1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Oyuncu Platformu

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Default Oyuncu Platformu

Oyuncu Platformunda kaleciler,forvetler diye başlıklar açılmış.Milyonlarca futbolcu var yazmak çok meşakatli bir iş.Bunun yerine oyun içi kullanabileceğimiz halde yani shortlist halinde paylaşsak nasıl olur ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Oyuncu platformu sadece o bahsettiğiniz konulardan oluşmuyor sadece farkındaysanız. Bir tartışma platformu ve kısa liste paylaşlım konusuda mevcut belli kurallar çerçevesinde. Ancak bahsi geçen konular hem oyuncunun ekran görüntüsünü görmek hemde diğer kullanıcıların fikirlerinide yazmaları paylaşımlarda bulunmalarını sağlamak için idealler.

Ancak diyorsanız ki ben kısa listemi paylaşacağım. Oyuncu tartışma platformuna link olarak koyabilirsiniz bunda bir sakınca yok. Yada koymak isteyen diğer arkadaşlar kısa listelerini linkteki konuda paylaşabilirler.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=52446

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Evet tartışmak için ekran görüntüsü vs. ideal ancak cevap sayıları bunu göstermiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Nasıl cevap sayıları mesaj sayacı kapalı zannedersem oyuncu platformunda.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Rağbet olmuyor olmasına yapacağımız birşey yok sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Önerin için teşekkürler. Farklı fikirleri her zaman sevmişimdir.

Oyuncu platformunda herkes istediği gibi paylaşım yapabilir. Tabi bunu derken yanlış anlaşılmasın. Kimisi tek tek oyuncuları bırakırken senin gibi liste paylaşmak isteyen arkadaşlarımız bu şekilde futbolcu önerilerini belirtebilirler.

Oyuncu tartışma konusunda ki yorumuna gelince sürekli orada oyuncu tartışan bulamazsın. Bu bölümde bilgisi olan ve ilgilenen arkadaşlarımız oyuncu arayan kişilere yardım için konuya yorum yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Oyuncu tartışma konusunda ki yorumuna gelince sürekli orada oyuncu tartışan bulamazsın. Bu bölümde bilgisi olan ve ilgilenen arkadaşlarımız oyuncu arayan kişilere yardım için konuya yorum yapıyor.
    Sistem değişse dahi değişen birşey olmayacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Rağbet olmuyor olmasına yapacağımız birşey yok sanırım.
    Bende rağbet olmadığı için sistem değiştirmeyi önermiştim

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

O kısa liste paylaşım konusunda yine oyuncular yazılmış.O konuyu değiştirirsek mesela benim dediğim şekilde olursa en azından yine iyi olur.Sizin dediğiniz gibi oyuncu tartışmak iyi ancak yinede tek konu üzerinden yapılınabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sistemi değiştirsek ne değişecek. resim koymaya üşenen listeyi upload edip mi koyacak sanmıyorum. Bence şuanda gayet iyi o bölüm ancak ilgi yok paylaşım yapan yok. Kısa listelerinide paylaşabilirsin ilgili konularda.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şu anda Oyuncu Platformu yeterli. Geçtiğimiz senelerde çok gereksiz mesajlar dönüyordu. Bu sene en azından sadece paylaşım yapılıyor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri