Futbol Federasyonu'nun bugün yaptığı toplantıda yabancı sayısı 6+2 olarak belirlendi.Ayrıca ara transfer süresi de 6 Şubat'a kadar uzatıldı.
Futbol Federasyonu'nun bugün yaptığı toplantıda yabancı sayısı 6+2 olarak belirlendi.Ayrıca ara transfer süresi de 6 Şubat'a kadar uzatıldı.
Last edited by GeNç KaRTaL : 29.Ocak.2008 at 17:53
So what?
Saike
Bende şimdi okudum haberi ilginç bi karar
güzeL ve yerinde bir karar bence
Yerinde bir karar. 7+1 daha iyi olabilirdi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün İstanbul'da yaptığı haftalık olağan toplantısında, yabancı statüsünde oynayan futbolcularla ilgili kontenjanı artırma kararı aldı. Yönetim Kurulu, daha önce 6 artı 1 olan yabancı statüsündeki oyuncu sayısını, 6 artı 2'ye çıkardı. Bu durumda, oyunda yabancı statüsünde yine 6 oyuncu oynayacak, kulübede ise 2 futbolcu bulundurulacak.
Yönetim Kurulu, 1 Şubat 2008 tarihinde sona erecek olan ikinci transfer ve tescil dönemini, 6 Şubat 2008 Çarşamba günü mesai bitimine dek uzattı.
ligtv
(/s)
Fenerin zaten 8(+appiah+mateus mudur nedir artik) yabancisi var![]()
7+1 olmasından iyidir..
yapmışken 11+2 olsun, transfer süresi hiç bitmesin..
Oylar Haluk Ulusoy'a
Takımlara yaranabilmek için yapılmış bir hareket olarak görüyorum. Büyük takımlar dışında karlı çıkan olmayacaktır bu durumdan. Gene kalitesiz yabancılar dolacak ligimiz.
Bu kadarın sezon başı verilmesi gerekiyordu
Bakalım yıllardır başarısızlıklarını yabancı sayısına bağlıyan kluplerimiz bu karardan sonra Şampiyonlar ligini ,Uefa Kupasını ,Süper Kupa'yı müzelerine getirebilcekmi merak ediyorum . Ayrıca gereksiz bir karar bu birçok ülke yabancıya karşıyken bizde 6+2 yapıyorz. Önemli olan yabancı sayısı deil işine yarayan yabancı sayısıdır .
Ancak bu kadar gerçek yüzünüzü belli edebilirdiniz.Tebrikler..
So what?
Saike
beklenmedik bir karar gercekten takımlarda transfer çalışmalarının dahada hızlanacagını umuyorum şu ana kadar kötü bir transfer dönemi geçirdik bakalım bundan sonra ne olacak,ve bu şok kararında seçimlerde etkili olacagı için yaptıgını düşünüyorum.
Oy toplamak için yapılan bir karar olarak görüyorum. Çok artırmışlar, hayırdır...
Avrupa ile mücadele edebilmek için sınırsız olması gerekiyor. Sevilla 22 yabancı ile karşımıza çıkacak. Sonuçlar oratada. Sınırsız yapsınlar; ama gene ligde altı oyuncu oynatalım.
Bu dediğin mantıksız, sadece Avrupa için yabancı futbolcu alınmaz, hadi diyelim alındı kimi oynatacaksın ligde..Sınırsız yapsınlar; ama gene ligde altı oyuncu oynatalım.
En güzeli İngiltere'deki sistem ama bizde o da uygulanmaz.. Kimse gidipte milli oyuncu almıyor, Brezilya 2. liginden vasıfsız oyuncuları bulup getiriyorlar..
6+2 neye göre yapildi ?
Gercekten su Ulusoy biraksin artik su baskanligi,genel kurulu da beklemesin,gerkcekten reziller !
Madem böyle bir karar vereceksiniz,sezon başında ve ya devre arası transfer sezonunun başında verin ki kulüpler ona göre hazırlıklarını yapsın.Örneğin biz Diatta'yı zorla göndermeyip boşa tazminat ödemezdik belki ve ya Higuain'in gönderileceği düşünülmezdi ve basında yazılmazdı.O adamda mutsuz olmazdı.Bu açıdan düşünün birde...
Bunu yazacaktım unuttum. Gerçekten bu karar alınacaksa sezon başı alınması gerekirdi. Eğer böyle bir karar alındıysa bir hafta veya bir kaç gün daha uzatmaları gerekiyor süreyi. Çünkü transfer döneminin son günlerinde alınmış bir karar. Bütün kulüpler üç gün içinde bir yabancı almak isteyecek ve hatalı yabancılar alacaklar.
Tamamen oy çekmek için ama yeterli değildir Bence Sınırsız olmasından yanayım. Ayhan Bermek inş Yapacak bunu.![]()
Seçim propagandası niteliğinde bir karar,tamamen rezillik!
Biseyler döndügü belli. transferin bitimine 2 gün kala bu karar alınıyorsa altında bişey aranmalı. Madem öyle en bastan acıklanssın. En azından transferin basladıgı tarihte alın bu kararı. Yuh diyorum !
Sakin beyler, bizim federasyon nede olsa..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Yerli oyunculara bir darbe daha.İleride mumla ararız artık Türk oyuncuları.Ulusal takım kurmada zorlanıyor Avrupalılar sonumuz onlarınkine benzeyecek.Ulusal takımda yabancısız karşılaşmalara çıkılıyor diye övünürken.Marco Aurelio'nun gelişiyle ilk darbe vuruldu.Şimdi de böyle bir karar alınıyor.Kınıyorum Federasyon'u...