Sivasspor
Konyaspor
Berabere
(/s)
Konyaspor kötü durumda Sivasspor zirveden daha da çok kopmamak için bence 3 puanı alacaktır.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sivasspor için iyi olan birşey var. Puan farkı açılmasada sıralamada geriye düşmesi avantajları oldu diye düşünüyorum. Sürekli gündemdeydiler ama şuan biraz geri planda kaldılar ve sessizden ilerliyorlar. Her nekadar olmadık yerde puan kaybetselerde bu maçın önemini bilerek galip geleceklerini düşünüyorum. İlerleyen maçlarda önündeki rakipleri birbirleriyle oynayacaklar ve bu haftalarda gerçekleşecek kayıplar bir anda sıyrılıp öne geçmelerini engelleyecektir.
Ben bu maçta açıkçası konyadan bir süpriz bekliyorum çok kötü durumdalar ama artık bişeyler yapmaları gerek
Sivasspor puan kaybetmek istemeyecektir geçen haftaki gibi ve kendi seyircisi önünde maça asılacaktır.Sivas galip gelen taraf olur bu maçta bence.
Konyaspor dağılmıs durumda resmen.Dibe doğru kosuyorlar.Sivasspor kazanmalı.Zirveden kopmamaları lazım.Gidebildikleri yere kadar gitmeliler bence.Sivasspor kazanır.
Sivas zorlanmadan kazanır. Artık Konya'yı kümede görmek istiyorum ben şahsen. Süper Lige yakışır bir futbol oynamıyorlar çok dağınıklar birbirlerinden haberi yok oyuncuların mahalkle takımı gibi. Yömnetiminde transfer yanlışları vs. eklenince...
Konya insAllah bu sene küme düsecek,sonunda !
Sivas zor bela gidiyo kalecisi felan gol atıyoAma konya zorlayamaz onları..
60.Dakika maçta durum 0-0
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Böyle bitsin de Sivas'a da geçilmeylim ligde![]()
Sivasspor son 15 dakikada bulduğu gollerle 3-0 kazandı :S
Konyaspor çok kötü oyun sergiliyor..
Gerçekten ne desem bilmiyorum şans mı hırs mı zirveyi bırakmama isteğimi artık umudumu kaybettim Sivas 34.haftaya kadar bu şansı kovalayacak.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Konyaspor düşecek herhalde.Bir türlü kötü gidişe dur diyemediler.
Sivas'ta takibini sürdürüyor.Bakalım bizle ve Gs ile yapacakları maçlar kritik onlar için.Şampiyonluğa tamam mı devam mı göreceğiz..
So what?
Saike
Ugur Yildirim sakatliktan donmus golunude atmis, Sivasspor sampiyonluk sansi suruyor ne kadar sampiyonun Fenerbahce olacagini dusunsemde
Sivas bundan sonra kendi evinde kolay kolay puan kaybetmez müthiş gidiyorlar Helal Olsun
Sivas rahat rahat ilerlemeye devam ediyor. Bunu söylerken aldığı skorlardan çok şampiyonluk bekleyen milyonların olmamasından bahsediyorum. Yani bir Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmesi ile Sivasspor'un kaybetmesi aynı olmaz. Büyük takımlar bu stresi yaşarken Sivas yaşıyor mu bilmem ama en azından bu baskının daha az olduğunu söyleyebiliriz.
Haftaya Kasımpaşa'ya karşı kazanırlarsa Sivas -Beşiktaş maçı tadından yenmez. Tam bir mücadeleye sahne olur.
Sivasspor bu ligi kaçıncı bitirecek çok merak ediyorum.