1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: menejerlik oynayan kız arkadaş aranıyor;Bu dalga geçilecek bir şeymi

Hybrid View

Default menejerlik oynayan kız arkadaş aranıyor;Bu dalga geçilecek bir şeymi

ya kardeşim yokmu ya koca forumda yada dünyada ne isterseniz yapacagım söz zıbanadan çıktım herkez dalga geçiyo sizcede dalga geçilecek bir konumu ya kız arkadaşımla menejerlik oynamak en büyük rüyam oldu yurt dişinda bile aratıyom yok mu lütfen yazık bana ve benim gibilere

diğer topicte arkadaşlar oynayan kızlar tanıdığını yazmışlar onlara sorsana )

sordum ama cevap yokkk ne yapacagımı şaşırdım

üsülme yaw dünyanın sonumu :/ fm bilmeyen bi kıs bul çok eksiklik sanki :/

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

ya sen kız arkadaşını fm oynayan bi manyağa çevireceksin.aynı bi gs li kızı fenerli yapmak gibi bişey bu. hatta oyunu öğrettikten sonra evde multiplayer oynayacaksın ki daha zevkli olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by Navras
    ya sen kız arkadaşını fm oynayan bi manyağa çevireceksin.aynı bi gs li kızı fenerli yapmak gibi bişey bu. hatta oyunu öğrettikten sonra evde multiplayer oynayacaksın ki daha zevkli olsun
    Şahsen bu taktik denendi ve şu anda oldukça başarılı Hatta şu yazıyı yazarken bile onunla multiplayer oynuyorum (şu an transfer yapmaya uğraşıyor ) Ama ara sıra beni yenince oldukça can sıkıcı oluyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

**** harbi helal olsun he ne güzel fikir aklıma yattı valla.bende bundan sonra öyle bi kız arıycam.**** düşünsene bi kızla tanışıyosun fm oynarmısın diye soruyosun.kafama çantayı geçirir gider heralde.olsun katlancaz artık

u.lan gibi argo kelimeler kullanmayın lütfen, kurallarımıza aykırı ayrıca siz bilmiyor olabilirsiniz ama bu forumu bayanlar da takip ediyor (takip etmesi için illa FM oynamasına gerek yok)
    VoLkaN BaROs
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Niye özel olarak böyle bir istek içerisindesiniz tam anlayamadım açıkçası...

benim msn'de ki kızların hepsi fm hastası zaten..: )..fm sitelerinden tanışmıştım..sorun olmuyor benim için.

ya yardım edin arkadaşlar ya en büyük rüyam diyorum sırf bu yüzden diz üstü bilgisayar aldım lütfen bi çare,kardeşim demirhanbey1984 sana imreniyorum ve seni kıskanıyorum şu an benim ileride düşledigim kişiliksin

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by AnGeL Paradoks
    ya yardım edin arkadaşlar ya en büyük rüyam diyorum sırf bu yüzden diz üstü bilgisayar aldım lütfen bi çare,kardeşim demirhanbey1984 sana imreniyorum ve seni kıskanıyorum şu an benim ileride düşledigim kişiliksin
    Teşekkür ederim Angel Paradoks ama çok da özenme be dostum çünkü yenildiğin zaman kafayı yersin Sonra dersin içinden "ya nerden öğrettim şuna bu oyunu" diye

Hey gidi eskiden böyle bir başlık vardı

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

arkadaslar sizde kiz arkadaslariniza ogretin ya ne olcak

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

ya abi ben görüşemiom bile siz düzgününü bulun da sonra fm oynayan arayın

bilmiyorum ya yenilsem dah hırs yaparım gibi pekte kafamı duvarlara vurcam gibide gelmiyo;bide ya bi kaç kıza ögretmeye kalktımda ne oldugunu anlayınca kaçıp gidiyolar kızların bana bakış açısı degişiyo bi çözüm bulmalıyım

yok anlamıyorumya en son internet kafeye ilan verdim bu menejerlik oynayan kız arkadaş için (internet kafeci tanıdıktı tabi) telefon numaramı filan yazdım harbi harbi,eskiden 3-5 sapıgım olurdu arada onlar bile bıraktı aramayı mahdur durumdayım kavanoz dipli dünya ne olacak

Mesaj Yetkileri