![]()
ÜLKE:FRANSA
KURULUŞ YILI:1970
LKE BAŞARILARI
Lig Şampiyonluğu : 1985-86, 1993-94
Fransa Kupası : 1981-82, 1982-83, 1992-93, 1994-95, 1997-98, 2003-04, 2005-06
Fransa Süper Kupası : 1995, 1998
Fransa Lig Kupası : 1994-95, 1997-98
2. Lig Şampiyonluğu: 1970-71
AVRUPA BAŞARILARI
Kupa Galipleri Kupası: 1995-96
Intertoto Kupası: 2001
Kulüp Başkanı Alain Cayzac: Le guen'den boşalan göreve Alican Kalyoncu Getirilmiştir.Kalyoncu ile yeni başarılara yelken açacagımızdan şüphem yok bu zor görevde hepimiz onun yanında olmak zorundayız eger paris saint_germain iyi bir yerlere getirmek istiyorsan.Bu toplantı burada bitmiştir...
Alican Kalyoncu:Paris şehri mükemmel bir yer .Ve bu şehrin takımını yönetmekten gurur ve sevinç duydum.Açıkcası ilk teklif gelince şaşırdım tabi psg gibi bir takımdan teklif geliyor düşünün.Buraya gelmeden önce paris hakkında bazı araştırmalarım oldu çok köklü bir kulüp degiliz 1970 de kurulmuş.ama her şeyin iyi gideceğine inanıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Trasnfeer Çalışmalarına Aralıksız başladım ve gelen oyuncular
Matias Cahais(220k)
Alejandro Gomez(50k)
Stancu Bogdan(130k)
Pablo Piatti(350k)
Marvin Angulo(950k)
Kevin Gameiro (Kiraladık)
Alican Kalyoncu'yla kısa bir röpartajımız olucak
PARİS TE BİR TÜRK
-Evet sayın alican kalyoncu bu röportaj teklifimizi kabul ettiginiz için teşekkür ederek başlamak istiyorum
Alican:Ben teşekkür ediyorum essas bu röportajı verecegim için.
-Psg ye geldiniz ve hemn transfer çalışmalarına başlamıssınız
Alican:evet inş bu transferler takıma faydalı olucak
-Peki medyanın psg ile şampiyonluk hayal yorumunu nasıl degerlendiriyorsunuz
Alican:Öncelikle şnu söyliyeyim lig başlamadan ve bitmeden böyle yersiz yorumlar takımımızın üstünde olumsuz bir etki yaratır.Biz inş elimizden gelen en iyi şekilde mücadele edicegiz ve bunun sonundada nerede olmayı hak etmişsek orada olacağız.
-Paris şehrine gelmeden önce kimden bilgi aldınız?
Alican:şuan sochaux da oynayan Mevlüt Erdinç'ten
-Neler anlattı?
Alican:Fransa'nın güzel bir yer oldugunu ve fransız insanların gerçekte fransız olmadıgını anlattı buradan ona teşekkür ediyorum
-Fransa liginde lyon gibi bir ekol bir takım war bu takımı devirmek zor olsa gerek
Alican:Haır.Kimse yenilmez deil.İstedigimiz sürede nerede olursak olalım maçları almak için çıkacagız
-Psg için büyük bir kulüp deil söylentileri war
Alican:İşte ben buna gülerim.Sonuçta avrupaya açılmıs bir takım tanınan bir takımız.Anelka.Ronaldinho.Cisse gibi futbolcuları dünya futboluna kazandırmıs bir takımız bu yönde söylentiler saçmadır
-Size tsl hakkında bir soru sorabilirmiyiz?
Alican:Tabi ki.
-Hangi takımlısınız Türkiye liyim demeyin lütfen?
Alican: (Gülüyor)Galatasaray'lıyım
-Buradan Türkiye'ye bir msj ınız war mı?
Alican:Orası benim yuvam en yakın zamanda geri dönücegim
-Teşekkür ederim alican inş psg de başarılı olursun
Alican:İnş.teşekkür ederim saolun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pierre-Alain Frau'yle Yollar Ayrıldı
BU TRANSFERDEN SONRA TRANSFERİN 2 BAŞROLÜ KONUŞTU
Frau:Toulouse takımında oynacagım için mutluyum ama tabi ki psg gibi bir kulüpten de ayrıldıgım için mutsuzum ama psg taraftarlarını hiçbir zaman unutmayacağım
peki alican a kızgım mısınız?kızgın olsam neye yarar ki onun için para önemli
Alican:Frau kaliteli bir futbolcuyud 1.1mn ye toulouse satmıs bulunmaktayız.Peki kızgın olsam neye yarar ki onun için para önemli.Hayır frau şimdi psg gibi bir kulüpten ayrıldıgı için gururune yediremiyor inş yolu açık olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BOGDAN STANCU VE ALEJANDRO GOMEZ 'DE TOULOUSE'DE
![]()
Alican:Evet bu iki oyuncuyu toulouse'a kiralamış bulunmaktayız.Orada tecrübe kazandıktan sonra psg için ter dökecekler
STANCU VE GOMEZ:Hocamızın takdiri diyerek işi geçiştirdiler...