http://link.brightcove.com/services/...tid1480989311B
Sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim...
http://link.brightcove.com/services/...tid1480989311B
Sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim...
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Çok güzel bir video olmuş.Paylaştığın için teşekkürler abi.
Kahveye Beşiktaş maçlarını seyretmeye gittiğimde benzer tepkileri bende veriyorum.Üzülüyorum,seviniyorum,hakaret ediyorum..![]()
So what?
Saike
sonu çok etkileyici ben çok duygulandım sonunda
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Harika bir video ekLemişsin Tarıkcım teşekkür ederim. TüyLerim diken diken oLdu resmen.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Valla videodaki kızı görünce aklıma eski sevgilim geldi. O da Beşiktaş'lıydı. Aynen bu tutkuyu bire bir görmüştüm nerdeyse benim kadar fanatikti![]()
Sonu gerçekten çok kötü.![]()
Teşekkürler Tarık çok güzel bir videoymuş![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tam sonuna geldim pc hata verdiydi.Sonunu seyrettim şimdi daha bi duygulandım.
So what?
Saike
Futbol bir tutkudur, sevdadır. Onu yasamak için sınır yoktur. Bu şekilde olan cok insanımız var .
yazıklar olsun bu anne ile oglunu ve daha nicelerini , sahada ruhsuz ruhsuz dolaşmalarıyla kahredenler
her zaman demişimdir,yine diyorum;
"en buyuk TARAFTAR futbolcular sahtekar"
![]()
Anlamlı bir video olmuş.
Beşiktaş taraftarı ile ilgili bir konuda olsa genele yayarsak tüm takımların taraftarı böyle değilmidir. Takım sevdası çok farklı birşey karşılık beklemeden engel tanımadan gerçekleşir.
Paylaşım için teşekkürler.
Sonunun böyle bir şekilde biteceğini tahmin etmiyordum. Duygu yüklü. Paylaşım için teşekkürler.
Hangi maç olduğu hakkında bir bilgi var mı?
Evet oynanan son derbide çekilmiş bu resimler.
Futbol tutkudur,büyük bir asktir,engel tanimaz bu sevgi.
Onun icin diyoruz engelli sporcularimiza,taraftarlarimiza " bu ask engel tanimaz " diye ...
Bir tek cümle söylüyorum ;,
''Sevindiremeyenler Utansın!''
Çok hoş,güzel bir video olmuş bence.Böyle duygular insanı yaşama bağlayacak derecede güçlü duygular,izlerken çok duygulandım ..
Bjk sağlığa zararlı![]()