Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: TSL 19.Hafta |Galatasaray - Bursaspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default TSL 19.Hafta |Galatasaray - Bursaspor

Takımımız iyi hava yakaladı..Kendi sahamızda kazanacagımızı düsünüyorum

Stadyum büyük ihtimal dolar tabi biletler pahallı olmassa,Kupa maçında bazı sorunlar yasandı taraftarlar biraz da ondan yogun ilgi gösterir

Kupa maçında Kalli Emre ve Servet uyumunu denedi. Nonda'da hafif sakatlık var maça yetişir sanırım..

Sabri oynamassa sevinirim kendini ronaldindo falan sanıyor..Dün barış kornerden gol attırdı..Sonra volkan ve Barısdan sürekli topu aldı..Atabilse sesimi cıkarmıcam..Sabri takıma zarar veriyor.Takımın temposunu düsürüyor.Pas alıs verisini bozuyor..Milli takımda sakatlandı eski sabri kayboldu.Cihan gitti sabri geldi..Sabrisiz rahat maç izlemek istiyorum(maçları izleyen bana katılır)..

Kalli büyük ihtimal rize maçındaki kadro'yu sahaya sürecek.(umarım sakatlık olmaz)Ayrıca ben bu hafta lider olacagımızı tahmin ediyorum
    Last edited by Emurafu : 16.Ocak.2008 at 14:24

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bilet fiyatları aşırı uçuk olmazsa tribünler dolacak inşallah bu maçta.. Dolmalı da zaten, lig ve kupa maçlarından sonra taraftarımızın Bursaspor'a karşı bir antipatisi oluştu çünkü..

Sabri konusunda sana %100 katılıyorum Emrah, nereye gidecekse gitsin yeter ki düşsün yakamızdan.. Eski halinden eser yok..

Takımda eksikler can sıkmasına rağmen gayet formdayız, bu maçı kazanacak gücümüz var..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlk maçta burada Bursa'da yendik Türkiye Kupasında ise burada elimizden kaçırdık Ali Sami Yen'de de zorlanacağımızı düşünmüyorum Sabri gerçekten gitmeli inşallah Nonda iyileşir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

beklenen maç geldi. Galatasaray ilk dakikalarda zorlansada rahat geçer.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Zor bir maç olacaktır. Özellikle Nonda'nın hafif sakatlığı bizi etkileyebilir. Umarım iyileşir.

Sabri konusuna gelecek olursak size %100 katılıyorum. Eskiden nasılda dinamikti Sabri. Sahanın heryerine basardı,koşardı,ortalar yapardı, birşeyler yapmaya çalışırdı.

Şimdi ise eski Cihan'ın ikizi gibi oldu çıktı karşımıza.

Bursa iyi takim,zorlu bir mac olacaktir aynen ilk macta oldugu gibi.Ama ben bu maci alacagimizi düsünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

19. Hafta yazacaktın heralde.Neyse.

Sıkı maç olur.Bursaspor hafifa alınacak bir takım değil ama Galatasaray kendi evinde maç vermez.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ali samı yene gidemeyeceğim için çok üzülüyorum.Timsahlar bu maçı almak için herşeyi yapacak diye düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Galatasaray bu maçı rahat alır bence.Bursa'yı küme düşmeye yakın görüyorum bu sezon...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

G.Saray alır kendi seyircisi önünde...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Zorlanırız ama yine alırız maçı ve liderlik koltuğuna otururuz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zor maç ama kazanırız . Takımın havası düzeLiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Galatasaray'In kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fazla kasmadan, iyi oyunla, yakaladığımız iyi havayla maçı kazanırız.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bilet fiyatları
    Eski Açık: 15,00 YTL
    Kapalı Alt: 35,00 YTL
    Kapalı Üst: 50,00 YTL
    Numaralı (Grup1): 80,00 YTL
    Numaralı (Grup2): 70,00 YTL
    Yeni Açık Alt: 12,00 YTL

Yeni Açık Üst: 15,00 YTL
    Bilet fiyatları çok iyi olmuş
    Biletlerin kaçta satışa çıktıpına dair birr bilgisi olan varmı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bursaspor moraL ve hava oLarak çok geride. Ama hafta içerisinde HaLktan geLen yardımLar takıma ekstra motivasyon sağLayabiLir. Bursa haLa takımının sonuna kadar arkasında oLduğunu gösterdi. Takımda buna istisnaden bir oyun oynarsa Bursaspor puan veya puanLar çıkarabiLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ohh ohh bilet fiyatları sudan ucuz

Galatasaray formda Bursa'nın gidişatı iyi degil,Gs farka bile gidebilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Biletler 11'de satışa çıktı diye biliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bursaspor maça kenetlendi, Galatasaray geçen hafta iyi bir hava yakaladı. Zorlu bir maç olacağı kesinidir. Galatasaray'ın avantajı ise kendi evinde oynamasıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hadi be Bursaspor güldür yüzümüzü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendi sahamızda bursasporu kolay yenmişizdir hep.Takımımızda moraller yerinde iyi futbol oynuyoruz ligde 4 haftadır kazanamayan bursasporu yine yeneriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    Kendi sahamızda bursasporu kolay yenmişizdir hep.Takımımızda moraller yerinde iyi futbol oynuyoruz ligde 4 haftadır kazanamayan bursasporu yine yeneriz.
    Samiyen deki son lig maçına ve kupa maçına bakalım..Lig maçına Gs 3-1 yenmıştı ama bursa girdiği pozisyonları gole çevirseydi 8-10 tane gol atardı(Abartmıyorum)..Kupa maçına bakalım yine Bursaspor 1-0 öndeyken bir sürü gol pozisyonu kaçtı.Ama Gs 2-1 yenmıştı...Yani anlatmak istediğim Gs Bursaspor karşında her zaman rahat oynayamamıştır..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ali samiyende çok rahat alırız

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Samiyen deki son lig maçına ve kupa maçına bakalım..Lig maçına Gs 3-1 yenmıştı ama bursa girdiği pozisyonları gole çevirseydi 8-10 tane gol atardı(Abartmıyorum)..
    Sizin sorununuz burada sanırım ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yanılmıyorsam bundan iki hafta önce falandı bir maçtı Bursa-Galatasaray o maç 2-2 bittiydi dimi? Peki o günden bu güne 5-2 lik galibiyet mi Galatasrayın Bursa karşısında farka koşacağını belli ediyor? Bursa kazanır o zaman
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    Yanılmıyorsam bundan iki hafta önce falandı bir maçtı Bursa-Galatasaray o maç 2-2 bittiydi dimi? Peki o günden bu güne 5-2 lik galibiyet mi Galatasrayın Bursa karşısında farka koşacağını belli ediyor? Bursa kazanır o zaman
    İstanbul'da oynanan maçları gözönünde bulundurarark söyledim

Basit mantiktan yola cikarak konusuyorsun Turgut.

Ama sunu da göz önünde bulundurmamiz gerekiyor,takim moralmen cok iyi,Gs Tvde izliyorum antremanlari,programlari falan futbolcular cok neseli.Takim bir hava yakaladi.
    Bursaspor ise tam tersi bir durum icinde.Takimda sorunlar var.Ama onlar da bir yerde dur demek istiyorlar ve bu yüzden bu maca büyük önem veriyorlar.

2 takimin artilarini teraziye koyup tarttigimizda Galatasaray daha agir basiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Baran o zaman sende basit mantıkla yola çıkıyorsun Sebep mi Gs tv den izliyorum demişsin ve takım mutlu falan demişssin eee tabi mutlu olacak en azından kameraya mutlu yanları yansıyacak adamların suratı diyelimki beş karış zannetmiyorumki tv bunları göstersin

Ayrıca benim demek istediğim şu iki hafta öncede bu haftada Bursa aynı Bursa..Eeee o zaman ne değişecek Bursa büyük bir takıma karşı iyi oynayıp kazanmak isteyecktir ki 2 haftaki Bursa bu sinyali verdi kanımca neden mi büyük takımdan alacağın bir galibiyet tüm aksilikleri siler bir anadolu takımı için belkide ben yanlış düşünüyorum

Ayrıca artıları koyarak bu işe bakacaksak Fenerbahçenin Türkiye liginde maç kaybetmemesi lazım
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Bu maçta işimiz hiçte zor olmayacak....

Yahu anlamamissin dedigimi,takim moralmen cok iyi durumda.Sorunlar azaldi,takim kötü günleri atlatti diyorum.Cikistayiz biz.
    Ayrica senin mantigina örnek olarak verdim zaten onu,biz iyiyiz,rakip kötü durumda,yeneriz gibilerinden. (:

Ha artilar derken takimdaki moral durumu,futbolcularin performanslarindan bahsettim...

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri