1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Mutsuz Oyuncu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Thumbs down Mutsuz Oyuncu

Arkadaşlar benim size bir sorum olacak:
    Ben Milan'la oynuyorum. Ronaldo'yu Sevilla'ya sattım ve Kaka mutsuz oldu. Ben de ilerki haftalarda takımı güçlendirecek oyuncu transfer edeceğimi söyledim ve sonra Huntelaar'ı aldım. Ama Kaka hala mutsuz. Ne yapmalıyım?

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Kaka'nın performansını översen kısa bir süre sonra mutsuzluğu geçer ben öyle yaptım Arsenal'de

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sağol, deneyeceğim. Önceki tecrübelerime dayanarak sezon sonunda geçtiğini söyleyebilirim ama sezon sonuna kadar duramam.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Demekki Kaka çok seviyormuş Cumhur Ronaldoyu bencede onu öv moralini yüksek tut.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Uzun süre kalacağını zannetmiyorum mutsuzluğun galibiyetlerle ve dediğim gibi övgülerle mutlu bi Kaka olabilir yeniden

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sakatlandı 1 ay. Unutur belki.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Sakatlandı 1 ay. Unutur belki.
    koptum

öyle sorunlar yapıyorlar bir zaman sonra unutur

bencede sozlesmesını yenıle gecer

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Her maç sonunda çok iyidin vs diyerek performansını övmek, ya da medya ya övmek bazen etkiLemiyor. Bir de her oyuncu mutsuz iken kontrat yeniLemek istemez.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben Milan'la oynuyorum. Ronaldo'yu Sevilla'ya sattım ve Kaka mutsuz oldu. Ben de ilerki haftalarda takımı güçlendirecek oyuncu transfer edeceğimi söyledim ve sonra Huntelaar'ı aldım. Ama Kaka hala mutsuz. Ne yapmalıyım?
    Eğer karakteristik özellikleri zayıf ise takımdan ayrılmak isteyecektir ancak Kaka bunu yapmaz. Bir yıldız daha almayı dene, eğer olmazsa akışına bırak, düzelir kendisi.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Aynısı gökhan ünalda oluyor.Tranfer gününe 2 gün kala tranfer listesine koyulmak istiyo koyuyorum satılmayınca üzülüyo .Sözleşmede imzalamıyo ne yaprsam yapıyım üzgünlüğü geçmiyo.Birde sozunun ortasında sözleşmesi bitti kontrat öneren alabiliyodu;fenerbahçe teklif yaptı kabul etmedi,serbest kaldı öle kabuletti.:d
    turksportal...

valla bu güne kadar oynadığım hiç bir takımda oyuncularımı mutlu göremedim hemen darılıyolar. şu tr yamanın 100 de 100 ü çıksada neye canlarının sıkıldığını anlasam

chelsea'yı yönetiyordum transfer sezonunun birkaç haftasında sevilla john obi mikel'e teklif yaptı bende reddettim mutsuz oldu..kontrat yenilemek istemiyor..oyuncuyu övdüm niyede aynı..başka seçenek kalmadı sanırım...sözleşmesi haziran 2009'da bitiyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ajna View Post
    chelsea'yı yönetiyordum transfer sezonunun birkaç haftasında sevilla john obi mikel'e teklif yaptı bende reddettim mutsuz oldu..kontrat yenilemek istemiyor..oyuncuyu övdüm niyede aynı..başka seçenek kalmadı sanırım...sözleşmesi haziran 2009'da bitiyor..

2009, Haziran ayı öncesi oyuncu kendisi kontrat yenilemek isteyecektir, tabi 2009, haziran ayına kadar onu oynatıp kilit adam rolü verirsen
    (/s)

direk olarak elini masaya vurup patron ebnim diyecektin bence ama yok ben şiddet istemem diyorsan başka

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

valla hepimizin başına sık sık geliyor.bir oyuncunun mutsuzluğunu hemen geçirmenin yolu aslında kontratını yenilemek ancak kimi mutsuz oyuncu kontrat yenilemekte istemiyor..

o zaman geriye düzenli olarak oynatıp zaman zamanda övmek gerekiyor..birde oyunculara sevdiğin bir antrenör veya oyuncu varmı diye sorabilirsin takımına uygun olursa al..ama açıkcası bu mutsuzluk olayını ben fazla umursamam..sirf oyuncu mutlu olsun diyede ne kontrat yenilerim nede oyuncu alırım....alt yapılarla birlikte 40-50 oyuncunun oynadığı bir takımda mutsuz adam illahaki çıkacaktır..

oyuncu mırmırını dırdırını fazla sevmiyorum..zaten iyi oyuncu ise oynatıp kazanmaya çalışıyorum..olmadı satarım..yeri dolmayacak oyuncu yoktur bence..otoriteyi koramak lazım..ununtmayalımki patron biziz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ya oyuncu mutsuzsa yenı sozlesme oner kabul etmezse sat gıtsın kım olursa olsun bır oyuncu takımı degıstırmez

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Konu kısır bir döngü içerisine girmiş kontratımı uzatırsanız açarım tekrar.

Mesaj Yetkileri