Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 120 sonuç

Konu: Hazırlık Maçı | Türkiye - İsveç

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Hazırlık Maçı | Türkiye - İsveç

Türkiye - İsveç

Tarih:06.02.08
    Saat:20:35
    Yer:İnönü Stadı

Last edited by goosfraba : 04.Şubat.2008 at 18:53

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

-------------Volkan------------

G.Gönül---Servet--İ.Kaş---H.Balta

-------------Aurelio-------------

-----Hamit---Yıldıray---Emre------

--------Nihat----M.Yıldız--------

Böyle bir kadro geçiyor gönlümden....

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

--------------------Rüştü--------------------

GGönül-----Giray-----Servet-----HBalta

MTopuz-----Aurelio-----HAltıntop-----Arda

---------------Nihat-----MYıldız---------------

Gibi bir ilk 11le çıkmasını isterim.Bu maçı alırsak ilerisi için umutla bakacaz inşallah(:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkes istediği kadroyu yazmış bende yazayım

Volkan

G.Gönül Giray Servet H.Balta

M.Topuz M.Aurelio Emre Arda

Yıldıray( Mehmet Yıldız)

Nihat

Şu hazırlık maçlarından biri Ankara'da olsa keşke dicem ama 19 Mayıs'taki zeminden dolayı tüm futbolcular sakatlanır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Volkan
    Gökhan Gönül
    Servet
    Emre Aşık
    Hakan Balta
    Hamit Altıntop
    Mehmet Topuz
    Emre Belozoğlu
    Arda Turan
    Nihat Kahveci
    Gökhan Ünal

böyle bir kadro iyi olur kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Arda oynamamalı. Bence formsuz şu anda. Geri kalanlar çok farketmez.

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Arda oynamamalı. Bence formsuz şu anda. Geri kalanlar çok farketmez.

Nasil formsuz yahu Adam geriye gelip top kapiyo,defansa yardim ediyo.Takimin ataklarini baslatan isim.Son haftalarda cok formda.Illa formda olmasi icin asist yapmasi,gol atmasi mi lazim ? Oyunda diger yaptigi faydali seyler bosuna mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ee ona bakarsan Serkan Çalık daha çok top kapıyor? Bu sende bir çelişkiler zinciri başlatmıyor mu?

Yahu Arda son haftalarda cok formda,herkes begeniyor Arda´yi.Adam cok kosuyor,mücadele ediyor,takimi ataga kaldiriyor,defansa gelip yardim ediyor,top caliyor,macta enstantanelik hareketler yapiyor.Tam bir yildiz iste.Neyini begenmedin Arda´nin ben anlamiyorum Emrah abi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Dün ben yanlış maçı izledim herhalde. Ne yaptı ki dün Arda? Ben soruyorum işte Serkan'dan daha iyi oynayamadıysa Arda diyemem ben ona. Ben dün Arda'yı değil, Mehmet Topal'ı, Serkan'ı izledim.
    Last edited by Flawless Victory : 04.Şubat.2008 at 15:08

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Milli takımımızın son durumunu görmemiz için iyi bir fırsat.Atv'mi yayınlayacak maçı?

Benim 11'im:

------------------Volkan------------------

G.Gönül-Servet-İ.Kaş-Hakan Balta

Hamit-Emre-Aurellio-Yıldıray-Arda

--------------------Nihat------------------
    Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Şubat.2008 at 15:05
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım zevkli bir maç olur sakatlıkta olmaz inşallah.

------------------Rüştü--------

G.Gönül-G.Zan-İ.Kaş-Hakan Balta

Hamit-Emre-M.Topal-Yıldıray-Arda

-------------Nihat--------------
    -

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İsveç kimleri aldı acaba kadroya ibrahimovic varsa bizim defansı dağıtır söyleyim takımda en az güvendiğim bölge defans

------------------Volkan--------

G.Gönül-G.Zan-Servet-Hakan Balta

Hamit-M.Topal-Aurello-Arda
    Emre B
    -------------Nihat--------------
    -

cift on liberoyla oynarsak daha iyi olur diye dusunuyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

"Kimseyi almayı düşünmüyoruz"

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerini hazırlık çalışmaları kapsamında, İsveç ile yapacakları maç öncesi sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartılan isimlerin yerine kimseyi kadroya davet etmeyeceklerini söyledi. Swissotel'de bir basın toplantısı düzenleyen Terim, basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları cevaplandırırken, özellikle sakatlıkları bulunan oyunculara değinerek, ''Serhat Akın sol arka adalesindeki sakatlığı nedeniyle, Semih Şentürk ise dün akşamki derbi maçta dizine aldığı darbe sonrası sakatlanarak kadrodan çıkarıldılar. Yerlerine kimseyi almayı düşünmüyoruz. Ayrıca Hakan Balta'nın tedavisi sürüyor. Şu an için başka bir sakatımız yok'' dedi.
    (A) Milli Takım'ın, Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi hazırlık programına değinen Fatih Terim, İsveç karşılaşmasının ardından, 26 Mart'ta Belarus ile bir maç yapmanın planlandığını dile getirirken şunları anlattı:
    ''Turkcell Süper Lig'in sona erdiği 11 Mayıs'tan itibaren, finallere hazırlanma yolunda bize zaman bırakan bir ortamı yarattık. Bu tarihten sonra, en az 3 maç daha düşünüyoruz. Bunlar muhtemelen 20, 25 ve 29 Mayıs tarihlerinde olacak. Turnuvada oynayacağımız gibi, 4 gün arayla oynamak istediğimiz için tarihleri böyle koyduk, alışkanlık olsun diye. Olası 4. maçı ise 1 Haziran'da yapabiliriz. Çünkü 5 gün önce maçlarımızı oynayacağımız ülkede olmak zorundayız. En geç 1 gün evvel de maç oynayacağımız şehirde olmak mecburiyetindeyiz. Talimatlar böyle. Eğer 4 maç olursa da bu ancak 1 Haziran'a denk gelebilir. Mayıs ayındaki 3 maçımızda, rakiplerimiz büyük ihtimalle Slovakya, Uruguay ve Finlandiya olacak gibi gözüküyor. Kampımız, 18 Mayıs'tan itibaren Almanya'nın Bielefeld kentinde olacak ve maçlarımızı orada oynayacağız. Milli takım kadromuzu ise 11 Mayıs'tan önce basın toplantısıyla açıklayacağız. 20 oyuncu artı 3 kaleci olarak açıklayacağız, ancak daha fazla oyuncuyla da gidebiliriz, çünkü nihai kadroyu vermek için 28 Mayıs'a kadar vaktimiz var. O zamana kadar herhangi bir sakatlık veya hastalık olursa, oyuncuları değiştirme şansımız olsun diye böyle bir yola gidebiliriz.''

-''ÖZEL TATİL HAZIRLIYORUZ''-

Fatih Terim, Turkcell Süpar Lig'de sezonun bitmesinin ardından, milli takım kadrosuna çağrılacak oyuncuların ailelerinin de dahil olacağı bir tatil planladıkların açıkladı.
    Terim, futbolculara önce 11-18 Mayıs tarihleri arasında izin vermeyi planladıklarını, ancak daha sonra farklı bir organizasyon yapmayı düşündüklerini dile getirerek, ''Oyuncular ve aileleriyle bu izni birlikte geçirmeyi düşünüyoruz. Bu ortam içinde sponsorlarımızla beraber olmak istiyoruz, artı basın mensuplarımızın da isteklerini orada rahat rahat karşılayabileceğimizi düşünüyoruz. Madem ki hep beraber finallere gidiyoruz, hep beraber bir eylem yapalım diyoruz. Biz de ileride kritik günlerimizde sakin kalmak istediğimizde, bu anlayışı isteyebilelim diye... Sponsorlarımızla görüştükten sonra bu durum netleşecek. Sonuç olarak programımız böyle. Her gün için müthiş bir bilgi akışı olacak. Herhangi bir aksama olmadan o konuyu halledeceğiz'' ifadelerini kullandı.

-''YÖNETİMİNDE DE ÖNEMLİ OLAN İSTİKRAR''-

Fatih Terim, Futbol Federasyonu'nun genel kurula gitmesi için son dönemde yaşanan gelişmeleri nasıl yorumladığının sorulması üzerine, şunları söyledi:
    ''Genel olarak kalıcı başarılar isteyen bir ülkeyiz. Öyle olması da gerek, ama maalesef bu istikrarın pek sağlanmadığını görüyoruz futbolda. Başarılara da ancak istikrar ortamında ulaşılabilir. Yaklaşık 30 aya varan görev sürem içerisinde 3. yönetimden söz ediyoruz. Futbolun özerkleştiği 1991 yılından bu yana kaç genel kurul yapıldığını hatırlayan var mı? Sayısız genel kurula muhatap olduk. İstikrarlı bir ortamın başarı getireceğine inanan bir insan olarak benim söylemim böyle. İşimizin gereği Avrupa ve dünya ile yarışıyoruz, ancak batının bu konudaki standardına hiç uyduğumuz söylenemez. Ya görmemezlikten geliyoruz, ya da reddediyoruz bu standardı. Onları geçmeyi de her zaman istiyoruz. Demek ki artık belli gerçeklerle yüzleşmemiz lazım. Belli doğruları görmemiz lazım. Belli istikrarı da yaratmamız lazım. Yoksa başka türlü bu standardı yakalayamayız. Başarının, zamanla ve istikrarla geldiğine inanan biriyim. Sürekli değişen yönetimler ve kadrolar, en önemlisi de sürekli değişen hedeflerle eksik adım atmış oluruz. Dolayısıyla benim bakış açım istikrar adına bu. Kişilere bağlı olmayan, sistemlerin hakim olduğu bakış acısının açılımı bence böyle.''

04.02.2008
    Kaynak : AA

Euro 2008 öncesi hazırlık kampının ilk maçında skordan çok nasıl bir oyun ortaya koyduğumuz çok önemli.

Volkan Demirel
    Gökhan Gönül
    Servet Çetin
    İbrahim Kaş
    Hakan Balta
    Hamit ALtıntop
    Mehmet Aurelio
    Emre Belozoğlu
    Mehmet Topuz
    Arda Turan
    Nihat Kahveci

şeklinde bir 11'le çıkabiliriz..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Aslında düşünüyorumda bu bir hazılık maçı.Fatih terim Servet Hamit Nihat gibi futbolcualr yedek soyundurabiklir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla ben kadro falan yapmayacam..Yapılan Çogu kadroda duygusal baglar var..Önemli olan milli takımın basarısı..

@Emrah abi

Arda konusunda sana katılmıyorum...Rize maçı 1 gol 2 asist,Ankaragücü maçı 3Gol'dede payı var..Fenerbahçe maçında ise..Bir sürü top kaptı..Gökhan gönülle baya bogusdu..Sırf sag kanatı durdurmak için sürekli geri gelip top kaptı..Dünkü maçta Galatasarayda en çok kosan oyuncu oldu..Bosada kosmadı..Bütün kosularında yararlı işler yaptı..Kanatlarda kaptıgı toplar var..Arda Ligin 2.yarısına Gayet iyi basladı...
    Last edited by Emurafu : 04.Şubat.2008 at 19:17

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

________________volkan______________

G.Gönül_____servet___giray_____hakan balta

hamit_____aurelio___mehmet topal__arda

________nihat______mehmt yıldız_____

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Emrah, Arda'nın gerçek performansı bu mu sence? Arda hiçbir zaman çok koşan bir oyuncu olmadı. Artık tekniğini kullanamıyor benim gördüğüm. Ortaları da çok isabetsiz. Yeteneklerini kaybediyor bence. Neyse göreceğiz ilerleyen haftalarda.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Emrah, Arda'nın gerçek performansı bu mu sence? Arda hiçbir zaman çok koşan bir oyuncu olmadı. Artık tekniğini kullanamıyor benim gördüğüm. Ortaları da çok isabetsiz. Yeteneklerini kaybediyor bence. Neyse göreceğiz ilerleyen haftalarda.
    Abi Rize,Ankaragücü maçı yaptıgı orta,attıgı calımları görmedinmi..Fenerbahce maçında böyle bir fırsat gelmedi çünkü..Gökhan gönülle didişmek sorunda kaldı..Gökhan bindirme yapınca arda hemen ona yapısdı...Bütün otaritelerin Sahanın yıldızı:Arda dedigi..biz ne konusuyoruz..Üstelik onlar stadyumda izliyorlar..Topsuz her alanı görüyorlar..Birde topal,serkan övüyorlar.Fenerbahcedende Selcuk diyorlar...Arda eskisi kadar zaten degil ama haksızlık yapmıssın..Oyun icabı o dedigin calımları atması için fırsat dogmadı..Gökhan onu kapadı o gökhanı kapadı..Ankaragücü maçında tek yaratıcı oyuncu Arda idi,1gol 2 asist yaptı..4.golde bile onun payı vardı..Rize maçındada aynısı oldu..Daha 21 yasında ondan bu kadar çokta sey beklemek hata olur..Üstelik bu aralar bütün yük onda.

Neyse abi konu dagılmasın
    Last edited by Emurafu : 05.Şubat.2008 at 16:12

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Herkesin kendi düsüncesi var, ama Arda oynamicaksa sol kanatta kim oynayacak?

Suan sol kanata en iyi alternatif Arda.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Terim Bu maçta Stoperde:Emre,Servet oynatır...Eger Zan durumu iyi ise ozaman Servet-Zan olur..Kaş asla oynatmaz onu daha çok sag bek olarak düsünüyor bence..Tıpkı norveç macı gibi..

Yıldıray kesin oynaması lazım..Yıldırayın oynadıgı milli takım bana çok zevk veriyor..

4-1-2-1-2 cıkabilir...Yada 4-4-1-1 gibi...

İlkonbirde macere aramaz..Zaten dün basın toplantısında iskelet belli falan dedi..Norveç maçındaki kadroya yakın olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar maç saat kaçta ve Atv'de mi?
    So what?
    Saike

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Arkadaşlar maç saat kaçta ve Atv'de mi?
    20.30 Atv.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Isvec´in ilk 11´i teknik direktör Lars Lagerbäck tarafindan bu aksam aciklandi.

Andreas Isaksson -
    Fredrik Stoor, Petter Hansson, Daniel Majstorovic, Mikael Nilsson -
    Kennedy Bakircioglü, Anders Svensson, Kim Källström, Sebastian Larsson -
    Marcus Berg, Markus Rosenberg

Normalde ilk 11´de oynayan 7 oyuncu bu ilk 11´de yer almiyor. Bunlar savunmada Melberg ve Edman, orta sahada Wilhelmsson, Ljungberg ve Linderoth, forvette ise Zlatan ve Elmander.
    Last edited by Deza : 05.Şubat.2008 at 23:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Deza View Post
    20.30 Atv.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Isvec´in ilk 11´i teknik direktör Lars Lagerbäck tarafindan bu aksam aciklandi.

Andreas Isaksson -
    Fredrik Stoor, Petter Hansson, Daniel Majstorovic, Mikael Nilsson -
    Kennedy Bakircioglü, Anders Svensson, Kim Källström, Sebastian Larsson -
    Marcus Berg, Markus Rosenberg

Normalde ilk 11´de oynayan 7 oyuncu bu ilk 11´de yer almiyor. Bunlar savunmada Melberg ve Edman, orta sahada Wilhelmsson, Ljungberg ve Linderoth, forvette ise Zlatan ve Elmander.
    Bakiniz Türk asilli Kennedy var ilk 11'de. Fovetdeki Marcus Berg harika bir oyuncu. 21 yasinda olmasina ragmen performansi olanüstü. Hava toplarini domine ediyor, hizli, güclü ve akilli bir oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gk-Rüştü
    Dr-Gökhan
    Dc-Gökhan Zan(İ.Kaş)
    Dc-Servet Çetin
    Dl-Hakan Balta
    Dm-Aurelio(M.Topal)
    Mc-Emre(M.Topuz)
    Amc-Yıldıray
    Amr-Hamit
    Aml-Arda(Gökdeniz)
    Fc-Nihat

İlk 11'i kurmakta zorlandım biraz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Daniel Majstorovic ile devre arasında bayağı ilgilenmiştik ama alamamıştık.Bu maçta seyretme şansımız olacak.

İsveç keşke as oyuncularıyla çıksaydı.Bu maç milli takımımızın durumunu görmemiz için gerçekten önemli..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bence gençlere dah çok şans verecek.bu maçta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İ.kaşıı nasıl mili takıma alıyorda u.uçar,e.güngör,nuri şahin.i.toramanı a takıma almıyor anlamak mümkün değil.Bu maç her sonuca açık bence ama berabere biter muhtemelen 0-0 veya 1-1

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri