Fenerbahçe
Kayserispor
Berabere
(/s)
Fenerbahçe işin ciddiyetini biliyor ve bu moralle M.Topuz suz zorlanan Kayserispor u yeneceğine inanıyorum. Skoru bulduktan sonra geriye yaslancakdır takım rövanş maçını düşünerek.
Zor bir maç olacak.Takım olarak çok moralli Fenerbahçe.Kayserispor Türkiye Kupasına kitlendi gibi artık.Fenerbahçe'nin zorlanacağını,fakat maçı kazanacağını düşünüyorum ..
Kayseri İstanbul'A gelince kimlik değişritiyor tanınmaz halde oynuyorlar M.Topuz da yokmuş bu maçı rahat kazanırız
kondisyon bakımından çok ii oyuncularımız zor olsada galip gelmesini bilecektir kanaryam
Fenerbahçe moralli Saraçoğlunda olması maçın daha da kolay hale getiriyor bu maçı.Kayseri'de Topuz yok Gökhan eski formundan uzak.Fenerbahçe 1-0 kazanır.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kayseri'nin yıldızları yok ve İstanbul takımlarına karşı pek varlık gösteremiyor bu takım.Fart bekliyorum Fb'den...
Evet katılıyorum Kayserispor Kayseri sınırları dışına çıktığında bir haller oluyor.
Mehmet Topuz'suz Kayseriyi bu moralle rahat geçeriz.Skor tahminim 4-0
Bence Kayserispor çözecek Fener'i maçta, ve galibiyet bekliyorum Kayseri'den..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Fenerbahçe 3-0 ya da 4-0 kazanır bence... Tam kadro olsaydı kayseri belki süpriz olurdu...
Kayseri'de Gökhan da sakatlandı!
Bu haftasonu Fenerbahçe'yle karşılaşacak olan Kayserispor, Şükrü Saraçoğlu'na bir hayli eksik bir kadroyla çıkacak.
5 Nisan Cumartesi günü Fenerbahçe'yle deplasmanda mücadele edecek olan Kayserispor, güçlü rakibine karşı yıldızlarından yoksun çıkacak olmanın sıkıntısını yaşıyor. Sarı kırmızılı takımda sakatlığı süren Mehmet Topuz ve kart cezalısı Toledo'nun yanısıra dün akşamki antrenmanda sakatlanan Gökhan Ünal'ın da forma giyemeyeceği öğrenildi.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma (fotoğrafta), Vatan gazetesinde yayınlanan habere göre, "Her şeye rağmen İstanbul'a puan umuduyla gideceğiz. Bu maçtan, hem prensip için, hem de bulunduğumuz yeri korumak için puan almak istiyoruz. Fenerbahçe'den kesinlikle çekinmiyoruz" dedi.
"Chelsea başka, biz başka"
İlk yarıda kendi sahalarında 2-1'lik skorla geçtikleri lider Fenerbahçe'yi rövanşta da geçmek istediklerini anlatan Kayserisporlu yönetici, "Fenerbahçe'yi ve başarısını takdir etmemek mümkün değil. Türk futbolu adına, bu ülkenin evlatları olarak Feenarbahçe'nin başarısını takdir ediyor ve kutluyoruz. Rövanş içinde cumartesi günü karşılaşacağımız rakibimize şimdiden başarılar diliyoruz. Liderin gücünü biliyoruz ama biz de ligde prestij mücadelesi veriyoruz. Şampiyonlar Ligi başka, Süper Lig maçı başka olur. Rakibimizin gücü ve Şampiyonlar Ligi'nde aldığı sonuç bizi korkutmuyor. Chelsea başka, biz başka" şeklinde konuştu.
Gökhan gidiyor...
Süleyman Hurma, Gökhan Ünal'ın Kayserispor'da kalıp kalmaması konusununkendisine bırakıldığını da ifade ederek "Gökhan mukavelesini uzatmateklifimize sıcak bakmadı. Sezon sonunda gitmek isterse gider. Kalmak isterse, ama Gökhan gibi kalmak isterse de kalır. Kimseyi zorlatutmayız. Gökhan gibi kalacaksa kalsın" diye konuştu.
Topuz'un oynayacağını düşünüyorum bu maçta...
İlerde Cangele ve İglesias oynucak büyük ihtimal
Ligde beşinciliği olan Kaysersipor'un pek bir iddialı oyun oynayacağını sanmıyorum. Sonuçta tek hedefleri Türkiye Kupasını kazanmak bu yüzden takım kendini fazla zorlamıyacaktır. Bu nedenle ligde şampiyonluk isteyen Fenerbahçe kendi evinde ki maçıda kazanarak yoluna devam edecektir. Zevkli bir mücadele olması dileğiyle...
Güzel oyun ve farklı galibiyet bekliyorum...Kimse Süpriz Beklemesin..Süpriz Olmaz bu maçta..
Edu'nun yerine Yasin,Uğur'un yerine Kazım,Wederson'un yerinede R.Carlos oynayacak heralde...
mehmet topuz, gökhan ünal, toledo bu futbolcular kayserisporu kayserispor yapan futbolcular bence bu maçı rahat kazanır fenerbahçe
Topuz büyük ihtimal yokmuş.Zaten İstanbul'da zorlanan Kayseri birde Topuz olmayınca hiç umudum yok valla..
Zico o bildiğimiz maçlık dinlendirme operasyonlarından birisini yapmazsa Fenerbahçe kazanır,hemde farklı bir şekilde diye düşünüyorum..
So what?
Saike
Fenerbahçe gerçekten şanslı.
Rakipin en tehlikeli golcüsü İvankov
4 as oyuncusu sakatlanmış.Ha diyeceksiniz ki onlar oynsaydı da F.Bahçe yenemezmiydi bence yine yenerdi ama bu kadar kolay olmazdı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini düşünüyorum. Bu hafta puanları eşitleyip hatta öne bile geçebiliriz. Fenerbahçe'nin puan kaybı kimseyi yaralamaz. Avrupa morali ters etki yapacak diye düşünüyorum.
Kayserispor eksik olsada yerlerine oynayacak oyuncular Chelsea galibi bir takımı yenmek için daha ateşli oynayacaklardır. Ayrıca ilerde Cangele ve İglesias ikilisinin daha etkili olduğunu düşünüyorum.
Fenerbahçe deplasmandaki Sevilla maçından sonra hiçbir resmi müsabakayı kaybetmedi. Oynadığı takımlarında şiddetle puana ihtiyacı vardı.
Fenerli oyuncular işin ciddiyetinin bilincinde. Ben bu maçta puan kaybedeceklerini düşünmüyorum. Hatta Galatasaray derbisine kadar Fenerbahçe puan kaybetmez.
Bizde Mehmet Topzu ve Toledonun olmayışı büyük şanssızlık Gökhanı saymıyorum çünküzaten oynamıyor yedek oyuncu durumunda idi.Ayrıca bizim rahat bir konumdada olmamız nedeniyle bu maçı fenerin alacağını düşünüyorum.Fbnin yedek kadroyla çıkacağı söyleniyor öyle olursa belki puan çıkarabilirz.Tabi bu maçta cangelenin performansıda çok önemli
Yedek kadro ile çıkmayacak. Edu nun yerine Yasin Wederson un yerine Carlos oynayacak.
Topuz oynamak istiyor!
Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak olan Kayserispor'da sakatlığı süren Mehmet Topuz'un, beklenenin aksine bu maçta sahada olacağı öğrenildi.Kulübe yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre, Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye karşı oynamak istediği ve oynayacağı belirtildi.
04.04.2008
Kaynak : Sporx.com
puan kaybı yaşayacağımız bir maç olacak açıkcası çu an kimse bu maçı düşünmüyor futbolcularında çok üzerinde durduklarını sanmıyorum.
Kayserispor'un sadece Fenerbahçe'ye gücü tutmuyor , zaten çok eksikleri var , rahat alıcaktır Fenerbahçe..
herkesin aklı salı gününde olacak o yüzden bu maçı çantada keklik görmeyelim arkadaşlar kayseri ligin iyi takımlarından
Fenerbahçe'nin artık bu düşünceyi aştığını düşünüyorum. Bu sezon bunu çok yaşadık, bütün oyuncular ilk ikiye girilmediği taktirde Şampiyonlar Ligine gidilmeyeceğinin farkında bunun için ligde ki her maça bir Şampiyonlar Ligi maçıymış gibi konsantre olacaklar. Bir iki as oyuncu yerine yedek oyuncu oynatılması gerekiyor. Bütün takımı değiştirmek gene puan kaybına neden olur, R.Carlos bu maçta mutlaka ilkonbirde yer almalı. Alex, Kezman, Aurelio ve Edu yedek tutulması gerekir.
Galatasaray'ada yetmiyor..
Bence bu maçta öyle fazla değişiklik yapılmamalı.Hele hele Alex mutlaka oynamalıdır.Fenerbahçe eğer bambaşka bir kadro ile çıkarsa Topuz'lu Kayseri karşısında puan kaybeder diye düşünüyorum.
Bu arada Topuz'un oynayabilecek olmasına sevindim.Umutlarım bir nebze arttı..
So what?
Saike