Merhaba arkadaşlar.Yeni kariyerime yeni versiyonla tekrar başlıyorum. Daha önceki kariyerlerimi takip edenler bilirler bayağı başarısız sonuçlar vardı. Ama genelde takip edenlerden övgü aldım.Sebebi ise bu kadar başarısızlığa rağmen sabrımdı.Ama bu kariyerimde iddialıyım.
Kariyer Bilgilerim...
Version : 8.0.2
Aktif Ligler : Türkiye, İtalya ,Almanya,İspanya ---Bu ülkelerin bütün ligleri açıktır.
Seçilen Takım : Fenerbahçe
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet arkadaşlar kariyerimin bugün başlayacaktır ama başlamadan önce belirtmek istediğim bir konu var.Biliyorsunuz yeni yama çıktı.Yani versiyon 8.0.2 ile oynayacağım ancak bu yamada FB ve GS takımlarının ekonomisinde hatalar var. Bu hataların düzenlenmesi için sitemiz bir ek doya yayınladı.Bu dosya ile Fb nin stat kapasitesi 200000 ve GS nin stat kapasitesi 100000 oluyor.Bunun nedeni de yeni yamada gelir-gider sorunu nedeniyle bu iki takım her yıl 4 M dolar kadar zarar ediyorlar.Stat kapasiteleri boyle olursa zarar etmicekler.Yani maç ss leri koydugumda gelen seyirci fazla olursa şaşırmayın.Evet kariyerim birazdan başlayacak hepinize iyi eğlenceler ve bana da 3.kariyerimde başarılar ( diğer ikisinde sürünmüştüm)![]()