Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: Tuncay ve Arkadaşları (Middlesbrough Kariyerim)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Tuncay ve Arkadaşları (Middlesbrough Kariyerim)

Middlesbrough F.C. İngiliz futbol kulübüdür. İsmini Middlesborough şehrinden alan kulüp maçlarını Riverside Stadı'nda oynar. Kırmızı-beyaz renklere sahip kulüp 2005/2006 sezonunda UEFA Kupası 'nda finale kadar çıkmış, kupayı finalde İspanya'nın Sevilla FC takımına 4-0 yenilerek kaybetmiştir.

Başarıları

• Lig Kupası Şampiyon 2003-04; Finalist 1996-97, 1997-98
    • UEFA Kupası Finalist 2005-06
    • FA Kupası Finalist 1996-97;
    • İngiltere 1.Ligi Şampiyon 1994-95; İkinci 1997-98
    Tam isimMiddlesbrough Football ClubTakma isimBoş kaleyi kaçıranlar
    Kuruluş: 1876
    Stad Kapasitesi: 35000
    Başkan: Steve Gibson

Riverside Stadium

Ayrıca Milli Futbolcumuz Tuncay Şanlı bu takımda forma giymektedir

Bu yılki Hedefim ligi orta sıralarda bitirmektir transfer bütçesi olarak 13.5 M YTL param vardır

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Başarılar dostum Primier lig çok zor. Büyük takımlar dışında özellikle Man.City olmak üzere,Everton,Aston Villa . İşin kolay olmayacak takip edicem heyecanla.Bir de oyununda hangi liglerin açık olduğunu söylersen iyi olur.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    Başarılar dostum Primier lig çok zor. Büyük takımlar dışında özellikle Man.City olmak üzere,Everton,Aston Villa . İşin kolay olmayacak takip edicem heyecanla.Bir de oyununda hangi liglerin açık olduğunu söylersen iyi olur.
    Lig olarak:

İngiltere: Premier Division&Coca cola championship
    İtalya: Serie A&Serie B
    Almanya: Bundesliga&2. Lig
    Türkiye: Turkcell Super League&Bank Asya 1.Lig
    İspanya: La Liga&2. Lig

Evet işim kolay olmayacak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Başarılar dilerim güzel transferlerle ilk 8i zorlayabilirsin.

Umarım benimde hedefim öyle zaten
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Transfer olarak Mika Aaritalo, Marvin Angulo, Matias Cahais'i öneririm..
    Önerin için sağol ben orta sahanın ortasına ve defansa takviye düşünüyorum ama angulo work permit alabilirmi bilmiyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Başarılar dilerim.Benim turnuvamdaki takımım Defans pek kuvvetli değil tavsiyem bir iki takviye yap.
    Turnuvadaki takımınsa bi kaç tiyo verirsin artık evet defansa takviye düşünüyorum sizce kimi alabilirim yuvarlak hesap 15 M YTL bütçem var
    Last edited by Addolorato : 19.Şubat.2008 at 21:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim güzel transferlerle ilk 8i zorlayabilirsin.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transfer olarak Mika Aaritalo, Marvin Angulo, Matias Cahais'i öneririm..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Başarılar dilerim.Benim turnuvamdaki takımım Defans pek kuvvetli değil tavsiyem bir iki takviye yap.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

defansa Matias Cahais ve ya tüm paranı harcayarak Felipe'yi transfer et..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arsenal, A.C Milan Roma gibi klüplerin peşinden koştuğu Pablo Piattiyi Middlesbrough transfer etti bu transferden Estudiantes 350 K YTL kazanacak ve bir dahaki satıştan % 5 oranında para kazanacak. Kamuoyuna duyurulur!

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Defansa birkac takviye ile ilk 10 oynarsin, basarilar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Defansa birkac takviye ile ilk 10 oynarsin, basarilar.
    defansa matias cahaisi transfer ettim ama work permit alamadığından takıma katılamadı artık başka alternatiflere yönelicem

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Piatti geleneksel transferlerden birisi ama faydalı olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Piatti güzel transfer, tebrikler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Diego Capel Sevilla takımından bir yıllığına kiralanmıştır o bölgede downing türü futbolcular olsada capel o bölgede çok iyi bi alternatif olacak diye düşünüyorum vatana millete hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

defansa alabilirsen ezequiel garay'ı tavsiye ederim biraz tuzlu ama veya ignasevich hemen imza attırabiliyorsun ama çabuk olman lazım capel güzel olmus sezon sonunda bonservisini de alabilirsin.. hem downing'i forvet arkasına koy (amc olarak) aml capel ve amr tuncay olsun tuncay orda cok ıs yapıyor sahsen denedım ve mukemmel sonuc aldım 22 maç 9 gol 14 asist denemeni tavsiye ederim kesiinlikle. saygılarımla başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    defansa alabilirsen ezequiel garay'ı tavsiye ederim biraz tuzlu ama veya ignasevich hemen imza attırabiliyorsun ama çabuk olman lazım capel güzel olmus sezon sonunda bonservisini de alabilirsin.. hem downing'i forvet arkasına koy (amc olarak) aml capel ve amr tuncay olsun tuncay orda cok ıs yapıyor sahsen denedım ve mukemmel sonuc aldım 22 maç 9 gol 14 asist denemeni tavsiye ederim kesiinlikle. saygılarımla başarılar
    garay benim için baya tuzlu ignashevichi kaptırdım sevillaya ben taktik olarak total dominasyon düşünüyorum ve malesef o taktikte amc yok ama bende downingi mc olarak kullanmayı düşünüyodum orta saham büyük ihtimalle şöyle olcak:

Downing---Piatti

Boateng

Kanatlarda Capel ve Tuncayı tek forvet olarak mido yu düşünüyorum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Başarılar kardeşim ilk 7 ye girebilirsin....
    Mesajın için teşekkür ederim umarım girerim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hazırlık Kampı:

Genel Olarak Basit takımlara karşı iyi sonuçlar aldığımızı düşünüyorum hemen hemen bütün oyuncularımı denedim

Planlanan ilk 11(henüz transferi bitirmedim)

Eğer beğenmediğiniz seçimler varsa eleştiriye açığım.
    Last edited by Addolorato : 19.Şubat.2008 at 23:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar kardeşim ilk 7 ye girebilirsin....
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Forvet lazım değil ancak geleceğe yatırım olarak Mauro Zarate'yi tavsiye ederim pişman olmazsın.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fiyatının öyle 11.500.00 olduguna bakma hemen alınabılıyor hellbells dogru demıssın kardes ayrıca yeterı kadar faydalandıktan sonra kasana yüklü miktarda para girmesine yardımcı olur kareş bu arada huth ile woodgate inanılmaz hatalar yapıyorlar ama kesinlikle woodgate'ten kaynaklanmıyor huth'un yerıne breno ya da modibo diakite diye bir eleman şiddetle tavsiye ederim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

fiyatının öyle 11.500.00 olduguna bakma hemen alınabılıyor hellbells dogru demıssın kardes ayrıca yeterı kadar faydalandıktan sonra kasana yüklü miktarda para girmesine yardımcı olur kareş bu arada huth ile woodgate inanılmaz hatalar yapıyorlar ama kesinlikle woodgate'ten kaynaklanmıyor huth'un yerıne breno ya da modibo diakite diye bir eleman şiddetle tavsiye ederim
    Valla huthun hata yaptığını bilmiyordum birazdan maçları oynayıp ekliyce ayrıca downinge teklifler var satıyımmı? satarsam böylece rochemback'a yer açılır hemde garayı falan rahat alırım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by BASQUE View Post
    Transferler güzel olmuş taktik ise biraz riskli diye düşünüyorum..Başarılar
    Yorumun için teşekkür ederim taktiği değiştirebilirim zaten
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Benim bir öneri olacak...Oyunun başında ıgnasehevic var serbest istiyorsan alabilirsin huth çok arkaya adam kaıçırıyor.Pivot santrofor istiyorsan juan pablo var bitiricelik kafa sıçrama 18
    hepsi istiyorsan alabilirsin 25 yşaında olabilir 300k
    Forvete ihtiyacım yok ama teşekkür ederim ignasevichi zaten başka arkadaşlar önerdi=) yorumun için saol!
    Last edited by Addolorato : 20.Şubat.2008 at 22:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Transferler güzel olmuş taktik ise biraz riskli diye düşünüyorum..Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Benim bir öneri olacak...Oyunun başında ıgnasehevic var serbest istiyorsan alabilirsin huth çok arkaya adam kaıçırıyor.Pivot santrofor istiyorsan juan pablo var bitiricelik kafa sıçrama 18
    hepsi istiyorsan alabilirsin 25 yşaında olabilir 300k
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alican ignasevich'i bende söyledim ama sevilla'ya kaptırdım dedi arkadas iyi okumadın galiba

Liginde başarılar dilerim.Umarım ilk 7-8 e girebilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Premier League 1. hafta

Yeni transfer capelin golüyle 1-0 öne geçtik fakat huth un hatasıyla heskey topla kalenin içine kadar girdi ve golü attı

Ayrıca biz 1'de 1 yapmasakta hakemler bu maçı boş geçmedi 1-1 den sonra downingin attığı buz gibi golü ofsayt diye saymadı!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Premier League 2. hafta

İyi oynadığımız maçı rahat kazandık bu maçın adamı tuncay oldu gerçekten harika bir performans koydu ortaya alkışlar tuncayımıza!!
    Last edited by Addolorato : 20.Şubat.2008 at 23:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

iyi başladın.enteresandır rakiplerim kırmızı goruyor hep.ne yaptın maçtan önce rakibi tahrik edin mi diyosun oyunculara )
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    iyi başladın.enteresandır rakiplerim kırmızı goruyor hep.ne yaptın maçtan önce rakibi tahrik edin mi diyosun oyunculara )
    teşekkür ederim mesajın için tacklingi yumuşak yaptım bunlar oldu yarın bir tottenham maçı ekliycem görsen valla bi futbolcum 4 gol attı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim iyi başlamışsın Tottenham maçını bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Premier League 3. Hafta

Ve Beklenen maç karşınızda Aliadiere in 4 gol 1 asistle oynadığı maçta gözlemcilerin 10 üzerinden 9 vermesi sir eralp ergini çıldırttı keza lige iyi başlayan middlesbrough 3 maçta topladı 7 puanla chelseanin arkasında kendine 2. sırada yer buldu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar Arsenal downinge 20 trilyon + walcott u teklif ediyo napıyım?? acilen cevaplarınızı bekliyorum..=)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Premier Lig 4. Hafta

Kötü oynayan taraf olsakta maçı kazanmayı bildik maçın adamı downing

Lig Kupası 2. tur

Zaten herşey resimde belli rakibi ezdik biçdik maçın adamı diego capel oldu

Puan durumu:

maç fazlasıyla lideriz
    Last edited by Addolorato : 21.Şubat.2008 at 22:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim çok güzel gidiyorsun teklifi bence kabul et Walcott süper oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrik ederim çok güzel gidiyorsun teklifi bence kabul et Walcott süper oyuncu.
    Teşekkür ederim ama çoktan reddettim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kardeş ben downingi satma derim yani hem yaş itibariyle hem kalite olarak çok faydalı bir oyuncu ama son karar tabiki senin ayrıca başlangıcın cok guzel olmus ınsallah devamı gelır blackburn ve everton deplasmanlarından 6 puan cıkarmak çok iyi
    zaten bende satmadımda evertonla daha oynadımki yaw neyse yine biyerlerden 6 puan çıkardım yorumun için teşekkür ederim downingin zaten bir sürü taliplisi var fenerbahçede onların arasında 50 trilyonu getiren downingi alır!! hodri meydan
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayın en iyi teknik direktörü(BEN)

Ayın En iyi yaşlı başlı futbolcusu

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=523&i=futbolcudl7.jpg][IMG]

Ayın En iyi genç futbolcusu

Last edited by Addolorato : 21.Şubat.2008 at 23:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri