Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor Kazanır

12 66.67%
  • Berabere Biter

6 33.33%
  • Bursaspor Kazanır

0 0%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: TSL 21. Hafta | Trabzonspor - Bursaspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Default TSL 21. Hafta | Trabzonspor - Bursaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Rize galibiyetiyle kendine geldi Trabzon.Bursa'nın çok formda olduğu söylenemez.Trabzon'un bu maçı kazanacağı görüşündeyim.Tek farkla alırlar gibime geliyor.

Ligin kalitesiz ve düşme adayı olan iki takımının oynayacağı bir maç. Futbol kalitesi ve seyir zevki çok az seviyede olur. Maç çok sert geçecektir ve toleranssız bir hakem yönetirse maçı bol kartlı biter. Trabzonspor maçı alır ya da berabere biter diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Bahadır Akdeniz View Post
    Ligin kalitesiz ve düşme adayı olan iki takımının oynayacağı bir maç. Futbol kalitesi ve seyir zevki çok az seviyede olur. Maç çok sert geçecektir ve toleranssız bir hakem yönetirse maçı bol kartlı biter. Trabzonspor maçı alır ya da berabere biter diye düşünüyorum.
    Ligin kalitesiz ve düşme adayı olan bir takım olarak bu maçı alırız diyorum. Ne de olsa kümeye oynuyoruz rakibimizi yenmeliyiz tabi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Mesajın Son kısmına ithafen :
    KURALLARI OKUYUNUZ!
    Last edited by EreN : 04.Şubat.2008 at 19:28

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Bahadır Akdeniz View Post
    ligde şuan 8.yiz..Yenersek muhtemelen 6. olma ihtimalimiz var ama tabi bi kere dilinize dolanmış küme düşme lafı ondan olsa gerek bu yorum..

maça gelirsek Bursaspor'un son maçlarını takip ediyorum gerçekten çok mücadele ediyorlar..Bursa'ya karşı son yıllarda evimizde zorlanmıyorduk ama bu maçın öyle olacagını sanmıyorum..televizyon maçı vermeyecince maça gitmekte farz oldu..stat dolu olacaktır..taraftarımızla bu maçı alırız..

Trabzonspor'un bu durumu çok üzücü. İnşallah toparlanırlar. Yönetim zafiyeti yaşıyorlar ve transfer komiteleri oyuncu transferinden anlamıyor. Daha iyi yerlerde görmek isteriz Trabzon'u

Nesil
    2006

Trabzonspor'un Rize aldığı galibiyetten sonra, Bursaspor'u da yenip seri yakalayacaklarını düşünüyorum. Bursa'nın bu sahadan galibiyet alacağını tahmin etmiyorum. En iyi bir puan alabileceklerdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İstikrarsız iki takımın mücadelesinden kazanan çıkmayacağı görüşündeyim. Artık Trabzon birşeyleri değiştirmeli. Yoksa gidişatları çok kötü.

Beraberlik ihtimali yüksek bir maç.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ligde iyi durumda olmayan iki takımın karşılaşması.Trabzonspor Ç.Rİze'yi farklı yendi ve beklediği çıkışı yapmayı istiyor.Bursaspor ile G.Birliğini yenerek rahat bir nefes aldı.Maç hakkında ise önce Trabzonspor sonra Beraberlik diyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Deplasman da zor bir maç olacak, Trabzon' un kazanacağını düşünüyorum Bursaspor 1 puan çıkarırsa çok büyük bir iş yapmış olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Trabzonspor ufakta olsa çıkışta. Bursaspor'da iddialı. Beraber bitmesi büyük ihtimal..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Rize galibetti iyidi, ozelikle o mactaki 2 yari performansimiz, bu macta aynisini bekliyorum. Kendi taraftarimiz onunde yenmeye baslamamiz lazim artik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beraberlik olacağını düşünüyorum ve gollü bir maç bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Trabzonspor geçen hafta moral bulmuştu bu haftada bu moralle birlikte istikrarsız Bursaspor'u yener.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

gençlerbirliği galibiyetiyle biraz moral bulan Bursaspor bu maçta puan almak için herşeyi yapacaktır..İki takımda 1 puanla döner..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Durumumuz ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maç ve kazanacağımızı düşünüyorum.Haftasonu kongreninde olacak olması nedeniyle maçı kazanmamıza kesin gözüyle bakıyorum:3-0..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    .

Kongre ve taraftar etkisiyle Trabzonspor maçı alır.Bol pozisyonlu bir maç olacağını düşünüyorum.Umut Bulut'dan gol bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Maçı alırız da ben kongreyi bekliyorum. Albayrak yönetiminden kurtuluruz umarım. Bizi 10 sene geriye iten bir yönetimden kurtulduğumuz gün Trabzonspor için hayırlı bir gün olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Trabzon geçen haftaki galibiyetin morali ile Bursa'yı da rahat geçer.

bu mac berabere biter diye tahmin ediyorum bursanin sagi solu belli olmuyor defans ikilisi iyi olursa bursa trabzona gol attirtmayabilir ama trabzon ilk golu bulursa olay baya degisir

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Trabzonda Baris Memis, Bursa'da Sercan Yildirim. Macin kaderini yetenekleriyle degistere bilecek 2 genc oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Normal Bursa olsa burdan puan alırdı ama Samet hoca istediği çıkışı yakalayamadı Trabzon'da çıkışına devam eder kazanır bence

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

"Trabzonspor'a 3 gol atacağız"

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Osman Çelik Trabzonspor'a 3 gol atacaklarını belirterek kalbinden 3-1 veya 3-2'lik skorun geçtiğini söyledi.

Bursaspor tarihinde böyle bir kadronun oluşturulmadığına dikkat çeken Çelik, "İyi bir kadro oluşturduk, sakatlığımızda yok. Ben maçı yüzde 70 alacağımızdan eminim. Skorda kalbimden 3-1 veya 3-2 olarak geçiyor. Trabzonspor'a 3 gol atacağız. Benim tahminim ligi 6 veya 7. olarak bitiririz" dedi. Bursaspor-Trabzonspor maçı naklen yayının iptal edilmesiyle ilgili konuşan Çelik, "Biz onu Federasyona sorduğumuzda 4 maç yayın haklarının olduğunu ve Trabzonspor-Bursaspor maçının yayınlanacağı duyulunca büyük tepki gördüklerini, şampiyonluğa oynayan Sivasspor maçının neden verilmediğinin sorulduğunu söylediler. 5 dakika müsaadesi almaya çalışıyorlardı, bugün net bir sonuç alabiliriz" diye konuştu. 08.02.2008

Kaynak : İHA

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Aç tavuk kendini darı ambarından görürmüş..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yarın Trabzonsporum için yepyeni bir sayfa açılıyor.Nuri aLbayrak ve sömürücüleride kulubu 2 senede bu noktaya nasıl getirdiklerinin o kadar paranın nereye gittiğinin hesabını verecekler artık. Çok yara almamıza rağmen şükür ki kabus gibi geçen bu Nuri albayrak döneminden kurtuluyoruz. Maça gelirse bu gazla Bursaspor direnemez bize.Futbolcuların güvenleri yerine gelir kafaları daha rahat çıkacaklardır maça

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Trabzon kötü gitmesine rağmen transferde bir hayli etkisizde.Bursasporda çok iyi bir grafik çizmesede iki denk güçteki ekibin maçı bence beraberlik

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Seneye İstanbul takımlarınından biri şu hafta itibariyle 7.sırada fln iddasıda yok ve Anadoludan atıyorum Gaziantep kafaya oynuyor. Acaba Digitürk İddaası yok diye İstanbul takımının mı maçını verir yoksa Gaziantep'in mi .. Tabikide İstanbul takımının. Neyse bizim kimseye ihtiyacımız yok herkes görecek Trabzonspor camiasının ne kadar büyük oLduğunu. Az kaldı..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk 11'ler:

TRABZONSPOR
    Tolga
    Çağdaş
    Hüseyin
    Umut
    Yattara
    Ayman
    Tayfun
    Serkan
    Mustafa
    Erdinç
    Gökdeniz

YEDEKLER
    Jefferson
    Hasan
    Ergin
    Adnan
    Musa
    Ferhat
    Barış

BURSASPOR
    Vega
    F.Serkan
    Egemen
    Ömer Erdoğan
    İsmail
    Bekir Ozan
    Mustafa
    Volkan Şen
    Cihan
    Tum
    Zuniga

YEDEKLER
    Yavuz
    Jason
    Sinan
    Eser
    Romaschenko
    Gutierrez
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Karşılaşmada ilk yarı sona erdi ve Trabzonspor'un Gökdeniz'in 32. dakikada, Yattara'nın da 44. dakikada attığı gollerle 2-0'lık üstünlüğü var...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Lig tv de izlenmemek hayirli geldi

3-0 istiyorum

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri