Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: Hedef Avrupa'da Sayılı Takımlar Arasına Girmek [ 2010-11 Sezonu ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Default Hedef Avrupa'da Sayılı Takımlar Arasına Girmek [ 2010-11 Sezonu ]

Son dakika bombası !

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım yaptığı bir gece operasyonuyla Teknik direktör Zico ile yolları ayırıp takımın başına genç kuşaktan gelen ve yıllardır Fenerbahçe'nin içinde olan eski futbolcusu Emrah Kabul'u takımın başına getirdi !

Hala bunun bir şaka olduğunu sananlara işte ispatı !

Aslında kariyer için sınavlarımın bitmesini bekliyordum yani 1 ay sonrasını ama Trabzonlu bir arkadaşın yeni kariyerini görünce canım kariyer çekti

Şunu belirtmek istiyorum ki Kariyerim çok çok hızlı olamayabilir yoğunluğumdan dolayı ama elimden geldikçe devam edeceğim. 8.0.2 ile oynuyacağım . Henüz kafamda belli bir taktik yok . Fm 08 ile belli bir tecrübemde yok bakalım nasıl bir sonuç çıkacak . Umarım takip edersiniz. Şimdiden teşekkürler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Öncelikle oyunda Fenerbahçe'yi çok iyi tanıyanlara ve yıllardır Fenerbahçe ile oynayan arkadaşlara ;

Transfer ve hangi taktiği kullanmam için öneride bulunurlarsa çok sevinirim. Yardımlarınızı alır almaz kariyere start veriyorum . Şimdiden teşekkürler..
    Last edited by shamur1 : 06.Mart.2008 at 22:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5-3-2 kullanabilirsin
    Eğer yıldız istersen Van der Vaart'ı 29 Milyon YTL'ye alabilirsin.
    Ya da daha az bir paraya Wagner Love'da gelir.
    Ayrıca yönetimden ek bütçe iste..
    Last edited by QaaN-07 : 08.Mart.2008 at 18:58

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Appiah ve Edu'yu sat. Kezman'ı satabilirsen sat, Deivid kalsın. Defansa Alex Silva'yı alabilirsin(Sao Paulo,22 yaşında). Hücuma Martins'i alabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

şakamı bu

başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Hayır şaka değil

Trabzonspor kariyeri mevcut olduğu için bende eski klubümle kariyer açayım dedim

Total dominasyon Fenerbahçe'ye uyar mı bilmiyorum ama taktikte Alex'i daha çok ön plana çıkarabilecek birşeyler arıyorum. Alex'ten yararlanmak lazım.

Sağ kanat hatta bulabilirsem sol kanat bir dc ve bir forvet oyuncusu alabilirim.Belki tercihlerim çok zor olsada Türk oyunculardan yana olabilir. Teşekkürler tavsiyeler için . 4-2-3-1 var kafamda uygulamak için . Sizin önerebileceğiniz dizilişler ?

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

iLk gordugumde şaşırdım senin gibi bir fanatik TrabzonsporLu Fener'de anLadm ne oLdugunu küme düşürecen dimi çakaL
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Benim bi taktigim var 4-2-3-1 onu upLoad edip yoLLıyayım istersen ?
    Last edited by bySilver : 06.Mart.2008 at 19:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Spor dostluk ve kardeşliktir Ayrıca baksana Lisansımız bile orada

Evet iyi olur aslında o 4-2-3-1 taktiğin denemek isterim . Taktik oturtana kadar zaman geçsin istemiyorum. En azından bir fikir sahibi olurum. saol

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

http://rapidshare.com/files/97529657/Tracheophyta_____R._Madrid__Eki_2010_.tac.html
    Bunu evdeki macLarın icin kuLLanabiLirsin

http://rapidshare.com/files/97532925/Tracheophyta____1__R._Madrid__Eki_2010_.tac.html

Bunuda depLasman icin kuLLanabiLirsin evinde Alex ' i kuLLanman icin 1.taktik daha yararLı oLacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Alex'i ve Carlos'u kullanmak istiyorsan Serkan abinin(Sekopej) 3-5-2 taktiği harika.Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Teşekkürler ..

3-5-2 Taktiğine de baktım hazırlık maçlarında ya 3-5-2 yı yada 4-2-3-1 i oturtmaya çalışacaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle Fenerbahçe'de başarılar, umarım tüm kupaları toplarsın.

Maldonado geldikten sonra 3-5-2 daha iyi olabilir. Orta sahanın direnci artacaktır. Ben henüz denemedim 8.02 ile Fenerbahçe'de bu taktiği ama Alex'in bu taktikle çok iyi olduğunu söyleyebilirim.

Defans için de ilk sezon büyük başarılar hedeflemiyorsan Edu-Lugano-Yasin(Önder) şeklinde idare edebilirsin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Öncelikle başarıLar.
    4-1-2-1-2 Fenerbahçe için uygun bir taktik. Fenerbahçe'de hep kullandığım bir taktiktir. Transfer olarak bir forvet alman ve Kezman'ı göndermen yerinde olur. Martins veya Jo önerilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Teşekkürler sekopej . Kurtlar vadisinden sonra başlarım kariyere .

Kvp zamanı şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bende fenerde genellikle 4-1-2-1-2 taktiğini kullanırım bu taktikle şl yi bile aldım ama defansın çok sağlam olmalı sağ ve sol açığa kesinlikle adam lazım kazım çok top kaybediyo 8.02 de ona dikkat ali bilgin hoşuma gitmişti ama ancak yedek olur onadanda

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Öneriler için tüm arkadaşlara teşekkürler. Şu an transfer çalışmalarını yapıyorum. Bitirici bir forvet , sağlam 1 defans oyuncusu özellikle markajı çok iyi olan bir de ortasaha bakıyorum . Taktiğimiz 4-3-1-2 olacak . Hadi hayırlısı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yapılan Transferler ..

Gökdeniz Karadeniz -7 m euro Trabzonspor

Mehmet Topuz - 10 m euro Kayserispor

Andery Arshavin - 9.5 m euro Zenit

Ayrıca kiralık olarak anlaştığımız oyuncular ..

Murat Sözgelmez - Sivasspor

Bilal Kısa - Ankaraspor

Türkiye Süper Kupası Fenerbahçe'nin !

Maça hızlı başladık ve 8.dakikada yeni transferimiz Arshavin'in golüyle 1-0 öne geçtik. ilk yarı bu sonuçla sona erdi. İkinci yarı ise Beşiktaş aradığı golü 50.dakika da Bobo ile buldu. Kalan dakikalar gol getirmeyince 90 dakika 1-1 eşitlikle bitti. Ve maç uzatmalara kaldı..

Uzatmalarda 97.dakikada Appiah ve 102.dakikada Gökdeniz Karadeniz'in golüyle sezona hem kupa alarak hemde büyük bir moral depolayarak girmiş olduk.

Şampiyonlar ligi 3.turunda ise rakibimiz İspanyol devi Valencia oldu. İlk maçı kendi sahamızda oynayacaz.

Ligde ise ilk hafta derbi var. Ali Samiyen'e gidiyoruz !

Taktiği oturtmakta zorlandığımız için sezon başı Valencia ve Galatasaray maçları bizim için çok zor geçicek .. Çalışmalar devam ediyor..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şampiyonlar ligi 3.turu İlk maçı Fenerbahçe- Valencia

Goller :Roberto Carlos (57) , Morientes (81) , Arshavin (90)

Turkcell Süper ligi 1.hafta : Galatasaray- Fenerbahçe

Golü bir türlü bulamadık ve derbiden 1 puanla ayrıldık

Turkcell Süper ligi 2.hafta yine bir derbi.. Fenerbahçe-Beşiktaş

Goller : Alex (37,90)

Rahat bir maç oldu bizim açımızdan Kaptan Alex'in golleri skoru belirledi.

Turkcell Süper Ligi 3.hafta : Konyaspor-Fenerbahçe

Goller : Appiah (4,24) , Washington (27) , Arshavin , Alex (40)

İkinci deplasmanımızdan 3 puan ve farklı bir skorla döndük. Henüz belli bir taktiğimiz olmadığı için her maça ayrı bir taktikle çıkıyoruz. Değişik skorlar olabiliyor

Şampiyonlar Ligi 3.tur Rövanş Maçı : Valencia- Fenerbahçe

Goller : Edu (17) Valencia , Arshavin (23) , David Villa (48) Alex (85) Pen.

Arshavin'in golü bize hayat verdi. 2-1 maçı uzatmaya getiriyor derken ceza alanı içinde Gökdeniz'e yapılan hareketi hakem Stuart Dougal penaltı ile ödüllendirdi Topun başına geçen Alex '' hayır canım bu maç niye uzasın Tur bizim dedi '' !!

Ve Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde Gruplarda !

Zor bir kura çektik gerçekten . Daha kolay gruplar müsaitti ama biz illa G grubu olsun dedik

G Grubu - Real Madrid,Porto,Lazio,Fenerbahçe

Valla arkadaşlar ben belki zamanım olmadığı için çok seri oynuyamıyorum ama maşallah kimse de bakmıyor buraya.

Bari arada sırada birşeyler yazında resimleri falan koyarken mesajlarım birleştirilmesin ! Çok kötü duruyor .. Neyse yinede canınız sağolsun..
    Last edited by shamur1 : 08.Mart.2008 at 02:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    .

Seni Fenerbahçe'de görmek değişik bir olay.Transferler güzel.Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda zorlanabilirsin.Madrid dışındaki takımlar sana yakın takımlar.Kariyerinde başarılar dilerim.Devamını merakla bekleyeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla bende şaşırdım seni Fenerbahçe'de görünce

Çok iyi gidiyorsun.Valencia'yı elemek kolay değil. Bu arada Arshavin'in proiflini koyar mısın?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

valla iyi gidiyorsun arshavin uyum sorunu yaşamaış galiba iyi bir performansla o gruptan çıkarsın
    bu arada sattığın kimse yokmu???(gözümden kaçmışsa özür)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Cl'de iyi başlamışsın Valencia'yı eleyerek..bence gruptanda çıkarsın..Ligde ise fikstürün ilginç olmuş..Şampiyonluk zor olmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bende şaşırıyorum kendime aslında O resimde görülen lisans Fake deildir yani herhangi bir photoshop falan yok . Ekran görüntüsü zaten belli oluyor neyse.

İşin ilginç yanı ben Fenerbahçe'de oynamıştım amatör olarak Trabzon'da . Şu an da Aziz Yıldırım çok destek veriyor . Bir ara kapanması gündeme gelmişti tepkiler yüzünden ama Özkan Sümer araya girerek karşı çıktı ve Trabzon'da Fenerbahçe adında bir kulubun olması rekabeti artırır düşüncesiyle. Hatta zamanında Ntv'ye de çıkmıştık kulup olarak . Trabzon'da Fenerbahçe adında bir kulup çok ilginç dimi

Buda Andrey Arshavin'in profili meraklısına

Top sürmesi kusursuz . Görüldüğü gibi top sürmesi 20 . Ayrıca hızlı ve bitirici bir isim hem sağ açık hemde forvette oynayabiliyor.

Oyuncu göndermedik fm serilerinde orjinalliği seven biri olarak yabancıları elden çıkarmadım . Belirli tarz yabancıları da almak istemedim. Banega,Piatti,Angulo vs gibi..

Sadece İlhan Parlak, Gürhan'ı Karşıyaka'ya kiraladım.

Kezman'ı ise takımda 9 yabancı olduğu için Süper Lig'e kaydetmedim. Süper Lig için Arshavin, Deivid,Semih Ve Kazım Kazım yeter diyerekten.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Transfer sezonunun bitmesine saatler kala Trabzonspor takım kaptanı Hüseyin Çimşir satış listesine konmak istemiş ve bizimde Maldanado'nun 1-2 ay boyunca sakatlığı yüzünden oynayamayacak olduğu için Hüseyin'i 875 bin euro gibi çok ucuz bir rakama transfer ettik.

2 ön liberolu taktiğimiz olduğu için Aurelio ve Hüseyin'i bu bölgede oynatacam . Eski takım arkadaşları oldukları içinde uyum sorunu yaşıyacaklarını sanmıyorum
    Last edited by shamur1 : 08.Mart.2008 at 18:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Appiah oynardı 1-2 ay içinse Deniz'de iLac oLurdu TrabzonLuLuk damarın tutmuş herhLde ,Gökdenizide getirmişsin Hüseyin kötü oyuncu değiL işini görür o mevkide fakat o böLgede şişkinLik meydana geLicek bence..

GüzeL başLamışsın VaLencia yı eLemen çok güzeL oLmuş gruptan UEFA ya gitmeyi hedefLe bu sezon için ve orda yoLun açık bence..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

skinin çok güzel acaba ismini verebilirmisin bu arada transferler güzel kariyerinde başarılar şampiyonlar ligi grubun çok zor sonuncu olmamaya bak

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

O resimde görülen lisans Fake deildir yani herhangi bir photoshop falan yok . Ekran görüntüsü zaten belli oluyor neyse.
    Adresten kontrol ettim, cidden bilgiler aynı...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ee tabi doğru yalanmı söyliyecez ama Amatördü bizimkisi..

Galatasaraylı12 skinin adı Playnow . sortitoutsi sitesinde mevcut .

+ Trabzonluluk damarımla alakası yok. Fm serilerinde Hüseyin gerçekten çok iyi bir ön libero . 875 bin euroya öyle bir adamı nerden bulacam. Hemde Türk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

vay be desene aramızda ntv ye çıkmış ünlü biri var
    keşke kezmanın yerine deividi kaydetmeseydin ama sen bilrisn deividde iyi oynuyo arshavinde baya iyiymiş yav birazda güçlü olsa adamı direk koy madridde nistelrooyun yanına

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tbrklr.Şuana kadar güzel gidiyorsun.Devamnı bekliyoruz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

vaLLa güzeL gidiyosun Trabzon Küme düşmese iidr 2 yıLdızını satmış

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Evet arkadaşlar kariyere devam ediyorum ..

Transfer süresinin bitmesine saatler kala son bir atak ile Sivasspor'un forveti Mehmet Yıldız ile 3 m euro karşılığında sözleşme imzaladık. Avrupa,Lig ve kupa maratonunda bize lazım olabilecek bir oyuncu.

Turkcell Süper Ligi 4.hafta: Fenerbahçe-Gaziantepspor

Goller:Andery Arshavin 3',33,'74' Alex 6' , Mehmet Topuz 11'

Çok kolay bir maç oldu bizim açımızdan Arshavin'e gün geçtikce daha bi kanım ısınıyor

Turkcell Süper Ligi 5.Hafta : Ankaraspor- Fenerbahçe

Goller : Yok

Malasef bir türlü golü bulamadık 5.haftay bu beraberlikle kapadık.

Şampiyonlar Ligi G Grubu İlk maçı : Real Madrid- Fenerbahçe

Goller: Robinho 41' 84' ,Arshavin 54' , Alex 73'

2-1 öne geçmemize rağmen malesef 84'te Robinho son sözü söyledi ama Real Madrid deplasmanından alınan 1 puan bizim adımıza çok iyi oldu.

Turkcell Süper Ligi 6.Hafta : Fenerbahçe-Gençlerbirliği

Goller: Andrey Arshavin 18' ,26' ,Mehmet Topuz 23' ,Alex 82' , Mehmet Çakır 67'

Yine farklı bir galibiyete imza attık. Taktiğimiz oturmaya başlıyor

Turkcell Süper Ligi 7.Hafta : Kasımpaşa-Fenerbahçe

Goller :Mehmet Yıldız 1' ,13' , 26' Özgür kk32' ,Arshavin 37' ,Ünal 61'

Mehmet Yıldız hakkını veriyor gerçekten . İlk yarıda bulduğumuz 5 golle maçı farklı kazanmasını bildik..

Turkcell Süper Ligi Puan Durumu

Fortis Türkiye Kupası D Grubu

Grubumuzda : Fenerbahçe,Trabzonspor,Sivasspor,GbOftaş,Tarsus İdmanyurdu yer alıyor.

Buda taktiğimizin şon şekli

Nesil
    2007
    Yer
    .

İyi başlamışsın abi.Şampiyonlar Ligi'nde de iyi bir sonuç almışsın.Devamını bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Şampiyonlar Ligi G Grubu 2.Maçı : Fenerbahçe-Lazio

Goller : 33' 37' Mehmet Yıldız , 79' Kezman , 61' Rocchi

Mükemmel bir maç oldu ve bu galibiyetle grupta liderliğe oturduk. Kalan deplasmanlardan birer puan çıkarırsak gruplardan çıkacağımızı düşünüyorum.

Turkcell Süper Ligi 8.Hafta : Fenerbahçe- Bursaspor

Goller : 42' Maldanado , 78' Kezman

Şampiyonlar liginden sonrada ligde kaldığımız yerden devam ediyoruz .

Arkadaşlar birşey soracam bu arada. Kaç ay geçmesine rağmen antreman sonucunda oyuncularımın özelliklerinde hiçbir artış yok malasef. Kullandığım programda Tug's Training. Acaba sorun nerde ? Fm 2007'de 1 aydan sonra hemen oyuncularda artışlar olurdu.

Turkcell Süper Ligi 9.Hafta : Denizlispor - Fenerbahçe

Gol : Alex 63' Pen.

Şampiyonlar ligi G Grubu 3.Maçı : Fenerbahçe - Porto

Gol : Andrey Arshavin 90'

Turkcell Süper Ligi 10.Hafta : Fenerbahçe - Trabzonspor

Goller : Andrey Arshavin 4' , Alex 90' Pen.

Türkiye Fortis Kupası D Grubu : Fenerbahçe - Sivasspor

Gol : Yok

Turkcell Süper Ligi 11.Hafta : Fenerbahçe - Sivasspor

Gol : Mehmet Topuz 73'

Şampiyonlar Ligi G Grubu 4.Maçı : Porto - Fenerbahçe

Gol : Andrey Arshavin 52'

Bu galibiyetle birlikte 1.sıradayız ve Gruplardan çıkmayı garantiledik. Kalan maçlar Real Madrid ile evimizde ve Lazio ile deplasmanda oynayacağız. Artık kalan maçların anlamı bizim için sadece maddiyattan ibaret

Turkcell Süper Ligi 12.Hafta : GB.Oftaş - Fenerbahçe

Gol : Yok

Turkcell Süper Ligi 13.Hafta : Fenerbahçe - Ç.Rize

Goller : Alex 5' , Hüseyin 78' , Kürşat 90' kk

Taktiğimizde biraz değişikliğe gittim defansımızı sağlamlaştırdık ama bu seferde eskisi gibi 4-5 gollü zaferleri özler olduk En kısa zamanda çaresini bulacaz inş..

Şu ana kadar takımın başında 21 maça çıktık. 15 galibiyet ,6 beraberlik aldık. Hiç yenilmedik.

Yendiğimiz takımlar arasında Valencia,Porto ve Lazio bulunuyor Avrupa'dan .

Toplamda 43 gol atıp 10 gol yedik..
    Last edited by shamur1 : 11.Mart.2008 at 15:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri