Anket Sonuçlarını Görüntüle: Çeyrek final ilk maçını hangi takım kazanır ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Çaykur Rizespor

8 28.57%
  • Beşiktaş

17 60.71%
  • Berabere biter

3 10.71%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maçlar | Çaykur Rizespor - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Fortis TK 1. Maçlar | Çaykur Rizespor - Beşiktaş

Maç hakkında ki yorumlarınızı buradan belirtebilirsiniz.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kuşkusuzki Beşiktaş kazanır..Ama biz çıkarsak Beşiktaş elensin ters geliyorlarda bize
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Beşiktaş önceki iki maçın rövanşını bu iki maçtan çıkarır ve turu atlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın rizeye karşı tutmayan bir şansı var rize ne yaparsa kendi sahasında yapar diye düşünüyorum.İlk maçı rize alır. tek farklı skorla olabilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş bu form grafiği iLe turu geçmeye en yakın takım. Rizenin süpriz yapabiLeceğini sanmıyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rize ile görülecek 2 hesabımız vardı.Bu turda eşleşmemiz iyi oldu.İlk maçta turu geçmemiz için yeterli olacak bir skor alırız diye düşünüyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rizenin sahasının zemini çok kötü.Çok fark olmaz ama Beşiktaş kazanır.Ama azda olsa beraberlik ihtimali var.Beşiktaş Tello-Delgado-Bobo-Holosko 4'lüsünü iyi kullanırsa zevkli maç izleriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

ilk maçda berabere kalıp Kendi Sahamızda İşi Bitiririz diye Düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

2 maçı da rahat alır Beşiktaş bana göre, iyi form tuttular..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Formdayız Rize'yle hesabımız var.

2 maçıda rahat kazanıp turu geçeriz..

Bence Besiktas 2 maci da rahat alip yari finale yükselecek.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Beşiktaş bu turun mutLak favorisi iLk maçtan beraberLk aLır ikinci maçda evinde bitirir işi..

Nesil
    2006

Rizespor form yakaladı. Beşiktaş'ta son haftalarda iyi; ama defansında aksaklık var. Bu maç çekişmeli olacak ve berabere bitecektir. Gruplarda Rize almıştı; ama bu grup maçı olmadığı için Beşiktaş temkilli olacaktır. İlk maç berabere biter. İkinci maçı Rizespor alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Rizespor form yakaladı. Beşiktaş'ta son haftalarda iyi; ama defansında aksaklık var. Bu maç çekişmeli olacak ve berabere bitecektir. Gruplarda Rize almıştı; ama bu grup maçı olmadığı için Beşiktaş temkilli olacaktır. İlk maç berabere biter. İkinci maçı Rizespor alır.
    Rize'nin turu geçeceğini mi düşünüyorsun Batu abi? Galatasaray'dan kendi evinde 5 yiyen Rize? Ve bu kupanın son 2 sezonunun şampiyonu Beşiktaş? Nerden vardın bu kanıya? Savunmamızın aksamasından mı? Yoksa Rize'nin müthiş formundan mı?
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Ocak.2008 at 20:25
    So what?
    Saike

Biz baska Rizespor´u izliyoruz herhalde ? Son 3 macta 13 gol yedi adamlar.Her hafta farkli maglup oluyorlar,cok formsuzlar bilakis.
    Besiktas 2 maci da rahat alir.

Evet Rizespor form yakaladı en az dört yiyorlar

Son maçları :

Rize 2 - Galatasaray 5
    Gençlerbirliği 4 - Rize 1
    Rize 0 - Trabzonspor 4

Beşiktaş biraz atak futbol oynarsa farka gider,temkinli oynasa bile rahat bir galibiyet alır.

Rize'nin bu sefer şansı tutmayacaktır Beşiktaş'a.Şu an iyi bir durumda Beşiktaş.İki maçıda rahat kazanıp yarı finale çıkarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Susiç: "Beşiktaş´ı Yenip, Turu Geçeceğiz"

Çaykur Rizespor, hafta sonu sahasında Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Gazetecilere konuşan Susiç, turu geçmeye kararlı olduklarını belirtti.
    Teknik direktör Saffet Susiç, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş’ın gücünü bildiklerini belirterek, "Beşiktaş, ligin ikinci yarısında iyi bir çıkış yakaladı ve bunu üst üste aldığı seri galibiyetlerle gösterdi. Ligin ilk yarısında hem kupada hem de ligde oynadığımız maçlarda Beşiktaş’a karşı kaybetmemiştik. Fakat şimdiki Beşiktaş ile o zamanki Beşiktaş arasında çok fark var" dedi.

İki ayaklı maçların her zaman çok zor olduğunu ifade eden Susiç, "Kupada bazı şeyleri başarmak istiyoruz. Bunun için özellikle kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmada gol yemeden kazanmamız gerekiyor.

Maçın zorluk derecesinin farkındayız. Kağıt üzerinde favori Beşiktaş gözükse de turu geçmeyi hedefliyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz ve inancımız var" diye konuştu.

Kadroda mecburen bazı değişikliklere gitmek zorunda olacaklarını kaydeden Susiç, şöyle devam etti:

"Altan sakatlığı, Fahri ise özel anlaşması nedeni ile bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Bunlar takım içerisinde liderlik vasfı olan önemli oyuncular. Hafta içerisinde yapacağımız çalışmalarda farklı taktikler deneyerek bu futbolcuların yerine oynatacağımız futbolcuları belirleyeceğiz. Fakat sahaya kim çıkarsa çıksın hepsinin iyi işler yapacağına inanıyorum."

KAMERUNLU STOPER

Ligin ikinci yarısının ilk üç haftasında kalesinde 13 gol gören yeşil-mavililer, Letonya’nın Ventspils takımında forma giyen 25 yaşındaki Kamerunlu stoper Jean Paul Ndeki’yi denemek için Rize’ye getirdi.

Takımla birlikte çalışmalara başlayan Ndeki’nin hafta boyunca çalışmalara katılacağı ve teknik direktör Saffet Susiç’in bu futbolcuyla ilgili kararını vereceği bildirildi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Çaykur Rize'nin formu düşük, Beşiktaş ise dolu dizgin gidiyor. Fakat Beşiktaş'ın Rize'ye karşı bir şansızlığı olduğunu düşünüyorum. Şansızlığını kıramazsa Rize maçı kazanacağı gibi turuda atlayacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Fakat Beşiktaş'ın Rize'ye karşı bir şansızlığı olduğunu düşünüyorum. Şansızlığını kıramazsa Rize maçı kazanacağı gibi turuda atlayacaktır.
    Arkadaşlar bazen bir takımın diğerine şansı tutmuyor. Beşiktaş'ta da bu var. 2. maçta ne olur bilinmez. Ama bence Rize turu geçecektir.

tek olsa hadi bir sürpriz derdim ama 2maç üzerinden oynanıyor kesin turu geçeriz...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu maçta sakat oyuncular Tello ve Delgado'nun yerine Aydın ve Ricardinho forma giyecek.Ben onların bulacakları şansı iyi değerlendireceğini düşünüyorum.Ayrıca iyileşen ve Milli Takıma çağrılan Gökhan Zan artık ilk 11'e dönmeli!Bu maçta da Baki oynayacak sanırım...

Tur için de 2 maçı da alıp turu rahat geçeceğimizi düşünüyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maç Rico nun üstün zekası iLe Beşiktaş için rahat geçer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Rizespor gol yeme formu yakaladı.Trabzon'dan 4,Galatasaray'dan 5,Gençlerbirliği'nden 4.Bizimde artık 3,4 yapmamız lazım.Çok açık veriyor defansları.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İki maçıda BJK alır gbii geliyor bana

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk 11 ler

Ç.RİZESPOR
    Gonzales
    Riberio
    Gökhan
    İgor
    Sedat
    Kürşat
    Victoria
    Emrah
    Cumhur
    Serhat
    Anıl

BEŞİKTAŞ
    Hakan
    Gökhan Zan
    İbrahim Kaş
    İbrahim Üzülmez
    Ali Tandoğan
    Cisse
    Serdar Özkan
    Holosko
    Ricardinho
    Bobo
    Nobre
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İlk yarım saat itibariyle oyunun kontrolü bizde.Bobo ve Holosko ile goller kaçırdık.İlk yarı bitmeden golü buluruz büyük ihtimalle...
    Last edited by anilton : 02.Şubat.2008 at 20:34

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk yarı 0-0 bitti.Bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik ilk yarı önde bitirebilirdik.İnşallah 2.yarı bulacağımız gollerle maçı kazanırız..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tek kale oynadık ilk yarı ama gol yok.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Dk. 72

Bir türlü girmiyor,Bobo neler kaçırıyor.Bobo çıktı Aydın girdi...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri