Fenerbahçe
Vestel Manisaspor
Berabere
(/s)
fenerbahce avrupa donusu hep puan kaybı yasıyor ama bu sefer yorgunluk bahane olmamalı cunku mac gununu de sayacak olursak 5 gunluk bır sure var arada. manisa'nın şiddetle puana ihtiyacı var bence bu macta fener puan kaybı yasayabılır..
Bende aksine Fenerbahçe'nin buldugu moralle Manisa'yı darmadağın edeceğine inanıyorum. Tabii Zico yine Bursa ve Ankaragücü maçlarında oldugu gibi takımı baştan aşağıya değiştirmezse.![]()
Fenerbahçe kümde kalma yolunda savaşan Manisa'yı bu moralle yenecektir...
Fenerbahçe'liler Sevilla'yı eledi. Kafaları rahatladı. Çeyrek Final'de ki rakibimiz belli olmadı. Oyuncular bu moral ile Manisa'ya karşı iyi bir oyun sergileyecektir.
Taraftar da bu maça akın edeceğini düşünüyorum. Bu nedenle tribünler ateşli olacak. Buda galibiyetimize yardım edecektir.
Fenerbahçe bu maçı 5-0 kazanacaktır. Goller Alex(2), Kezman, Semih ve Deivid atacaktır.
Tek korkum rakibimizin teknik adamı Yılmaz Vural, her seferinde Fener'den puan aldı, gene alabilir.
Fenerbahçe dün çok zorlu bir 120+penaltılar dan çıktı galip ayrıldı moral buldu.Ama lige bu yansıyabilir.Ve her Avrupa dönüşü puan yaşaması da puan kaybı ihtimalini güçlendiriyor.Birde Yılmaz Vuralla Manisaspor biraz kıpırdandı.Her ne olsada Fenerbahçenin bu maçı 1 ya da 2-0 alacağını düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Fenerbahçe Avrupa maçlarından sonra hep puan kaybetmiştir.
Manisa için büyük önem taşıyan maçlardan biri daha
Berabere bitme ihtimali yüksek![]()
5-0 mı ? Hayır hayır böyle Avrupa maçları sonrası takımlarımız kendi liglerinde puan kaybı yaşıyorlar. Zaten Manisa'da küme düşmemek için çırpınıyor. Üstelik Yılmaz Vural Fenerbahçe'ye karşı iyi oynatıyor takımları. Her sonuç çıkar ama 5-0 falan olmaz.
Bu maç 2 takım içinde önemli.Birisi şampiyonluğa oynuyor,diğeri ise düşmemeye..Fenerbahçe moralli ve güçlü olan taraf ama Manisa'da küçümsenecek bir takım değil.Bu maç bence gollü geçecek.Fenerbahçe sahasında oynamasının avantajı ve daha kaliteli kadrosuyla kazanacaktır.Skor tahminim 3-2 Fenerbahçe yenecektir.Beraberlikte ihtimal dahilinde..
So what?
Saike
Yılmaz Vural puan çıkartamaz bu maçtan...
vestelin şiddetle puanı ihtiyacı var ama fener işini ciddiye alır zico abuk subuk rotasyon olayına girmezse liderlik hesapları yaptığı hafta maçı kazanabilir...bana kalırsada bu hafta ligi lider kapıcak...hafta içinde sevillayı elemesinin vermiş olduğu moralle manisayı geçeceğini düşünüyorum...
Sevilla macından bulduğumuz moralle Manisa'yı rahat geçmemiz lazım.Umarım Zico as kadroyu oynatırda güzel futbol ve bol gol izleriz.
Avrupa maçları öncesi ve sonrası puan kayıpları yapıyoruz.Manisa bu maçı 0-0 bitirmye çalışacak az gollü bi maç bekliyorum Kazanırız umarım.
Fenerbahçe bu moralle Manisaspor'u kendi sahasında yener bence.Taraftarının desteği de var.Fark olacağını zannetmiyorum.Bir yorgunluk az da olsa var.Yılmaz Vural'ın ne yapacağını kestirmek güç.
yedek kadroylan çıkmassa kesin kazanırıs gökhan lugano war dimi maçta
Fenerin bu macta puan kaybedecegini sanmıyorum. 3 puanı alan taraf olacaklardır.
Avrupa dönüşü puan kaybeder fenerbhce ama bunu bu maçiçin geçerli olacağını sanmıyorum fenerbahce erken bulacağı golle maçı rahat kazanır..
eğer zico yine revizyon yaparsa işimiz zorlaşır ama asa yakayın bir kadro ile çıkarasak kazanırız diye düşünüyorum.
En büyük avantajımız ise manisaspor bu maçta kapanmadan açık futbol oynayacak olması sonuçta 17.sıraldalr ve şiddetle puana ihtiyacları var erkne bir gol ile vestel iyice bastırıp bışluk bırakır bizde farkı arttırrız diyorum
2 takımda sahada iyi mücadele eder,seyir zevki yüksek bir karşılaşma olur.
Fenerbahçe güzel futbol ve bol golle maçı kazanacaktır bence.Kadroda çok fazla bir değişiklik olmaz.Maldonado iyileşmiş,oynayabilecek durumdaymış.Bu maçta ilk 11'de başlayabilir bence.
Yorgun bir fenerbahce olacak.Konsantre eksikligi olabilir.Manisaspor'un şiddetle puana ihtiyacı var..Ayrıca yılmaz vural herzaman fenerbahceye karsı takımını iyi oynatır..Sanki manisaspor yenilmez gibime geliyor..Yılmaz vural faktörü beni biraz umutlandırıyor..
Maçın hakemide tehlikeli kuddusi her iki tarafada yanlış düdük çalabilir..Kuddusi bence süperlige yakısmıyor..
Fenerbahce erken gol atarsa maç fark olur..
bnkz:Galatasaray maçı![]()
Yılmaz Vural demişya Sevilla gibi takımız![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sevilla gibilerse Fenerbahçe maçı kazanır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FENERBAHÇE:
Serdar
Önder
Lugano
Edu
Vederson
Deivid
Aurelio
Selçuk
Uğur
Alex
Kezman
V.MANİSA:
Ufuk
Ümit
Kalabane
Okan
Şener
Uğur
Koray
Selçuk
Ferhat
Burak
Rafael
Last edited by GeNç KaRTaL : 09.Mart.2008 at 19:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
So what?
Saike
Batman'in çıkışı sürüyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Manisa cabuk teslim oldu.Bir 6 da Fenerden yiyecekler galiba ..
Dk 43 de 3-0 oldu.Alex 3 golünde asistini yaptı.2.yarı daha rahat bir oyunla 5-6 yaparız diye düşünüyorum.
Maç 5-1 biter..Fenerbahçe sıkmaz fazla..
Manisa sahada yok sanki çokj kötü oynuyorlar 6*0 biter bu maç...
Ilk gol ofsayt,son gol de ise faul var,yanlis görmediysem ..
Ayrica taraftarlar paso küfrediyor,ceza almalari muhtemel ...
Bana kalırsa ilk gol ofsayt kokuyor..Üstelik 3.golde faul var gibi..Neyse artık aksam tekrarını izleriz..Kuddisi yine kötü maç yönetiyor..Maç öncesi forumda bu hakem her iki tarafata kötü maç yönetebilir demişdim..Kuddisi süperlig düzeyinde bir hakem degil...
Fenerbahce iyi oynuyor..Manisa aynı bizim maçtaki gibi acık oynuyor..Yanlız fenerbahce fazla pres yapmadan rahat rahat top çeviriyor..Manisaspor aslında kadrosu çok iyi ama böyle giderse havlu atacaklar..Fark olacak gibi..
Kezman baya iyi form tuttu..
Fifa bu konuda ayakları kıstas aldığı için ilk gol tamamen temiz. Ayrıca yapma baran faul yok orda, adamın ayakları yere basıyor ve resmen hakeme baka baka atıyor kendini.
Küfür konusunda ise yaklaşık 10 dakikalık bir küfür oldu ve çok çirkindi. Ceza alınması kesin bu durumda.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !