1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Hector Cuper Galatasaray'a Gelirse...

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Default Hector Cuper Galatasaray'a Gelirse...

Karl Heinz Feldkamp´ın görevi bırakmasının ardından takımıa yeni teknik direktör getirmeyi sezon sonuna erteleyen Galatasaray´da, gelecek sene takımın başına hangi teknik adamın getirileceği merak konusu... Adı geçen isimler arasında Didier Deschamps, Michael Laudrup, Francesco Guidolin, Alberto Zaccheroni, Louis van Gaal, Lothar Matthaus gibi teknik adamların yanı sıra Mart ayından beri Parma´nın başında bulunan ve dünyanın en elit sınıf teknik adamları arasında sayılan Hector Cuper´de Galatasaray yönetiminin planları arasında yer alıyor.

İnter'de olduğu dönem Emre Belözoğlu'na sisteminde önemli bir rol veren ve elendikleri şampiyonlar ligi yarı finali sonrası gözyaşlarına boğulan Emre'nin boynuna sarılarak onu teselli eden Cuper belki Emre'yi bile Galatasaray'a getirebilir.Veya Zico'nun Fenerbahçe'de yarattığı Brezilya'lı jenerasyonuna rakip olarak Cimbom kadrosunda Arjantin'li triyosu yapabilir. Arda'yı Mendieta gibi, Özgurcan'ı Vieri gibi,Barış'ı Farinos gibi üst düzey kaliteye getirecek meziyetlere sahip bir hoca Hector Raul Cuper...

Yazının Tamamı için Link

http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/923/
    Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Kesinlikle doğru bir tespit, keşke yönetimimiz böyle doğru hamleleri yapabilse..

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

talip olarak yönetim bu tespiti muhakkak yapmıştır sanırım, tüm camianın istemesi de önemli...
    Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Koray Abi, yazin müthis olmus..

Hectop Cuper Valenciada müthis bir oyun sergiletti takima. Kily Gonzales, Claudio Lopez ve Mendieta' ile basaridan basariya kostular ama hic bir zaman kupa alamadi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

koray düşova yazıların çok saygı değer ve çok fantastik
    ancak cuper son 6 yıldır sürekli başarısız oluyor buda unutulmaması gereken bir husus
    Fikirlerim burada

Güzel bir yazi yazmissin Koray abi,ama Cuperin devrinin gectigini düsünüyorum ben,son dönemlerde inanilmaz formsuz gercekten.Kupa alamamasi ve finallerin teknik direktörü olmamasi da bir dezavantaj kendisi icin.

Laudrup,Gaal tercihleri daha iyi olabilir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hector Cuper kariyerli ve tecrübeli bir hoca.Daha önceden yaptıkları ortada.Son zamanlarda formsuz olabilir ama Galatasaray ile bir çıkış yakalayabilir.

Gelirse Galatasaray sistem takımı olur.Kaos futbolu yerine sistem oyunu oynar.Tabii dediklerim için sistemin oturması lazım.Avrupa'da başarı için sistemli oyun şart.Galatasaray'ın ligde fırtınalar estirirken avrupada başarısız olmasının sebebi kaos futboludur bence.

Ancak ben gs li olsam Laudrup ve Van Gaal dan sonra 3.sırada isterdim Cuper'i..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

ector Cuper tam bir finaller adamı ama orada kalıyor..Makus bir talihi var adamın...Finalleri kazanamıyor...

İlk önce nerden baksanız 10 yıl evvel Mallorca 2.ligden 1. lige çıkıyordu ve başına da Hector Cuper getiriliyordu...İlk senesinde ligi 5. tamamlıyordu Mallorca , İspanya Kupası finali oynatıp Barcelona'ya kaybediyordu...

2. yılında ise ligi 3. bitiriyordu...Kupa Galipleri Kupasında Final oynuyordu ama Lazio'ya takımına kaybediyordu....

Daha Sonra Valencia'ya gidiyor ve orada 2 sene üst üste Şampiyonlar Ligi finali oynuyordu ama Real ve Bayern ile oynadığı finalleri kaybediyordu...

İnter'de ise 2 sene üst üste son maçta Juventus'a şampiyonluğu veriyordu...Gene iki sene üst üste Avrupa'da yarı finalist olup yarı final maçlarında eleniyordu...

Alin size Finallerin adami Hector Cuper... Cok sanssiz birisi..

Ben gelen T.D Özgürcanin degerini bilmesini istiyorum, Özgürcan bence cok iyi futbolcu..ayrica bizim Cafercanimizda var.. Cuper gelirse bu 2 oyuncuyada yildiz eder..

Hector Cuper gerçekten çok iyi bir teknik direktör.Galatasaray'a gelirse,yönetim de ona istediği gibi çalışma koşulları sağlarsa(transfer bütçesi,işine karışmama vs.)Galatasaray'da çok başarılı olur.

Mesaj Yetkileri