1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Müthiş teklif!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Default Müthiş teklif!

Trabzonspor'un, genç defans oyuncusu Giray Kaçar için Gençlerbirliği Oftaşspor'a 5 milyon YTL teklif ettiği öğrenildi. İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, gelecek sezonun kadrosunu kurmaya çalışan Trabzonspor, Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç yıldızı Giray Kaçar için müthiş bir teklifte bulundu. Bordo-mavili ekibin, 22 yaşındaki savunma oyuncusu için 5 milyon YTL bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi. Gençlerbirliği Oftaşspor ile 3 şampiyonluk yaşayan Giray Kaçar, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından İsveç ile yapılan karşılaşma için milli takım aday kadrosuna çağrılmıştı. Süper Lig'de ilk sezonunu geçirmesine rağmen gösterdiği performansla birçok kulübün dikkatini çeken Giray'ın transferini, Ersun Yanal'ın özellikle istediği kaydedildi. Giray'ın da Ersun Yanal ile çalışmaya sıcak baktığı ve tarafların anlaşması durumunda Trabzonspor'da oynamak istediği öğrenildi.
    Sezon başında Gençlerbirliği ile sözleşme imzalayan Ersun Yanal, o dönem Gençlerbirliği Oftaşspor forması giyen Gökhan Gönül ile birlikte Giray'ın Gençlerbirliği'ne alınmasını istemiş, İlhan Cavcav'ın buna karşı çıkması üzerine taraflar yollarını ayırmıştı.

11.03.2008
    Kaynak : İHA

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Sadri Şener gibi bir başkan 5Milyon YTL Giray ??

inanmıyorum..

iyi oyuncu ama o para kesinlikle fazla..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yani Trabzonsporun gökdenizden geLecek paraLarı nereye harcayacağı beLLi oldu. Ben o para Avrupadan 2 tane süper stoper aLırım yahu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yani Trabzonsporun gökdenizden geLecek paraLarı nereye harcayacağı beLLi oldu. Ben o para Avrupadan 2 tane süper stoper aLırım yahu.
    Ersun Hocayla devam edilirse Gökdeniz'den gelen paranın yarısı Fernandao-Alex ikilisine gidecek bana göre...Bu transferler bonservis sorunu yüzünden çözülememişti..Ersun hoca bu ikilide ısrarcı..Bu habere ise pek inamıyorum Gökdeniz'den sonra orta atılmış işte..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hayrettin abi sıcak para'yı gördüler çar çur etmeye basladılar.Tekke'den gelen para'da böyle olmuşdu dikkat etmeleri lazım.Üstelik Türkiyeden oyuncu almak Ucuz fiyata çokzor..Cavcav Giray'ı kolay kolay vermez.

Ben yönetimin yerinde olsam,İlhan ve Giray'ı ayırmam ikisini birlikte alırım böylece defans ortası oturmuş olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İç transferde fiyatlar artıyor sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

5 MiLyon vermez Trabzon Giray'a iyi stoper fakat o kadar etmez asLa..
    Trabzon'un bu paraya Giray'ı aLacagını hiç sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Eğer şu transfer gerçekleşsin Trabzonspor'u bırakırım . Bu kadar net ve açık söylüyorum. Ne yani enayimiyiz biz Gökdeniz'i 8.5 m euro ya sat . Giray'a 5 m euro ver. Hem Sadri Şener kendisiyle çelişir o zaman. Trabzonspor ne zaman genç bir oyuncuya bu kadar para vermiş ki . Giray gibileri Trabzon Amatör kümesinde sürüsüyle. Stepanov =3 m euro, Giray = 5 m euro . Yok daha neler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Giray çok iyi bir stoper,ama şu anda 5 milyon YTL etmez...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yuh yaw 5 milyon kaç tane türk oyuncusu eder ki...inş yalan haberdir...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Türk medyası işte haber tamda Gökdeniz'in transferi daha sıcakken çıkıyor.Bu kadar tesadüf fazla..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

8,7M euro geldigini düsünürsek, 5M ytl yaklasik 2,7M euro. 4M euro'ya Ilhan-Giray ikilisini alirlarsa, 4,7M euro daha kaliyor.

Bunlada artik kaliteli birisi getirilir.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Giray'dan önce Trabzonspor'un 5-6 yabancıya ihtiyacı vardır. Şu an tek yabancı olarak Yattara'nın oynadığı düşünülürse, gelecek vaadeden Gürcü,Ukraynalı,Rus oyuncular yani Trabzon'a yakın ülkelerden alınacak genç ve başarılı olabilecek oyuncular alınmalıdır ki zaten Sadri Şener'de öyle demişti. Umarım saçma sapan Brezilya seferleri olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Boyle bi para verilmez,

M.KECELI
    Adnan Gungor
    Erdinc

i verirler takas olarak bu oyuncuyu alirlar. Trabzonspor bu ligdeki oyuncuya para vermiceni dusunuyorum, takas yoluyla alirlar.

yorum yok bu konuya...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Eee yuh neredeyse artık Gökdeniz'i sattıgın paraya bu oyuncuyumu alacaksın? Trabzon akıllı davranmalı transfer konusunda.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

telafuz edilen rakam bir türk stoper için fazla ve bildiğim kadarıyla TS'nin o denli sağlam bir ekonomik durumu mevcut değil
    sonuç olarak büyük ihtimalle haber ya yanlış ya da haberin bir yeri yanlış (rakam) olmalı

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Para yı carcur edecekLer gene ayıptır yazıktır paraya.

Mesaj Yetkileri