1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Bayanlara Müjdeli Haber

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Default Bayanlara Müjdeli Haber

Türkiye Futbol Federasyonu seyircisiz maç oynama cezası alan kulüplerin maçlarına bayanları almak için çalışma yapıyor.

TFF yönetim kurulu gelecek sezon seyircisiz maçlarda tribünleri bayanlara açmayı planlıyor Futbol Federasyonu, maçlarda çirkin tezahürat ve sahaya yabancı madde atılması nedeniyle bayan taraftarlardın stadyumlardan uzaklaştığını tespit ederken yeni sezonda seyircisiz maç oynama cezası alan takımların maçlarına bayanların girmesi için yeni bir çalışma başlatma kararı aldı.

Eğer hukuki bir sorun yoksa TFF bu kararını önümüzdeki yıl uygulamaya koyarak bayanların erkeklere örnek olmasını sağlamayı hedefliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

TFF'den süper bir proje. Eğer olursa harika olur bir ilk olur
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yıllardır hep söylenen bir konu.Gerçekleştirilebilirse süper olur gerçekten. Hatta bedava olsunki hem kulüplerin cezası ceza olsun,hemde katılım daha fazla olsun.

Bu arada bu haberde neden sadece Ts'li bayanlar var acaba? (Emrah abi şaka yapıyorum)
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yıllardır hep söylenen bir konu.Gerçekleştirilebilirse süper olur gerçekten. Hatta bedava olsunki hem kulüplerin cezası ceza olsun,hemde katılım daha fazla olsun.

Bu arada bu haberde neden sadece Ts'li bayanlar var acaba? (Emrah abi şaka yapıyorum)
    Haberi Trabzon'daki yerel bir gazetenin sitesinden aldığım için Ts'li bayanları koymuşlar. Sende buna ek olarak Beşiktaş'lı Dişikartalları koyabilirsin Şemşi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Taraftarı küfür eden takıma yüklü para cezası vereceksin. Ama bu para öyle bir miktar olacak ki millet küfür etmekten korkacak.

Yoksa bu işin kadını erkeği mi var. Ben küfür ediyorum erkeğim diye cezasını tüm erkekler çekiyor. Sonrada kadınları maça alalım diyorlar. Kadınların maça alınmasına birşey demem. Ama onlar küfür etmedi onların izlenmesi engelleniyor diye bu karar çıkacaksa karşıyım. Neticede dediğim gibi ben küfür ediyorsam ve sırf erkek olduğun için sende giremiyorsan senin maç izleme hakkını kim savunacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gerçekten gerçekleştirilirse mükemmel olur.Umarım gerçekleştirilir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

peruk takıp girmek isteyenler elbet olacak (Türkiye'de yaşıyoruz) artık polisler bir şekilde gereğinden fazla kontrol yaparlar.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Evet cezalar caydırıcı olmalı . Ayrıca Türk milletiyiz biz herşeyi yaparız. Millet kadın kılığına girip stada girmeye çalışır . Olur mu olur hani

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben dünyada izlediğim liglerde seyircisiz maç görmedim diyebilirm...
    1.bu ceza bizim ülkemize mi özel?

2.yoksa bizde mi daha sık uygulanıyor?

3.yurt dışında yok ise cezalar nedir?

çok merak ediyorum...futbolu tamamen çirkinleştiyor bu cezalar...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

valla sırf beleş diye millet travesti bile olur
    şaka bir yana bizim kadınlarımızın %80 fuboldan hoşlanmaz onun için tribünlere dev ekran koyup 1001 Gece'yi yayınlamazlarsa fazla rağbet olmaz

Mesaj Yetkileri