eksik bir kadroyla rizeye gidecegiz.Eksikte olsak vasat olan rizesporu yeneriz.
Rize formda,Galatasaray ise sakatlıklar falan derken dökülüyor,4-0'ın intikamını yenerek veya berabere kalarak intikam almak isteyecektir Rize..
01 diyorum..
Yorum yapmadan önce şurayı okur musunuz ?
http://forum.turksportal.net/vb/announcement.php?f=12
çünkü aynı kişiler aynı şeyleri yapmaya başladılar. son maddeyi iyi okuyalım.
"Gs kazanır" , bilmem kaç kaç kazanır vs türünden yorum, yoruma girmiyor. tahmine giriyor. tahmininiz için de anket var. ankete oyunuzu vermeniz yeterli. ankete oy verip bir de buraya şu kazanır yazıyorsanız anca mesaj sayınızı yükseltmek için yazıyorsunuz demektir. bir fikriniz varsa mesajı silinmeyen arkadaşlar gibi fikrinizi destekleyecek şeyleri savunun.
aksi taktirde iddaa forumlarına döner burası. şu kazanır. bu kazanır. şu banko bilmem ne.
neyse devam.
Herkez bizim takımı kötü diyor.Galatasarayda işler o kadar kötü degil..
Fenerbahceden aurellio,alex cıkar bakalım neler olacak onlarda zorlanacak....Beşiktasdan delgado,tello cıkar bakalım ne olacak onlarda zorlanacak..Bizim sorunumuz sakatlıklar..Kimse bardagın dolu tarafından bakmıyor..Medya Galatasaray kötülemeye calısıyor..Takımımızda suan 9tane genç oynuyor kimse bunları konusmuyor..
Bence Rize'ye yenilmeyiz..Tarlada oynanacak maç bu yüzden pozisyonlar az olabilir..Teknik oyuncular iyi pas alıs verisi yapamayabilir.Duran toplar çok önemli olacak..0-1 veya 0-0 bitebilir
Last edited by Emurafu : 10.Ocak.2008 at 14:56
Emrah abi zaten kimse Galatasaray'a kötü takım demiyorki.Eksikliklerin takımı çok etkilediği ve takımın gidişatının iyi olmadığı (son zamanlarda) söyleniyor.Bende aynı kanıdayım.Nerde sezon başındaki Galatasaray nerde şimdiki Galatasaray..
So what?
Saike
Semsi zaten ortalıgı karıstıran medya..Bize Galatasaray'ı kötü göstermeye calısıyorlar..Tabi medyanın doldurusuna gelenlerde var..
Bu maç çok krtik bir maç,İyi baslamak önemli..
Emrah Galatasaray'da şu anda formda ve iyi durumda olan bir kaç isim sayabilir misin ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ugur,Servet,Topal,Nonda,Song..göze batanlar bunlar bana göre..Barış,HakanB,Arda zaman zaman..
Ayrıca dünkü maçta iyi oynayan bir Arda,Hakan balta,Emre de var
Hem bizim takımoyunu oynuyor..Sadece fizikmen kötüyüz..Medya takımı öyle kötülüyorki..Sahada 9 tane genç oynuyor..Üstelik yaratıcı oyuncularımız sakat.Takımın iskeletinden 3 oyuncu yokBütün takımların 2 tane kilit oyuncusunu cıkarın bakalım nasıl oynayacaklar..
Last edited by Emurafu : 10.Ocak.2008 at 17:13
Ne olursa olsun kazanırız. Evet biraz durgun bir dönem geçirdik ama bu böyle gideceği anlamına da gelmez. Yakalayacağımız çıkış noktasının başlangıcı olarak görüyorum ben bu maçı.
I'm back...
Bzm Medya Kdr Dönek Bi Medya Yok
2 Maç KazanaLım Avrupa Fatihi GeLıo 2 Mac Kotu Gecsın Yonetımde SorunLar Var,FutboLcuLar SoLe BoLe
Gs'de Hıc Bı Sorun ProbLem Yok SakatLar Var
SakatLar İiLeşip Adam Gıbı Oynamaya BasLadıkLarı An Raat Şampıon Oluruz
Rize Bıze Ters GeLıo Sakat Maç Ama Alırız HeraLde EksıkLerımıze Rağmen
Bende Emrah'a katılıyorum temel taşlarımız sakatlıklar içerisinde kıvranıyor. Aslında çokta kötü sayılmayız.
G.Saray'da sorunlar yok diyenlere inanmıyorum...
Başkan Canaydın ile ilgili sorunları biliyoruz konuşmaya gerek yok fazla.
Kalli'nin durumu da ortada.
Hasan Şaş,Hakan Şükür olayları da gündemde.Arda'nın yaptıkları yaşadıkları da ortada.
Lincoln ve Linderoth'ta çıkan sorunlar da ortada.Hala sorun yok diyorsanız G.Saray'da birşey demiyoum.
Galatasaray'ın kazanma şansı bence bu maçta Rize'den daha düşük.Rize'de Altan ve Fahri ikilisi b maçta orta alanda etkili olacaktır.
Murat ben sorunları kast etmiyorum..Futbolunu yerden yere vuranlar var bende diyorumki..Diger takımlardaki kilit oyuncuların cıkarın bakalım neler olack diyorum..O dedigin sorunlar zaten var..
Lincoln ve linderoth sorunları bu sakatlıklar icersinde zaten..Kadıki Arda dünkü maçta iyi oynadıMaçın yıldızı:Arda oldu
..Dün ofansif ve defansif olarak iyi oynadık.Sadece bitiricilik konusunda sorun var...
Bende zaten tarlada oynanacak dedim..0-0 veya 1-0 bitebilir dedim..Duran toplar önemli dedim
Çok zor ve kritik bir maç...Rize sadece galatasaray degil besıktas ve fenerbahceyi bile evinde zorlar..Çünkü o zeminde oynamak zor..Rize bu avantajını iyi kullanıyor.
Last edited by Emurafu : 10.Ocak.2008 at 17:36
Tamam Murat çok doğru diyorsun. Bizde zaten G.Saray'da sorun yok demiyoruz. Aksine çok zor bir maç olacağını ve bizim için kilit bir maç olacağını söylüyoruz.
Diğer yorumumda da dikkatini çekmiştir. Sorun var diyoruz zaten biz bunu kabul ediyoruz. Takımımızın temel taşları sakatken zaten sorun yok diyemeyiz. Ama biz biraz fazla abarttığımızı düşünüyoruz. Yani tamam bir takım sorunlar var takım içerisinde ama bu kadarda abartılmaması gerek bence.
Bu yüzden Rize maçınıda kolay kolay vermeyiz diyorum ben.
Gökay ve Emrah zaten Türkiye'de 3 büyüklerde ne sorun olursa olsun sonuçta bunlar büyük takım.
İster as kadro ister yedek kadro ne sıkıntı olursa olsun her zaman üstün olan taraftır.Galatasarayı asla küçümsemiyorum yanlış anlamayın sakın.
Sadece bu maç gerçekten çok zor olacak.Rize'de 2.devrenin ilk maçında içerde G.Saray galibiyetiyle başlamak isteyecektir.
Zevkli bir maç olacağı da kesin.
Evet bencede çok zor bir maç olacak zaten kabul ediyorum ben bunu. Ama öyle bir diyorsunuzki sanki çok büyük sıkıntılar var , takım bölünüyor gibi oldu.
Yani Rize'nin G.Saray'a göre galibiyete daha yakın demek bence biraz saçma olmuş.
Tabi bu benim görüşüm.
Rizespor'un durumu pek iyi değil ama kupada kazandıkları galibiyetlerle moralliler.Genede bu moralin Galatasaray'dan puan kazandırabileceğini düşünmüyorum,her ne kadar zemin kötü olsa da.Galatasaray'da da önemli eksikler var ama tecrübesi ve büyüklüğüyle Galatasaray maçı kazanır.
Rahat kazanacağız.
Mehmet Topal ve Nonda'nın performansları gayet iyi, ayrıca Rizespor vasat bir ekip. Zorlanacağımızı düşünmüyorum.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Maalesef 17.Haftada puan kaybı yaptık ve liderlikten 3.lüğe düştük. Her ne kadar puan farkı fazla olmasa da maç sıralama açısından önemliydi. Fakat geçti gitti, artık telafiye bakacağız. Çok önemli eksiklerimiz var. Bunların alternatifleri takımda yer almıyor bana göre. Bu yüzden zorlanacağımız bir maç olacak. Ama her ne olursa olsun 3 puan için oynamalı ve almalıyız.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Özgürcanin forma giymesini bekliyorum, gol sorununu halledebilir..
Galatasaray için şartlar kötü vaziyette sakatlıklar,Song'un yokluğu,zemin... Rize puan veya puanlar çıkartacaktır geçen sene Rize 2-1 kazanmıstı yanlıs hatırlamıyorsam
Vallahi takimdan umudum yok,daha dogrusu takimin basindaki insanlardan umudum yok.Ama ilk macta 4 tane attigimiz takima puan birakacaksak biz bu ligde olmayalim daha iyi ...
Hasan Şaş bence haklı biçimde götürülmedi..Son maçta rakibine çok sert girdi hakem faul caldı.Ardından el kollla sürekli itiraz etti ardından sarı gördü..Hemde hazrılık maçında olmayacak hariketlerdi.Hasan'ın hala sinirli hareketleri devam ediyor.Bu arada Sakatta olabilir..
Sakatlıklar takımı çok etkiliyor..2 hafta sonra tam kadro ile cıkmaya baslayacagız..Ayrıca 9 tane oyuncu oynuyor takımda.
Bouzid yerine Emre oynamalı. İlk defa Galatasaray’ın 11’inde maça çıktı. Hiç tanımadığı, bilmediği, beraber oynamadığı futbolcularla oynadı. Buna rağmen maçın genelinde Bouzid’ten iyiydi. Mücadeleci,çalışkan bir futbolcu.
Forvette en iyi tercih Nonda-Ü.Karan’dır, çünkü pekte fazla alternatifimiz yok. Forvet arkası Arda olacaktır
Brugge maçını izlemeyenler bence tekrarını kesin izlesin..Ofans ve defans olarak iyi oynadık..Bana umut verdi.Kaldki maçtan sonrada Degerlendirmelerde öyle konusuldu..
Last edited by Emurafu : 11.Ocak.2008 at 19:46
Hasan Şaş'ın bildiğimiz hareketleri.Değişeceğini sanmıyorum.Hasan Şaş bence haklı biçimde götürülmedi..Son maçta rakibine çok sert girdi hakem faul caldı.Ardından el kollla sürekli itiraz etti ardından sarı gördü..Hasan'ın hala sinirli hareketleri devam ediyor.Bu arada Sakatta olabilir.
So what?
Saike