1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Masaüstüne atma

Hybrid View

Default Masaüstüne atma

arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum üye olmamın sebepleri arasında ben oyunu oynarkan tam maça başlıyoruz oyundan atıyo beni hiç bi hata vermiyo direkt masaüstüne yolluyo sizce nedendir ve niye olabiliri eger bu konu ile ilgili forumda açıklama varsa aradım ama bulamadım bi yardım edin yoksa oyunu silip bundan sonra oynamayacagım fm ler arasında en az ve sorunlu oyun buymuş BENCE
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yardım etmeyecekmisiniz
    Last edited by Zeynel38 : 01.Mart.2008 at 16:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Altta çalışa bir program buna neden oluyor olabilir. NOD32 update'i mesela bağlantı kuramayınca masaüstüne atıyor oyundayken. Böyle bir program çalışması yada çalışamaması durumdan kaynaklanıyor olabilir. Eğer bir hata almıyorsan. Ancak skini falan değiştirmeyi dene bakalım gerçi hata almıyormuşsun ama...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Ne hatası ? Attıktan sonra oyuna devam edebiliyor musun ?
    Bunları söylesene asıl.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by noescape85 View Post
    Ne hatası ?
    Hata vermeden attığını söylemiş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

konu gerçekten çok ilginç...anladığım kadarı ile oyuna giriyorsun herşey normal ama tam maç'a başlarken yapıyor öyle mi ? eğer cevap evet ise, PC'deki mevcut programlar ile bir çakışma vs. olabilir...öncelikle sorunu çözebilmen için PC'de kendince belirleyeceğin birşeyleri kaldırmanı yada en azından CTRL+ALT+DEL işlemleri sonlandırmanı tavsiye ederim...bazı şeyleri sonlandır ve tekrar tekrar dene...sorunun ne olduğunu belki o zaman çözümleyebilirsin...bu konu dikkatimi çekti gerçekten ve durumu lütfen rapor et...

Umarım bir yardımı olur ve bir FM severi kaybetmemiş oluruz

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Açıklayıcı bir cevap alınamadıgına binaen....

Mesaj Yetkileri