Evet arkdaşlar doğa üstü yetenekleriniz varmı varsa neler ???
Evet arkdaşlar doğa üstü yetenekleriniz varmı varsa neler ???
doğa üstü yetenek derken??uçmak gibi mi??
misal 88855942 x 2579528 çarpımını 2snde sölemek veya tersten konuşmak. 64saat uykusuz kalabilmek vs...
tabi doğa üstüne takılmayın o konunun ekşını
* daha da net olmak gerekirse sizin yaptınız ama çoğu insanın yapamıyacağını düşündüğünüz özellikleriniz varmı ?
Hakkaten doğaüstü derken mesela paraşütü falan mı kastettin, yoksa daha üstlerde bir şey mi?![]()
bende garip birşey var yaa.Dün bir arkadaş aklıma geldi ne zamandır göremiyorum dedim bizim buraya geldi.Bu gün rüyamda bir arkdaşı gördüm bugün onla bir olayımız oldu.Değişik birşey.Böyle çok oluyor bana
Ben mesela parmaklarımı 12679 kere çatır çutur kırabiliyorum.![]()
senin dediğin daha önce yaşamış gibi olmadır onun adı dejavu herkese oluyor zaten de.Benim aklıma gelen birşey olursa onla ilgili birşey kesin oluyor
Ben mesela birini aklımdan geçiririm onunla ilgili bir olayım olur yani onu görürüm,telefonla konuşurum vs. gibi şeyler..
Bir de izlediğim ve hoşuma giden bir film olur onu aklımdan geçiririm bi bakarım TV'de reklamı olur şu gün şu saate TV'de diye..![]()
Adı üstünde özel yetenek açıklayamam![]()
Mesela Ben 15dk Aygünle konuşabiliyorum![]()
benim de 6. Hissim çok kuvvetli gerçekten.. Karşımdakine baktığımda benim hakkımda ne düşündüğünü veya doğru ya da yalan söylediğini anlayabiliyorum.. Tabi bu insanı çok da sevindirmiyor. Herkesi yapmacık hareketlerle görüyorum.. Ama Hislerim gerçekten çok kuvvetli..
Genelde olayları çok düşünen kafa yoran insanların hisleri kuvvetlidir sen de öyle olmalısın. Kendimden biliyorum.![]()
Ohoho Fırat Can seninki birşeymi ben bazen 2,3 saat bile konuşabiliyorum![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Radyoda maç dinlerken kafamda oyanatabiliyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Last edited by Onurap : 05.Şubat.2008 at 21:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
1 Dakikada bir dergiden hergangibir yeri WORD'de yazmayı denediğimde 1 dakikaya hatasız 82 kelime sığdırabiliyorum ,
Ayrıca okuduğum herhangi birşeyi ikinci bir defa okumama gerek kalmadan yıllar boyunca unutmamı engelleyecek garip birşeyde var bende..
Onun dışında rüyalarımı bizzat kontrol edebiliyorum , psikoloğum bana bunun beyin dalgalarımı çok rahat kontrol ettiğimden kaynaklandığını söylemişti.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Hafizamda cok küvvetlidir, mesela sinavlara filan hic okumaya gerek duymam. dersde ne duyduysam ve gördüysem, resim gibi aklimda kaliyor. (Suan karne ortalamam 8,2. Sinifin en iyisi 9.4 ve tam bir inek)
Bunlar bendede oluyor. Rüyamda birseyler olurken onlara mühadele edebiliyorum, olayi degisterebiliyorum. Sanki rüya degilde bunlari gercekten yapiyorum hissediyorum uyandigimda.
Şu radyo olayı bendede var maçları kafamda canlandırıyorum.Bunda radyodaki spikerlerinde büyük payı var: 'Numaralı tribünler tarafından gelişen atakta'
'Orta yuvarlığın kendi yarıalanına bakan bölümünden kullanılan serbest vuruşu'![]()
Dejavu herkeste varmış yav ama bizim kayseride öle bişeyok
Bende Fizik yazılısından tüm soruları kopya çekiyom 25 alıyom
Birde Topuzun friklerinde gol olur deyince gol oluyor
Ayrıca okulda haylaz olmama rağmen hocaları ikna edip sözlümü yükselttirebiliyom.biraz zor oluyr ama napacaz işte![]()
doğa üstü değil ama 10 parmak konusunda gayet yetenekliyim![]()
Erenin anlattığı bilinç altı Aygün sende yap olurMesela Yatmadan önce yalvar deki ''Allahım n'olur rüyamda Helin Avşarı göreyim'' rüyanda görürsün
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Yok daha neler AygünO zaman görmek istediğini görsün adam
![]()
(/s)
Benim bu hayatta olabilem doğa üstü bir olay zaten...![]()
bazen bileğimi oynatmadan tesbih çevirebiliyorum.
Hayır rüyalarımı nadiren belirleyebiliyorum asıl demek istediğim rüyayı görürken bile rüyada olduğumu bilip istediğim şeyleri yapabilmem.Yani bir köpek saldırırken normalde onun acısını ufaktan hissedersiniz dimi? işte ben elimde sopa olmasa bile o anda sopa yaratabiliyorum.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !