beyler bugun aklıma taklıdı acaba ben 2. lig b kategorisinden kume dusersem ne olur..hic boyle bisey basına gelen varmı??
beyler bugun aklıma taklıdı acaba ben 2. lig b kategorisinden kume dusersem ne olur..hic boyle bisey basına gelen varmı??
ben bu oyunda nolur bilemem ama cm01-02 de milli takımdayken manisaspor hocasını kovunca ise basvurdum aldılar. lig bitmiş, takım düşmüş haberim yok...sezon bitiminde "kotu lig pozisyonu"ndan dolayı tekmeyi bastılar...![]()
![]()
Takım kötü gidiyor galiba![]()
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Oyunda yuklu olmayan herhangi bir lige dusunce gorevden alinirsiniz.
yok ya pazarspor u aldım da arkadas dedi o takıma hic bisey yapamazsın diye daha lig baslamadı ama durum yinede fena bakalım nolucakOriginally Posted by meddah
![]()
Evet benim bildiğim kadarıyla sizi kovuyorlar..
öyle bişi olunca
kapatıyosun oyunu
açıyosun yeni sezona başlıyosun
aynı hataları tekrar yapmıyosun
işte cevap budurOriginally Posted by ridvanu
kovuluyosun
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben de kovuluyorsun diye biliyorum.
Yönetim Kurulu görüşü iyi bile görünse de alt lig açık değilse otomatik olarak kovuluyorsun.Eğer küme düşüyorsan lig bitmeden önce istifa etmeni tavsiye ederim; zira kovulunca bazı özelliklerin düşebilir, populariten azalabilir.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
anladım yok zaten durumu kurtardım simdilik tesekkur ederim istifaya gerek yok ama herkesi pazarspor la oynamaya davet ediyorum cok gucsuz bi takım cok eglenceli(mazoşist olanlar icin)
pazarspor da resul dege var
evet de onu satmak gerek bence yoksa hic para yok yani zaten transfer butcesi yok da klubu biraz kurtarmak adına ben almanya 2. lig takımına 500 e sattım ama arkadasım dediki o 1 milyon a satmıs
düşünce kovuluyorsun benim başıma geldi
tekmeyi yiyorsun evet.
Güzel bir soru.Arkadaşlar da aydınlattı.eyvallah...
Görevden alınıyorsun
hiç başıma gelmemeişti ama benimde merak ettiğim bir konuydu![]()