Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 65.38%
  • Kayserispor

6 23.08%
  • Berabere

3 11.54%
Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 285 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Fenerbahçe - Kayserispor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default TSL 29. Hafta | Fenerbahçe - Kayserispor

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe işin ciddiyetini biliyor ve bu moralle M.Topuz suz zorlanan Kayserispor u yeneceğine inanıyorum. Skoru bulduktan sonra geriye yaslancakdır takım rövanş maçını düşünerek.

Zor bir maç olacak.Takım olarak çok moralli Fenerbahçe.Kayserispor Türkiye Kupasına kitlendi gibi artık.Fenerbahçe'nin zorlanacağını,fakat maçı kazanacağını düşünüyorum ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kayseri İstanbul'A gelince kimlik değişritiyor tanınmaz halde oynuyorlar M.Topuz da yokmuş bu maçı rahat kazanırız

kondisyon bakımından çok ii oyuncularımız zor olsada galip gelmesini bilecektir kanaryam

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe moralli Saraçoğlunda olması maçın daha da kolay hale getiriyor bu maçı.Kayseri'de Topuz yok Gökhan eski formundan uzak.Fenerbahçe 1-0 kazanır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kayseri'nin yıldızları yok ve İstanbul takımlarına karşı pek varlık gösteremiyor bu takım.Fart bekliyorum Fb'den...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Evet katılıyorum Kayserispor Kayseri sınırları dışına çıktığında bir haller oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topuz'suz Kayseriyi bu moralle rahat geçeriz.Skor tahminim 4-0

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Toledo - Gökhan Ünal - Mehmet Topuz bu maçta oynamayacak ama ZİCO dün akşam kadroyu değiştireceğini söyledi. Aurelio - Alex- Kezman - Edu oynatacağını sanmıyorum R.C.3 te sakatlıktan kurtuldu oynatabilir onuda

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Toledo - Gökhan Ünal - Mehmet Topuz bu maçta oynamayacak ama ZİCO dün akşam kadroyu değiştireceğini söyledi. Aurelio - Alex- Kezman - Edu oynatacağını sanmıyorum R.C.3 te sakatlıktan kurtuldu oynatabilir onuda
    bence Alex skoru elimize alana kadar sahada kalmalı sonra çıkartılmalı aurelio nun yerine selçuk kezmanın yerine semih edu yada luganonun yerinede(ikisi birden kesinlikle kesilmemeli) yasin oynar kazımın da uğur yarine ilk 11 de başlaması lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence Kayserispor çözecek Fener'i maçta, ve galibiyet bekliyorum Kayseri'den..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Fenerbahçe 3-0 ya da 4-0 kazanır bence... Tam kadro olsaydı kayseri belki süpriz olurdu...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kayseri'de Gökhan da sakatlandı!

Bu haftasonu Fenerbahçe'yle karşılaşacak olan Kayserispor, Şükrü Saraçoğlu'na bir hayli eksik bir kadroyla çıkacak.

5 Nisan Cumartesi günü Fenerbahçe'yle deplasmanda mücadele edecek olan Kayserispor, güçlü rakibine karşı yıldızlarından yoksun çıkacak olmanın sıkıntısını yaşıyor. Sarı kırmızılı takımda sakatlığı süren Mehmet Topuz ve kart cezalısı Toledo'nun yanısıra dün akşamki antrenmanda sakatlanan Gökhan Ünal'ın da forma giyemeyeceği öğrenildi.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma (fotoğrafta), Vatan gazetesinde yayınlanan habere göre, "Her şeye rağmen İstanbul'a puan umuduyla gideceğiz. Bu maçtan, hem prensip için, hem de bulunduğumuz yeri korumak için puan almak istiyoruz. Fenerbahçe'den kesinlikle çekinmiyoruz" dedi.

"Chelsea başka, biz başka"

İlk yarıda kendi sahalarında 2-1'lik skorla geçtikleri lider Fenerbahçe'yi rövanşta da geçmek istediklerini anlatan Kayserisporlu yönetici, "Fenerbahçe'yi ve başarısını takdir etmemek mümkün değil. Türk futbolu adına, bu ülkenin evlatları olarak Feenarbahçe'nin başarısını takdir ediyor ve kutluyoruz. Rövanş içinde cumartesi günü karşılaşacağımız rakibimize şimdiden başarılar diliyoruz. Liderin gücünü biliyoruz ama biz de ligde prestij mücadelesi veriyoruz. Şampiyonlar Ligi başka, Süper Lig maçı başka olur. Rakibimizin gücü ve Şampiyonlar Ligi'nde aldığı sonuç bizi korkutmuyor. Chelsea başka, biz başka" şeklinde konuştu.

Gökhan gidiyor...

Süleyman Hurma, Gökhan Ünal'ın Kayserispor'da kalıp kalmaması konusununkendisine bırakıldığını da ifade ederek "Gökhan mukavelesini uzatmateklifimize sıcak bakmadı. Sezon sonunda gitmek isterse gider. Kalmak isterse, ama Gökhan gibi kalmak isterse de kalır. Kimseyi zorlatutmayız. Gökhan gibi kalacaksa kalsın" diye konuştu.

15. Default

Topuz'un oynayacağını düşünüyorum bu maçta...

İlerde Cangele ve İglesias oynucak büyük ihtimal

Nesil
    2006

Ligde beşinciliği olan Kaysersipor'un pek bir iddialı oyun oynayacağını sanmıyorum. Sonuçta tek hedefleri Türkiye Kupasını kazanmak bu yüzden takım kendini fazla zorlamıyacaktır. Bu nedenle ligde şampiyonluk isteyen Fenerbahçe kendi evinde ki maçıda kazanarak yoluna devam edecektir. Zevkli bir mücadele olması dileğiyle...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Güzel oyun ve farklı galibiyet bekliyorum...Kimse Süpriz Beklemesin..Süpriz Olmaz bu maçta..

Edu'nun yerine Yasin,Uğur'un yerine Kazım,Wederson'un yerinede R.Carlos oynayacak heralde...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

mehmet topuz, gökhan ünal, toledo bu futbolcular kayserisporu kayserispor yapan futbolcular bence bu maçı rahat kazanır fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Topuz büyük ihtimal yokmuş.Zaten İstanbul'da zorlanan Kayseri birde Topuz olmayınca hiç umudum yok valla..

Zico o bildiğimiz maçlık dinlendirme operasyonlarından birisini yapmazsa Fenerbahçe kazanır,hemde farklı bir şekilde diye düşünüyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe gerçekten şanslı.

Rakipin en tehlikeli golcüsü İvankov

4 as oyuncusu sakatlanmış.Ha diyeceksiniz ki onlar oynsaydı da F.Bahçe yenemezmiydi bence yine yenerdi ama bu kadar kolay olmazdı

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini düşünüyorum. Bu hafta puanları eşitleyip hatta öne bile geçebiliriz. Fenerbahçe'nin puan kaybı kimseyi yaralamaz. Avrupa morali ters etki yapacak diye düşünüyorum.

Kayserispor eksik olsada yerlerine oynayacak oyuncular Chelsea galibi bir takımı yenmek için daha ateşli oynayacaklardır. Ayrıca ilerde Cangele ve İglesias ikilisinin daha etkili olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe deplasmandaki Sevilla maçından sonra hiçbir resmi müsabakayı kaybetmedi. Oynadığı takımlarında şiddetle puana ihtiyacı vardı.

Fenerli oyuncular işin ciddiyetinin bilincinde. Ben bu maçta puan kaybedeceklerini düşünmüyorum. Hatta Galatasaray derbisine kadar Fenerbahçe puan kaybetmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bizde Mehmet Topzu ve Toledonun olmayışı büyük şanssızlık Gökhanı saymıyorum çünküzaten oynamıyor yedek oyuncu durumunda idi.Ayrıca bizim rahat bir konumdada olmamız nedeniyle bu maçı fenerin alacağını düşünüyorum.Fbnin yedek kadroyla çıkacağı söyleniyor öyle olursa belki puan çıkarabilirz.Tabi bu maçta cangelenin performansıda çok önemli

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yedek kadro ile çıkmayacak. Edu nun yerine Yasin Wederson un yerine Carlos oynayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Topuz oynamak istiyor!

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak olan Kayserispor'da sakatlığı süren Mehmet Topuz'un, beklenenin aksine bu maçta sahada olacağı öğrenildi.Kulübe yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre, Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye karşı oynamak istediği ve oynayacağı belirtildi.

04.04.2008
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

puan kaybı yaşayacağımız bir maç olacak açıkcası çu an kimse bu maçı düşünmüyor futbolcularında çok üzerinde durduklarını sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Kayserispor'un sadece Fenerbahçe'ye gücü tutmuyor , zaten çok eksikleri var , rahat alıcaktır Fenerbahçe..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

herkesin aklı salı gününde olacak o yüzden bu maçı çantada keklik görmeyelim arkadaşlar kayseri ligin iyi takımlarından

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    herkesin aklı salı gününde olacak o yüzden bu maçı çantada keklik görmeyelim arkadaşlar kayseri ligin iyi takımlarından
    Fenerbahçe'nin artık bu düşünceyi aştığını düşünüyorum. Bu sezon bunu çok yaşadık, bütün oyuncular ilk ikiye girilmediği taktirde Şampiyonlar Ligine gidilmeyeceğinin farkında bunun için ligde ki her maça bir Şampiyonlar Ligi maçıymış gibi konsantre olacaklar. Bir iki as oyuncu yerine yedek oyuncu oynatılması gerekiyor. Bütün takımı değiştirmek gene puan kaybına neden olur, R.Carlos bu maçta mutlaka ilkonbirde yer almalı. Alex, Kezman, Aurelio ve Edu yedek tutulması gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Kayserispor'un sadece Fenerbahçe'ye gücü tutmuyor , zaten çok eksikleri var , rahat alıcaktır Fenerbahçe..
    Galatasaray'ada yetmiyor..

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Fenerbahçe'nin artık bu düşünceyi aştığını düşünüyorum. Bu sezon bunu çok yaşadık, bütün oyuncular ilk ikiye girilmediği taktirde Şampiyonlar Ligine gidilmeyeceğinin farkında bunun için ligde ki her maça bir Şampiyonlar Ligi maçıymış gibi konsantre olacaklar. Bir iki as oyuncu yerine yedek oyuncu oynatılması gerekiyor. Bütün takımı değiştirmek gene puan kaybına neden olur, R.Carlos bu maçta mutlaka ilkonbirde yer almalı. Alex, Kezman, Aurelio ve Edu yedek tutulması gerekir.
    Bence bu maçta öyle fazla değişiklik yapılmamalı.Hele hele Alex mutlaka oynamalıdır.Fenerbahçe eğer bambaşka bir kadro ile çıkarsa Topuz'lu Kayseri karşısında puan kaybeder diye düşünüyorum.

Bu arada Topuz'un oynayabilecek olmasına sevindim.Umutlarım bir nebze arttı..
    So what?
    Saike

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri