Fenerbahçe Kazanır
Berabere Biter
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kazanır
Fazla yoruma gerek duymuyorum bu maç için.
Fenerbahçe kazanacaktır.
NOT : R.Carlos'tan frikik golü bekliyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
http://forum.turksportal.net/vb/show...497#post988497
kurallar burda. içi boş mesajlar silinmiştir.
Fenerbahçe kendi evinde genelde rahat kazanıyor.İBB'de fena takım değil.Devre arasında İbrahim Akın'ı alarak kadroyu güçlendirdiler.İlk maçta yenmişlerdi.Bu maçta Fenerbahçe rövanşı almak isteyecektir.Abdullah Avcı faktörünüde unutmamak lazım.Kısacası zor maç olacak.Fenerbahçe bir adım önde..
So what?
Saike
Kendi eviimizde Geçen Seneki Bursa maçından beri yenilmiyoruz.Yine muhteşem taraftarımızla kazanacağımızı düşünüyorum..Hem de 2-0 rovanşı alırız...
Fenerbahçenin kendi sahasında oynaması avantaj ama Belediyesporunda Beşitaş ve Galatasaray deplasmanında yaptıkları ortada zor maç oLur.fenerbahce seyirci destegiyle bi adım önde gibi.
Fenerbahçe ilk maçın intikamını almak isteyecektir ama Belediye'nin büyüklerle yaptığı maçlar unutulmamalı.Genede Fenerbahçe en kötü berabere kalır.Kazanmasıda çok büyük ihtimal.Kupadaki hırslarını bu maçtan çıkarabilirler.
Her ne kadar zor olsa da gönlüm Belediye'nin puan çıkarmasından yana..
İst. En iyi berabere kalabilir.Ama büyük ihtimal Fenerbahçe kazanır...
Belediye yine süpriz yapamaz,bu kadar güclü degiller.Bu mactan puan almalari mucize olur.
fenerbahce ligin ikinci yarısına hep duraklayarak başlar bu yüzden zor maç olacak ibrahim akın iyi gününde olursa zor anlar yaşatabilir ama kadıköyün muhteşem ambiansını kalıdıracak futbolcu sayısı çok azdır belediye kadorsunda
İlk maç sene başıydı hazır değildi falan filan..Bu maç öyle olmaz..Gol ve goller ile kazanırız..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Fenerbahçe bu maçta pek zorlanmaz.Keşke ilk maçtaki gibi sürpriz olsa![]()
Yarın en büyük olumsuzluk soğuk hava olur bence =) Onun dışında çok fazla zorlanacağımızı sanmıyorum. Bence 3-1 alır Fenerbahçe
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Belediye'nin kadrosu çok iyi ve takviyede yaptılar..Fenerbahçe'de Belediye'de ligde iyi çıkarıyorlar..Berabere biter..
Zorlanmadan kazanırız.İlk yarıda ki sezonun ilk maçı gibi olmaz.
mac 2-1 biter gibime geliyor, Ist. Büyüksehirbelediyespor alir diyorum ben, icime öyle dogdu..
Mateja Kezman 18'de yok!
Antalya'da 10 günlük devre arası hazırlık kampını tamamlayarak dün İstanbul'a dönen ve yarın oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı için son hazırlığını bu akşam yapacak olan Fenerbahçe'de Kezman ilk 18 kişilik kadroya alınmayacak.
Teknik Direktör Arthur Zico, sakat ve cezalı oyuncular sebebiyle orta sahada sıkıntı yaşarken, Kemal ve Ali Bilgin'i ilk 11'de sahaya sürecek.
Appiah ve Deniz'in sakatlığı, Selçuk Şahin'nin sarı kart cezalısı olması ve Tümer'in askerlik problemi sebebiyle yurtdışında olması nedeniyle Brezilyalı teknik adam Arthur Zico orta sahada uzun bir aradan sonra Kemal Aslan'a forma şansı verecek.
Tam olarak sakatlığı geçmeyen ve hazırlık kampına katılmayarak çalışmalarını İstanbul'da sürdüren Alex'in yerine ise Ali Bilgin forma giyecek.
Sıkıntılı günler geçiren Kezman'ın ise ilk 18'e alınmayacağı ve Sırp golcünün Fortis Kupası'nda Şanlıurfaspor'a karşı sahaya çıkarılacağı öğrenildi.
Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i şöyle:
Volkan, Gökhan-Lugano-Edu-R.Carlos,Deivid-Kemal-Aurelio-Uğur, Ali Bilgin-Semih
İlk yarıdaki maçı düşünürse oyuncular, farka gidebiliriz...![]()
Fenerbahçe'nin zor bir maç geçireceğini ve muhtemelen puan kaybedeceğini düşünüyorum. İ.B.B. en güçlü Anadolu takımlarından biri konumunda. Ayrıca puan kaybedeceğini umuyor olmam da bu yorumum üzerinde bir etken. Çünkü 02 oynadım ve o kupon da yatarsa işim bitik![]()
Kadıköy'de ilk 11'ler....
(CANLI) Süper Lig'de 18. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geliyor. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek.
MAÇIN CANLI ANLATIMINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN...
İşte İlk 11'ler...
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Edu
Lugano
Carlos
Deivid
Aurelio
Kemal
Ali
Uğur Boral
Semih
İSTANBUL BELEDİYE
Hasagiç
Ekrem
Kerim
Vinicius
Volkan
Efe
Erman
İlyas
Tjikuzu
Sertan
Gökhan Kaba
13.01.2008
Kaynak : Sporx.com
Fenerbahce Alex ve son haftaların formda ismi Selcugun yoklugunu hissedebilir..
Alex'in yerinde ali bilgin var bakalım ne yapacak.
İstanbul Bld..Mahkum oynamıyor baya iyi oynuyor hemde açık futbol oynuyor..
İlk yarı 0-0 bitti.
Abdullah Avcı yine çok akıllı oynatıyor ...
Abdullah avcı her takıma karsı aynı oynatır takımı..Mesela dün Konya acık oynasaydı maçı yenilmezdi..Bence bir Anadolu takımı korkak oynamamalı..Bunuda Abdullah avcı ve ögrencileri çok iyi yapıyor..
2.yarı oyuna ibrahim akın falan girebilir..
Alex'in olmadığını bilmiyordum.Alex olmayınca Fenerbahçe zorlanıyor ileride.İlk yarıda 0-0 bitmiş.Bakalım ne olacak 2.yarıda..
Bu arada İbrahim Akın İBB'ye gitti oradada yedek.Bu adamın kaderi bu.Şaka bir yana 2.yarı onu sokar herhalde Abdullah hoca oyuna.Çok merak ediyorum oyununu..
So what?
Saike
Semsi bende sana katılıyorum..Alex olmayınca fenerbahce ofansif olarak zorlanıyor..Önceden Alex olmayınca bu acıgı Tümer kapatıyordu oda yok..Bence Alex iyi alternatif lazım..Kaldıki formda bir selcuk yok..Ali bilgin Alex mevkisinde hiçbirsey yapamıyor..
İbrahim akın,Aydın yedekdemi bilmiyorum..Onlar oyuna girerse..Savunmanın arkasına iyi sarkabililer..Çünkü fenerbahce stres yapacak gol atmak için açılacak..
Kemal, Selçuk ve Deniz'in yaptığını yapamıyor. Ofansı, defanstan fazla düşünüyor buda ortasahadan organize çıkmamızı engelliyor.
Uğur Boral pozitif oynamak istiyor ama çok heyecanlı son hamlesini yapacağı sırada hata yapıyor.
Deivid neredeyse tüm pozisyonlarda içeriye giriyor, buda sağ tarafta boşluklara neden oluyor. İBB'nin kendi sağ kanadını kullanması şu an için pek tehlike yaratmadı. İkinci yarıda İbrahim Akın girerse tehlike yaşayabiliriz.
Ali Bilgin, Alex'in yerinde oynuyor ama tabiki aynı şeyleri yapamıyor. Pozisyon bulmada zorlanıyoruz. Ali Bilgin yerine Kazım yada başka bir forvet oyuna alınabilir.
Hasagic 2 defa hata yaptı, ikisinde de Semih son anda fark etti. Bu gidişle Semih bir gol atarİnşallah atar
![]()
Aklıma yeni geldi..Hasagicde nerdeyse İlkdefa bir Fenerbahce maçında oynuyor..Hasagic bizim maçtaki gibi devlesse yeter
Degişiklik oldumu![]()