1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Bursaspor maçı Adana'da

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Bursaspor maçı Adana'da

Bursaspor maçı Adana'da

Beşiktaş, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği 1 maç saha kapama cezası nedeniyle, Turkcell Süper Lig'deki Bursaspor maçını Adana'da yapacak.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Beşiktaş ile Bursaspor takımları arasında gelecek hafta sonunda yapılacak Turkcell Süper Lig'deki 32. hafta maçının, Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanacağı bildirildi.

Açıklamada, maçın gün ve saatinin daha sonra duyurulacağı ifade edildi.

Beşiktaş, Fenerbahçe ile yaptığı karşılaşmada, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle PFDK'dan 1 maç saha kapama cezası almıştı. Siyah-beyazlılar, aynı maçta taraftarının kötü ve çirkin tezahüratı nedeniyle aldığı 1 maç seyircisiz oynama cezasını ise geçen haftaki Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında çekmişti.

Kaynak: AA

Keşke Antalya'da olsaydı..
    So what?
    Saike

tam yerine vermişler büyük kavga çıkar yine bize yıkarlar ihaleyi manisa maçını kapalı oynarız...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    tam yerine vermişler büyük kavga çıkar yine bize yıkarlar ihaleyi manisa maçını kapalı oynarız...
    Belki de yönetim bunu düşünerek seçti Adana'yı.Manisa maçında tepki görmekten korkmuş olabilirler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İzmir Antalya Eskişehir gibi yerler de olabilirdi ama Adana da iyi tercih

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Adana iyi tercih falan değil çok uzak!Hakkari, Iğdır,Ardahan gibi Türkiye'nin diğer uçlarına neden vermediler acaba?!Şaşırdım:S

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Adana iyi tercih falan değil çok uzak!Hakkari, Iğdır,Ardahan gibi Türkiye'nin diğer uçlarına neden vermediler acaba?!Şaşırdım:S
    Uzak muzak değil olsa orada Türkiye'nin bir ili değil mi ? Nasıl olsa tüm şehirlerde 3 Büyük taraftarına rastlamak mümkün Adana da Türkiye'nin en gelişmiş 5 şehrinden biri İklimide güzel daha ne olsun

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Hadi ordan..
    Adana'da olursam kesinlikle giderim..Adana süper lig izlemeyeli uzun süre oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ha Adana ha Antalya.Yönetim yıktın bütün hayallerimi..Neyse Allah'tan Antalyaspor ligde iyi gidiyorda seneye Beşiktaş'ımı canlı seyretme şansına sahip olabileceğim.Tabii Allah izin verirse..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ha Adana ha Antalya.Yönetim yıktın bütün hayallerimi..Neyse Allah'tan Antalyaspor ligde iyi gidiyorda seneye Beşiktaş'ımı canlı seyretme şansına sahip olabileceğim.Tabii Allah izin verirse..
    ha adana ha antalyaysa gitsene adanaya maçı izle
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İzmir bence daha uygun olurdu.Hem Süper Lig'de hiç İzmir takımı yok.Oradakiler için güzel bir değişiklik olurdu.Stadyumda hem büyük hemde güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bize "ceza" verilir,o ceza uygulanır ve maç Adana'ya verilir.Fb'ye "ceza" verilir sözde ama ödül gibi maç İzmir'e verilir.Tamam ceza uygulanmasın demiyorum ama adalet olsun...

Her neyse isterlerse Hakkari'ye verselerdi.Her türlü ordayım...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Marsta yapsaydık daha güzeL oLurdu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri