Originally Posted by
TürkuAz
Yuh artık, fazla uçmaya ve sallamaya başladı Fenerbahçe kulübü. Neyine güveniyor anlamadım ?
Bundan yıllar evvel Arnaldo Ortega'ya verilen paraları hatırlayalım. Fenerbahçe Ronaldinho için 40 milyon avro ödeyecek ekonomiye sahip bence, sadece bonservis olarak.
Ben Beşiktaşlıyım. Ama artık kendi kulübümle değil Fenerbahçe ile gurur duyuyorum. Fenerbahçe'nin maçlarını izledikçe oynanan şiir gibi futbol mest ediyor beni. Ligde liderler, Avrupa'da çok iyi durumdalar, belki de hakem hataları olmasaydı şu anda Türkiye kupasında da iddaaları devam ediyor olacaktı.
Fenerbahçe, bu sene yarı finale çıkarsa ŞL'de, Ronaldinho gelebilir bence. Sonuçta takımda Roberto Carlos var, Alex var, en önemlisi Zico var. Brezilyalı futbolcular için gidecekleri ekipte tanıdığı arkadaşlarının olması çok önemlidir.
Şimdi şu yazdığın cümleye bakıyorum, tamamen tahrik dolu. Seni okur grubuna aldık, o kadar dosya topladın ve geri döndün. Ne yapalım şimdi, tekrar mı alalım?
Kendi içinde saçma olarak düşünebilirsin, ama bunu buraya yansıtırken daha düzgün yansıtmalısın.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi