Fenerbahçe
Kasımpaşa
Berabere
(/s)
fener bu maça çift forvet çıkacak eğer semih düzelirse ve kazanması gereken bir maç muhakkak kazanacaklardır...
Kolay bir maç.Fenerbahçe kendi saha ve seyircisi önünde zorlanmaz.3-0 kazanır.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Fark olur, İddaa oranı düşüktür herhalde
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Kasımpaşa'da gözle görülür bir yükseliş var ama F.Bahçe rahat alır...
Kasımpaşa yükselişe geçsede gücünün Fenerbahçe'ye yetmeyeceğini düşünüyorum. Maçta büyük olasılıkla Kasımpaşa ilk golü bulan taraf olacaktır.
1-0 olduktan sonra Fenerbahçe durumu eşitleyip farka götürecektir.
Fenerbahçe alır heralde.Her ne kadar Kasımpaşa iyi bir futbol oynasada o baskıya dayanabileceklerini düşünmüyorum.
Bir kaç arkadaştan aldığım habere göre, maçtan önce Kasımpaşa alkışlanacak ve maç sonunda ise ligde kalmaları için tezahurat yapılıp destek verilecek nedeni ise,
Sevilla Maçı Sonra Kasımpaşaspor Kulübünün İnternet Sitesi
Fenerbahce Kasimpasaspor´u yener,fark atar.
Üst biter...Kasımpaşa çok istekli ama sürpriz olmaz büyük ihtimalle...
Galatasaray'a yaptıgını Paşa'nın Fener'e yapabilşeceğini sanmıyorum. Fenerbahçe iyi konsantre olabilirse maça farklı kazanır ancak konsantre olamasada zorlanmaz..![]()
f.bahçe kazanır ama kolay olacağını düşünmüyorum...
Sürpriz olacagını sanmıyorum, fenerbahce bu macı alacaktır. skor tahmini yapayım: 3-1![]()
Bana göre Kasımpaşa kaş yapayım derken göz çıkarmıştır o görüntü çok yanlıştır. Fakat Fenerbahçe'ye verdikleri desteği biliyoruz ve Kasımpaşa'nın alkışlanması güzel olur. Maça gelirsek zor bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
zorlanacağımızı düşünüyorum konsantrasyon eksikliği çekebilriz
Bi şekilde bu maçı alırız erken gol bulursak farka gidebiliriz.Kezman kart sınırında umarım sarı kart görmez
3-0 Kasımpaşaspor kazanacaktır diye düşünüyorum. ÖyLe hissediyorum nedense![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fenerbahçemizin Turkcell Süper Ligi'nin 27. haftasında Kasımpaşaspor ile oynayacağı karşılaşmada ilk 11'imiz şöyle:
Serdar, Lugano, Vederson, Kezman, Aurelio, Alex, Selçuk, Uğur, Edu, Gökhan, Deivid
bence fenerbahce beklenıldıgı kadar kolay bır galıbıyet alamayacak belkı cok zor bır ıhtımal ama puan kaybı bıle yasayabılır.. bu macın ayrı bır onemıyse fenerın onemlı oyuncularının kart sınırında olması..
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu, (4. Hakem) Deniz Çoban
FENERBAHÇE: Serdar, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Deivid, Aurelio, Selçuk, Uğur, Alex, Kezman
TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico
KASIMPAŞA: Tolga, Fatih, Askou, Ömer, Alpaslan, Erhan, Merthan, Barbaros, Özgür, Murat, Desire
TEKNİK DİREKTÖR: Uğur Tütüneker
su desire'den bıseler beklıyorum dogrusu potansıyel var gibi elemanda..
Maça ilgi yokmuş sanırım..
Fenerbahce rahat alır gibime geliyor..
Desire'yi bende begenmeye basladım..Güclü baya nerden buluyorlar böyle adamlar..Tehoue'yide bunlar bulmusdu
Desire'yi ilk duyunca desire job sanmısdım![]()
Kazanırız ama zorlanırmıyız zor erken gol atarsak maç 4-0 5-0 a gider.
Fenerbahçe güçlü kadrosuyla Kasımpaşa karşısında galibiyete ulaşır bence.Kasımpaşa'da yükselişte ama Fenerbahçe ile mukayese edilemeyecek bir kadroları var.G.Saray maçındaki gibi bi süpriz yapamazlar.Çünkü karşılarında istediği zaman ligde kısa sürede çok kolay skor üstünlüğüne geçen bir Fenerbahçe var.0-0 a oynasınlar..![]()
So what?
Saike
Her hafta Fener'i favori görüyordum ancak bu sefer içimde umutsuzluk var Fener açısından. Umarım yanılmam..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bence kasımpaşa erken gol yemezse kolay teslim olmayacak..Ama fenerbahce ne yapıp edip kazanır.6 haftalık 0 puanlık lorant dönemi ziyan olmasaydı belkide kasımpaşa şuan ligde kalması muhtemeldi..
Kasımpaşa ilk yarıda orta sahayı çok iyi kapattı.Gerçekten Bizim maçtaki gibi yaptılar.2.yarıda frikikten 1 gol atarlar ve maçı kazanırlarsa şaşırmam.
Deivid sarı gördü cezalı duruma düştü.Desire sakatlandı yerine Ademoviç girdi.Ayrıca Barboros da sarı kart gördü.
Kezman zoru basardi,bos kaleye auta atti.Fenerbahce bu pozisyonu arayabilir.