1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Array Out of bonds Hatası

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Default Array Out of bonds Hatası

Evet arkadaşlarım belki bu sorunile ilgli bir çok konu açılmışıtr ben sizden kesin ve net cevap bekliyorum...

Sorunum Array Out of bonds hatası her maçta yaklasık 6 kere çıkıyor her denilerini yaptım http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=54939

Bu linteki Alican'ın dedigini yaptım sorun hallolmadı.Bu sorunu nasıl halledebilirim şimdeden teşekkür ederim.
    Last edited by tosunpasa : 10.Şubat.2008 at 15:56 Reason: Ne abisi ya :p
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eğer Alican'ın önerdiği yolda olmadıysa ya Turksportal'ın çıkartacağı yamayı bekleyip o zamana kadar bu hataya sabredeceksin ya da oyunu tekrardan ing oynamaya başlayacaksın.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

http://forum.turksportal.net/vb/show...19&postcount=6
    Burada dediklerimi yaptıysan olması gerekiyordu. Çünkü sorun spikerden kaynaklanıyor. Match Events adlı dosyayı ordan inidirip dediğim yere atarsan sorunun hallolacaktır. Zaten bu sorunun kötü bir etkisi yoktur. Array hatası vermesi Save'li oyuna herhangi bir zarar vermiyor sadece can sıkıyor Eğer sorunun bu şekilde çözülmez ise oyunu silerek tekrar yüklemen gerekir.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Öncelikle konunun başlığı yanlış. Lütfen, yardım gibi kelimeler bulunduramazsınız. Başlığı düzenledim.

Sorunun cevabına gelecek olursak;

program files/fm 2008/data içindeki 'match events' dosyasının yedegini al.sonra bildigimiz fm2007 turkçe yamayı kur.Kurduktan sonra yedeğini aldıgın dosyayı tekrar eski yerine at ve gelen soruya 'tümüne evet' diyerek işlemi tamamla.Artık 'array acces..' hatasını almadan rahatça oynayabilirsin.
    (NOT: Bu durumda sipiker ingilizce oluyo dogal olarak ama diger yerler turkçe)
    Zaten 2008 için Türkçe çalışmaları sürmekte, beklemekte fayda var diye düşünüyorum, ve konuyu kilitliyorum.

Mesaj Yetkileri